- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
harikasın veranoSUHAN bu sabah da yaptim sporumu yarim saat yuzme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
harikasın veranoSUHAN bu sabah da yaptim sporumu yarim saat yuzme
bin şükür et bence.. olsun açık kapalı bir lokma su olsa girerdim ben de :))Sitenin altinda spor salonu var oraya yazildim. Havuz da var sabah az kisi oluyor normalde kalabalik da. Yuzme Sabah guzel kardiyo oluyor. Zayifladikca pilates fln da eklicem.
Ben de cok severim suyu, baska spor icin uykudan kalkip motive olamayabilirdim. Acik hava olsa daha guzel olurdu ama malesef yok.
Saol tatlim cok motiveyim walla, bir an once 60 altini gormem lazimharikasın verano
sıkıntı yok canım.ilk sayfada güncel kilolar var.iuan silincek kimse yok.hfataya yeni listemizde kesin silme işlemi yaparız.bu haftanın kilo girişleri tamamdırok bana der misin şunları silelim şunlar kalsın kafam yerinde değil çünkü baksana yanlış etiketledim milleti
Supermis. Walla ediyorum, buyuk sans oldu benim icin.bin şükür et bence.. olsun açık kapalı bir lokma su olsa girerdim ben de :))
o yüzdem bin saat banyodan çıkamıyorum :))
evet doğru da başlangiç 89,5 olsun bence:) çünkü bugün başladim.çok iyi yarım kilon gitmiş.bu arada başlangıcını 88 yazmışız doğrumu
tamam canım.evet doğru da başlangiç 89,5 olsun bence:) çünkü bugün başladim.
hayırlı olsun :)evet doğru da başlangiç 89,5 olsun bence:) çünkü bugün başladim.
bende 60ı görsem süper olacak.62 ye kadar indim şu bayram haftası mahvetti tekrar beniSaol tatlim cok motiveyim walla, bir an once 60 altini gormem lazim
senin eşin akşamları cipsi çerezi kesse tamamdır senin işin aslında.hep göz hakkı doğuruyor sanaya ben de 55 istiyorum.. ://
hiç sorma 59 olmuşum bir ara bende yaa ://
kıç kış kilolar kış kış
yallah yemekler yallah die gezeceğim artık ya
sorma beni o mahvetti saten ay .. adam külliyen zararsenin eşin akşamları cipsi çerezi kesse tamamdır senin işin aslında.hep göz hakkı doğuruyor sana
meyveyi gündüz tüketmeye çalış.meyve şekerine dikkat etsebzelerin meyvelerin hepsi dolapta var:)
dün eşime kayısı aldirdim. yiyorum:)
hadi bakalımben bi 80 kg göreyim gerisi vızzzz gider
tez vakitte onuda sok diyete.benimkide göbek yaptı.keseceğim o göbeğini bizimki fıstıkçı.kase kase fıstık gömüyorsorma beni o mahvetti saten ay .. adam külliyen zarar