- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakıyorum canım birazdanSUHAN canım benim 3x -2x olanlar var nasıl bir yol izleyelim .
karar verici sensin ben listeyi hazırladım sen ilk sayfaya eklersin
ekliyorum canım bugün içerisindeGüncelleniyorum 56 olmuşum, o çikolatayı yemicektim
ooo suhan başkan gelmiş :)günaydın
senide eklicem canımKızlar ben de yazmıştım katilcam diye.dün leslie 3 mil yaprim bide bizim cuma yarışmasında tartı günümüz cuma
ooo suhan başkan gelmiş :)
bizim kaderimiz işte canım benimde bu yaz 3 4 defa ayrı ayrı şehir dışından yatılı misafirim gelicek e napıcaz onlarla birlikte bizde yiycez ki ben çook seviyorum.
ben menü bildirmeye bugünden başlıyım düne kadar feci idi çünkü.
ama bol bol su içiyorum ben günlük 2 lt rahat buluyordur.
bi de 10 bin adım ya da leslie mi oturtursam tamamdır.
günaydınlar :)
harikamooo her zaman ki gibi tartı gününü kaçırdı ://
kızlar kvler buradaydı maruz görün..
gittiler..
sabah ilk işim söz
SU HEDEFİ ÜYELER 17-23 HAZİRAN | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | TOPLAM TUTAR |
befer | 3,5 | 4 | 7,5 | |||||
SUHAN | 0 | |||||||
little dora | 0 | |||||||
harikamo | 0 | |||||||
denz2010 | 0 | |||||||
amesia | 0 | |||||||
almilacm | 0 | |||||||
Nurov | 0 | |||||||
orkidekaramel | 0 | |||||||
Sevgibakir | 0 | |||||||
cgdmk | 1,5 | 1,5 | ||||||
SarI NisaN | 3 | |||||||
MrsParanoid | 2 |
ay anam sorma mahalle arası gibi ettiler 600 km lik yolu yawgüzelim senin bu unutkanlıkların
misafir olunca zor tabi seninkilerde seni çok seviyorlar hep geliyorlar
jelibonlar tulumba tatlıları hurmalar bu kadar şeker yakmadı mı senihım ben de hemendünkü menümü bildireyim..
sabah yok..
öğlen, bir şinitsel yanında salçalı patates püresi bir lokma ekmek
3 adet tulumba tatlısı
ara bir nescafe bir hurma yanında 2-3 adet jelibon
akşam anacığımın ellerinde döğmeli nohutlu yoğurt çorbası yanında bir adet patates peynir karışımlı börek
uyuma arası 2 avuç kadar kiraz yidim :)
suyum bol 2,5 net içtim
bu arada 9.000 de adımım var :)
içerim içerim su da sıkıntı yok neyseki ama spor2 yetmez canım artır 3 fıxle
doktor bana 3-4 içmemi önerdi içince alışıyorsun bende işteyken içiyorum evdeyken içemiyorum ne yazıkkı aklıma gelmiyor
4 litre su böbreğini yormazmı kuzum yaa
SU HEDEFİ ÜYELER 17-23 HAZİRAN PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR TOPLAM TUTAR befer 3,5 4 7,5SUHAN 0little dora 0harikamo 0denz2010 0amesia 0almilacm 0Nurov 0orkidekaramel 0Sevgibakir 0cgdmk 1,5 1,5SarI NisaN 3MrsParanoid 2
ağzına sağlıkjelibonlar tulumba tatlıları hurmalar bu kadar şeker yakmadı mı seni
ama üst üste yemedim ki yatasıya kadar hepisicikjelibonlar tulumba tatlıları hurmalar bu kadar şeker yakmadı mı seni
ay anam sorma mahalle arası gibi ettiler 600 km lik yolu yaw
oda oluyor zamanla hiç canını sıkma canımiçerim içerim su da sıkıntı yok neyseki ama spor