- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
Yaz geldi bikini sezonunu kaçıran seneye kadar bekler.kahretsin bütte yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaz geldi bikini sezonunu kaçıran seneye kadar bekler.kahretsin bütte yok
yarına söylenecek canım :)yemedin dimi
bombaaayarına söylenecek canım :)
yarım ye canım üzerine bol suyarına söylenecek canım :)
öyle yaparım artıkyarım ye canım üzerine bol su
öyle yaparım artık
ama varya ciğer yiyim nohut yiyim vicdan azabı çekmiyorumda başka hamur işlerinde fena vicdan yapıyorum
Eşin hataylı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ya künefe felan candır ama bünye kilo almaya müsaitse çok zor yemekleri şahaneYaaa bi tek o olsa iyiii benim eşim hatayli. Teyzesi falan burada yaşiyo. Kömbeler biberli ekmekler dövmeler içli köfteler tepsi kebapları eksik olmuyo her toplandığımızda
Buradan gidince vücudum arınacak resmen hahahah
Dediğine bakayım dedim keşke bakmasaydım ahhh o neydiBen de bayılırım hatay mutfağına, kaytaz böreği offf offf offf son 1 senedir yapmadım iyi aklıma geldi bi ara ödül günümde yapayım.
Bol bol oruk ye en masumu, birde patlıcan dolması
ben soktum bakalım 2 gün oldu ne kadar devam edecek
Eşin hataylı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ya künefe felan candır ama bünye kilo almaya müsaitse çok zor yemekleri şahane
Dediğine bakayım dedim keşke bakmasaydım ahhh o neydi
Işte o dediğinden canım ya aldım haliyle ben de
afiyet olsunSabah 8 40
1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim peynir, 1 zeytin, 1 omlet, domates salatalık Biber
Saat 11 00
2 kepekli galeta1 yk kuru üzüm
Saat 13 20
80 gram ton balığı, 4 yk yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmek
Saat 16 00
5 fındık 10 kiraz
Saat 18 00
6 yk semizotu yemeği, bol yeşillik salata,4 yk yoğurt
2 litre su
little dora
Neysesakinim
Bugün de bitti
ikisini birden içmiceksin dımı
çay bitti. kahveye başladım . çayı sıcak içtim . kahveyi soğuk da içiyorum . süt ile yaptım zaten .ikisini birden içmiceksin dımı