- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Spor rutini mii yapsak acabakarışık egzersiz yapıyoruz basen çalışan Neysesakinim vardı bi ara bilemedim ama yinede.genelde leslie yapılıyor ,yürüyüş,plank,twist.ben bel için twist göbek için plank yapıyorum.iş bacak için squat.ama düzenli olamadım daha
günaydın denizim nasılsınGünaydın kızlar ben geldim :)
ramazan bitti bayram bitti ancak
ben abartılacak bişey görmedim.bal 1 tatlı kaşığı olabilirmiş belki.ekmek hiç yemedinmi.ne güzel.börekler bittimiDün sabah kahvaltıda abartmış olabilirim kızlar
Menemen, peynir, salatalık, domates, 2 tatlı kaşığı bal, ama menemen peynir öyle çok da yemedim
Çikolata yedim kahve ile
Akşam da ızgara balık ve salata
Su az içtim, 1.5 litredir ancak çünkü
benimde yakınRegl ağrım başladı bile yarın tartılmayacam bana ne bana ne bana ne
olabilir.bize katılacakmısınSpor rutini mii yapsak acaba
çok şişiyorum ben yaaaa, sinir oluyorum.benimde yakın
49 kiloyla nekadar göbek olabilirçok şişiyorum ben yaaaa, sinir oluyorum.
1 hafta bol giyiyorum göbek pırtlıyor
pantolon düğmesini kapatamıyorum öyle bi göbek49 kiloyla nekadar göbek olabilir
Evettolabilir.bize katılacakmısın
Kız bak yazmayı unutmuşum, tam buğday ekmeği yedim, iki dilim kadar, kahvaltıda.ben abartılacak bişey görmedim.bal 1 tatlı kaşığı olabilirmiş belki.ekmek hiç yemedinmi.ne güzel.börekler bittimi
kız daha ne stresi ne güzel kilodasın işte :)haftasonu bişey yemedim ama kesin artı görürüm.
ben sporu sittin sene yapamam zaten pertim çıkıyor.
şimdi yarım domates 1 dilim peynir 3 zeytin yedim ve böyle artı görüyorum yine bünye şaştı benim.
sanmayın ki zayıflayınca stres bitiyor, yine açım yine açım ve ilerleme yok.
boş verelim bence bu diyeti
kız daha ne stresi ne güzel kilodasın işte :)haftasonu bişey yemedim ama kesin artı görürüm.
şimdi yarım domates 1 dilim peynir 3 zeytin yedim ve böyle artı görüyorum yine bünye şaştı benim.
Ben de onu diyorum kilo verdikçe stres azalmıyor artıyor, koruma derdi biraz daha verme derdi hiç bitmiyorkız daha ne stresi ne güzel kilodasın işte :)
bencede salıverelim gitsinhaftasonu bişey yemedim ama kesin artı görürüm.
tamam günlük spor ekleriz.zaten haftada 3 gün zorunlu
bitmeyen börek yapmışsınKız bak yazmayı unutmuşum, tam buğday ekmeği yedim, iki dilim kadar, kahvaltıda.
Böreklerim bitmedi hayır, daha bu öğlen yiyeceğim mesela
dımıkız daha ne stresi ne güzel kilodasın işte :)