- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
dur nereyememlekette soğukta kaldım yaylalar falan soğuktu üşüttüm. üzüldüm o zaman yaa ama yapacak bişey yok hoşçakalın. size başarılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dur nereyememlekette soğukta kaldım yaylalar falan soğuktu üşüttüm. üzüldüm o zaman yaa ama yapacak bişey yok hoşçakalın. size başarılar
Kahrolsun bağzı şeyler en başta göbeklerbir adette bende mevcut koca göbek
niçin diye sorası geliyor insanın.geyikte toplanın gene başım dönmeye başladıKahrolsun bağzı şeyler en başta göbekler
ayy canım çok sağol çok teşekkür ederim kurallarınıza saygılıyım ama açık söyliyim üzülmüştüm. iyi oldu bu benim için sizin hem sohbetiniz güzel hemde motive oluyorummrb canım hoşgeldin.geçmiş olsun kuzum.mazeretsiz olursa topiğe hiç girilmezse çıkaracağız.ama sen gayet aktifdin ve bayram iznine ayrıldığını biliyoruz kuzum.bazı arkadaşlar var adını listeye aldırıyor sonra ortdada yok .bakıyorum acaba siteye girmemişlermi diye geyette girmişler.3 hafta hiç giriş yapmazlarsa topiğe mazarette yoksa siliyoruz.
yok senlik değil.beni,mde mesela 3x vardı bayram haftasının kilosunu pazartesi bildirince girdim.no problem üzülmeayy canım çok sağol çok teşekkür ederim kurallarınıza saygılıyım ama açık söyliyim üzülmüştüm. iyi oldu bu benim için sizin hem sohbetiniz güzel hemde motive oluyorum
Nereye minnoş aaa senin diyet yapasın yok yada başka bir şeye canın sıkkın bahane ediyorsun due bakalım nereye gidiyorsun bizim sloganımız herkes kendine diyet yapar sen yaz bakalım yarın ne kadar su içtin ne kadar be yedin ufak ufak başlayalımayy canım çok sağol çok teşekkür ederim kurallarınıza saygılıyım ama açık söyliyim üzülmüştüm. iyi oldu bu benim için sizin hem sohbetiniz güzel hemde motive oluyorum
bu su olayı iyi olmuş yaa. ben normalde çok su içerim yani sevdiğim için içerim ama ramazanda unuttum heralde ama başlıyorum yineKızlar bugün rapor aldım İstanbul dan misafirim gelecek izin az olduğu için ilk defa kafa raporu aldım giremeyebilirim sular içilsin unutulmasın gelince yazarım siz yazın gün gün
merak içinde bekliyorum diyetisyen olayınıBenim de buraya girince aklıma geliyor hep suyu saymak
Bugün 2-2.5 dilim ekmekle kahvaltı ettim, öğlen çiğ köfte yedim lavassiz, aksama da kuru fasulye var, yemesem mi acaba cok karbonhidrat oldu ama karnım da ac karbonhidrat fazla yiyince acıkıyor insan.
Bu arada yarına kan tahlili yaptırıp online diyete başlıyorum en gec ptesiye, bakalım nasıl etki edecek
kolay gelsin canımKızlar bugün rapor aldım İstanbul dan misafirim gelecek izin az olduğu için ilk defa kafa raporu aldım giremeyebilirim sular içilsin unutulmasın gelince yazarım siz yazın gün gün