- 25 Mart 2019
- 1.885
- 1.598
- 35
Ben ekmeği haftada bir sadece pazar kahvaltımda tüketirim zaten, onu da tam buğdaylı tüketirim.onun dışında neredeyse hiç yemem.akşam ekmek tüketmemen çok güzel olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ekmeği haftada bir sadece pazar kahvaltımda tüketirim zaten, onu da tam buğdaylı tüketirim.onun dışında neredeyse hiç yemem.akşam ekmek tüketmemen çok güzel olmuş
ben de bayıla bayıla yerim ekmeği ne çok severim yaa.. ama dikkat ediyorum tabi yoksa fena halim ://Ben ekmeği haftada bir sadece pazar kahvaltımda tüketirim zaten, onu da tam buğdaylı tüketirim.onun dışında neredeyse hiç yemem.
Bi kuru pasta bi ekmek, bi kuru pasta bi ekmek...ben de bayıla bayıla yerim ekmeği ne çok severim yaa.. ama dikkat ediyorum tabi yoksa fena halim ://
birbirleriyle tealfi ettirmek bu sanırsamBi kuru pasta bi ekmek, bi kuru pasta bi ekmek...
su tatlım?günaydın
sabah..........1 dilim kavun,az peynir az tbe
ara.................1 kahve
öğle.............2 kaşık bulgur pilavı,2 kaşık patates musakka
ara..............1 meyve
akşam..........1 tabak zeytinyağlı fasulye,1 kase cacık az tbe
ara.................1 bardak beyaz çay
2,5su tatlım?
akşamları menün çok güzel oluyor senin12.06.2019 çarşamba
Kahvaltı yok
Öğlen d börek,kıymalı, yanında 1 bardak ayran
Ara öğün 2 kayısı 2 ceviz içi
Akşam ızgara tavuklu salata ve ayran
Su 3 lt olmuştur yine
3 çarpıda SUHAN karar aldı o zaman liste dışı kalınacak canım geçmiş olsun hayırdır ne oldu?kızlaar kızlar merhaba bayram tatilim uzun sürdü sonrasında hastalık işe bugün geldim normal hayata adapte olamadım henüz. toparlanıcam inşallah
ve Neysesakinim cim canım tartılmadım biliyorum geç kaldım. disiplinsizlikten çıkaradabilirsiniz saygı duyarım.
Elimdeki börekler bitene kadar tüm öğlenlerde bi börek yiyeceğim yalnızakşamları menün çok güzel oluyor senin
memlekette soğukta kaldım yaylalar falan soğuktu üşüttüm. üzüldüm o zaman yaa ama yapacak bişey yok hoşçakalın. size başarılar3 çarpıda SUHAN karar aldı o zaman liste dışı kalınacak canım geçmiş olsun hayırdır ne oldu?
mrb canım hoşgeldin.geçmiş olsun kuzum.mazeretsiz olursa topiğe hiç girilmezse çıkaracağız.ama sen gayet aktifdin ve bayram iznine ayrıldığını biliyoruz kuzum.bazı arkadaşlar var adını listeye aldırıyor sonra ortdada yok .bakıyorum acaba siteye girmemişlermi diye geyette girmişler.3 hafta hiç giriş yapmazlarsa topiğe mazarette yoksa siliyoruz.kızlaar kızlar merhaba bayram tatilim uzun sürdü sonrasında hastalık işe bugün geldim normal hayata adapte olamadım henüz. toparlanıcam inşallah
ve Neysesakinim cim canım tartılmadım biliyorum geç kaldım. disiplinsizlikten çıkaradabilirsiniz saygı duyarım.
evet farkettimElimdeki börekler bitene kadar tüm öğlenlerde bi börek yiyeceğim yalnız
bir adette bende mevcut koca göbekRegl olacam koca bir göbek yaptım yine yaaaaa