- 12 Kasım 2018
- 3.410
- 4.771
valla rahatım daha bu saat oldu 1,5 lt bitirdim Allah ıma şükürler olsunsucu başı gelmeden iki bardak suyumu içeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla rahatım daha bu saat oldu 1,5 lt bitirdim Allah ıma şükürler olsunsucu başı gelmeden iki bardak suyumu içeyim
anca 400 ml falan içtiysem.öğleyin yemeğe davet edildim hayr diyemedim.uff gidesim yok.çok yakınım olmadıktan sonra yemek davetlerini sevmiyorumvalla rahatım daha bu saat oldu 1,5 lt bitirdim Allah ıma şükürler olsun
işyerine götürmeyi unuttum ara ögünlerde yiyecegim en iyisi.:)meyveyi gündüz tüketmeye çalış.meyve şekerine dikkat et
bende sevmem kayısı.reçelini çok severim onuda beceremiyorum.yiyemiyorumda zaten.şekerpare kayısı olursa belki iki tane yiyebiliyorumişyerine götürmeyi unuttum ara ögünlerde yiyecegim en iyisi.:)
eşimle tamamen zittiz o kayısıı sevmiyor.
bende koşarak gidiyorum ama diyetteyken hakkaten çok zor oluyoranca 400 ml falan içtiysem.öğleyin yemeğe davet edildim hayr diyemedim.uff gidesim yok.çok yakınım olmadıktan sonra yemek davetlerini sevmiyorum
bende koşarak gidiyorum ama diyetteyken hakkaten çok zor oluyor
bir ara hele teyzemle düğün davatiyeleri geldiğinde bakardık yemekli mi yemeksiz mi
yemekliyse koştur koştur kimseye sıra vermeden giderdik
valla genel anlamda hiç bir reçeli sevmiyorumbende sevmem kayısı.reçelini çok severim onuda beceremiyorum.yiyemiyorumda zaten.şekerpare kayısı olursa belki iki tane yiyebiliyorum
güzel reçel yaparım ama kayısı reçelini bir türlü başaramadım.kışın çocuklara iyi oluyor.şekere çok yüklenmeden yapıyorum.valla genel anlamda hiç bir reçeli sevmiyorum
ama ahududunu tek geçerim yaw beni kendimden geçirir yedikçe o kadar yani..
o yüzden görmezden geliyorum marketlerde ://
sucu başı gelmeden iki bardak suyumu içeyim
valla rahatım daha bu saat oldu 1,5 lt bitirdim Allah ıma şükürler olsun
anca 400 ml falan içtiysem.öğleyin yemeğe davet edildim hayr diyemedim.uff gidesim yok.çok yakınım olmadıktan sonra yemek davetlerini sevmiyorum
çok şkerli reçeller herifler için iyi.. valla beni bayım bayım bayıyor o şekerli reçeller..güzel reçel yaparım ama kayısı reçelini bir türlü başaramadım.kışın çocuklara iyi oluyor.şekere çok yüklenmeden yapıyorum.
çok samimi değilim .arkadaşın eşi.antep biberi getirmiş(dolma),taze yaprak toplamış.özellikle senin için dedi ararken.halbuki ben çok sevmem dolma sarma.arkadaşların çoğunuda davet ettiler.hayır diyemedim.sevmediğin birimi davet eden çık boşverr
Ooooo befer ekmek yoklarla dolu bir. Liste magnum harici tebrik ederim.25.06.2019
zencefilli limonlu su
kahvaltı 3 yemek kaşığı lor (EKMEK YOK)
ara iki adet orta boy acır
öğle yemeği 1 yemek kaşığı lor 2 adet peynir karpuz salatalık domates acır( EKMEK YOK)
ara yarım kaynamış mısır(3 parmak)
akşam 3 normal galate bir adet mini magnum
3 lt su
1saat yürüyüş
little dora
Sabah kalktım 76.2 çıkmıştı hastaneye gittim geldim ve hala kahvaltı yapmadım baktım yuvarlamisim rakamıafiyet olsun.tempoluysa sayılır yakmışsındır kalori
çok geçmiş olsun bununla geçmiş olsun doracığımKizlar babam küçük bir kaza geçirdi tam size yazarken, acildeyim eline dikiş atiyorlar. Sayfa açık kalmış görünce yazayım dedim. Yarın görüşürüz artık
süper gidiyorsun miinikoSabah kalktım 76.2 çıkmıştı hastaneye gittim geldim ve hala kahvaltı yapmadım baktım yuvarlamisim rakamı