- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
Hayat antep olmasa bu halde olmayız bence gelin egeden devam edelim zeytinyağlı ot bizi anca paklarHahaha diyet günlüğünde yoresel lezzetlerden bahsetmeye başladık anaaamm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayat antep olmasa bu halde olmayız bence gelin egeden devam edelim zeytinyağlı ot bizi anca paklarHahaha diyet günlüğünde yoresel lezzetlerden bahsetmeye başladık anaaamm
Hahaha ben bilmiyorum da eşim biliyordur mutlaka o da gitmeden antakyaya gidelim katık döner yiyelim son kez diyodu böyle böyle gitmeden bi 4 kilo daha almasam iyi hahah
Önümüzdeki 5 yılda da doğu lezzetleriyle başım dertte olacak benim sonra inşallah batı göreviyle egede paklanirimHayat antep olmasa bu halde olmayız bence gelin egeden devam edelim zeytinyağlı ot bizi anca paklar
Yeni yer neresiÖnümüzdeki 5 yılda da doğu lezzetleriyle başım dertte olacak benim sonra inşallah batı göreviyle egede paklanirim
Geyik grubu mu var buraninDiyetden bahsedecekler kalsın diğerleri geyiğe geçsin günaha girmeyelim
TabikisideGeyik grubu mu var buranin
1-2 haftaya açıklanır ama yüzde 70 mardinYeni yer neresi
Geyik yaptıgınız zaman beni oraya etiketle de geleyimTabikiside
Mardin mutfağı da fena ama yemek sevene ülkenin her köşesi tehlikeli canım1-2 haftaya açıklanır ama yüzde 70 mardin
Bu boğazı tutcaz başka çaresi yoookMardin mutfağı da fena ama yemek sevene ülkenin her köşesi tehlikeli canım
Aynen öyle ben mezun sayılırım, spor su ve leblebi sayesinde.Bu boğazı tutcaz başka çaresi yoook
Yazdım kenara ben de mezun olcam, umuyorumAynen öyle ben mezun sayılırım, spor su ve leblebi sayesinde.
Acıkınca beyaz leblebi candır. Kuş kadar mide kalıyor
aaa aşk olsun canımpek takan yok ama canım benim
İnşallah herkesi mezun edip dükkanı kapatır gideriz, geyikte devam.Yazdım kenara ben de mezun olcam, umuyorum
biz onu bide ramazanda yaptıkHahaha diyet günlüğünde yoresel lezzetlerden bahsetmeye başladık anaaamm
İnşallah herkesi mezun edip dükkanı kapatır gideriz, geyikte devam.
Ama kaçamaklar en fazla 15 de bir, hatta ayda 1 olmalı
inşallah canım inşallaahhİnşallah herkesi mezun edip dükkanı kapatır gideriz, geyikte devam.
Ama kaçamaklar en fazla 15 de bir, hatta ayda 1 olmalı
Bardakla bi başlayayım da, şişeye geçerim
Yürümeden nasıl koşayım
Hahaha sırf gezmeye gittiğimde 1 kilo aldım geldimbiz onu bide ramazanda yaptık
antep yemekleri oof ofofoff