- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
Ramazandan sonra günlük neler yaptık neler yedik paylaşıyoruz ne kadar su içtik. Diyet tariflerimiz varsa paylaşıyoruz.Her salı tartılıp yazarım, başka ne yapmamız gerek
Hımm güzelmiş tamam o zaman ben arada gelip güncellerim kendimiRamazandan sonra günlük neler yaptık neler yedik paylaşıyoruz ne kadar su içtik. Diyet tariflerimiz varsa paylaşıyoruz.
Zaten sayımız az birbirimizi gazlıyoruzbazen kızıyoruz kaçamaklara samimi bir sohbet havasında diğer diyet grupları gibi kasmıyoruz ama düzenli olarak hem kendimizi hem arkadaşlarımızı kontrol ediyoruz
Yeni gelen arkadaşlara da diyetleri hayırlı uğurlu bol kilo kayıplı olsun,
Ama sizin kilo tablolarınızı inceledim sopamla küreğimle gelmem lazım.
SUHAN güzel gidiyor da Neysesakinim ve harikamo kuzular etlerinizi mıncıklayacam sizin
Kızlarrrrrrrr50.8
Gelemiyorum diye diyeti bıraktım sanmayın.
Ramazanda ne kadar kısıtlı olabilirse o kadar dikkat ediyorum.
Azcık güllaç yiyorum arada, pide yemiyorum.
Sahurda 1 dilim ekmek bazen.
Neysesakinim su çok az oluyor ama akşam ne kadar içebilirsem içiyorum 1lt kadar.
Ramazandan sonra hiç bildirim aksatmayacam söz.
hoşgeldinBeni de eklermisiniz bacılar, 1,58 boy 57 kilo hedef 54-55 falan diyet yapmıyorum pul biberli yoğurt ve tarçın çubuklu limonlu su içiyorum ama aşırı su içerim oruç tutmama rağmen 3-4 litre içiyorum, 1 kilo verdim bile, yemeği azalttım bide pilatese başlıcam
waoww düşmüşsün görmüşsün 50 yiKızlarrrrrrrr50.8
Gelemiyorum diye diyeti bıraktım sanmayın.
Ramazanda ne kadar kısıtlı olabilirse o kadar dikkat ediyorum.
Azcık güllaç yiyorum arada, pide yemiyorum.
Sahurda 1 dilim ekmek bazen.
Neysesakinim su çok az oluyor ama akşam ne kadar içebilirsem içiyorum 1lt kadar.
Ramazandan sonra hiç bildirim aksatmayacam söz.
hariko baya yedi benden duymuş olma.bi istanbul bi valide sultan sofrası falanYeni gelen arkadaşlara da diyetleri hayırlı uğurlu bol kilo kayıplı olsun,
Ama sizin kilo tablolarınızı inceledim sopamla küreğimle gelmem lazım.
SUHAN güzel gidiyor da Neysesakinim ve harikamo kuzular etlerinizi mıncıklayacam sizin
üyeler | boy | kilo | toplam fark | 02.Nis | 09.Nis | 16.Nis | 23.Nis | 30.Nis | 07.May | 14.May | 21.May |
befer | 1,59 | 82,9 | 2,9 | 81,5 | 81 | 81,1 | 80,6 | 79,6 | 79,8 | 79 | 80 |
SUHAN | 1,58 | 64,9 | 1,5 | 64,2 | 64,4 | 64,3 | 64,4 | 64,5 | 64,5 | 63,1 | 63,4 |
little dora | 1,57 | 52 | 1,2 | 52,1 | 51,8 | 51,6 | 51,3 | 51,3 | 51,3 | 51,3 | 50,8 |
harikamo | 1,59 | 65,5 | 2,9 | 64,5 | 63,1 | 63,1 | 63 | 62,8 | 62 | 63,2 | 62,6 |
denz2010 | 1,56 | 64,5 | 64,5 | 64,5* | 63,9 | 64 | 63,5 | 64,5 | |||
amesia | 1,65 | 74,3 | 0,8 | 74,3* | 74,9 | 73,5 | |||||
almilacm | 165 | 60 | 0 | 60 | |||||||
| 158 | 57 |
misal hiç bişey yapamasak birbirimize gaz veriyoruzHer salı tartılıp yazarım, başka ne yapmamız gerek
bakkk bakkkk nasılda ispiyonluyor hemennnnhariko baya yedi benden duymuş olma.bi istanbul bi valide sultan sofrası falan
ben suyumu hep düzenli içmeye çalıştım belk,i yazmadım ama 2 l,itrenin altına düşmemeye çalıştım .iftar ve sahur arası.oruca ara verdim ben bugünbende su içemiyorum tatlım herkes oruç olmuyor yani.
kaçak göçek 1,5 ly ancak oluyor.
sen zaten normal zamanda da içmiyordun.
ramazandan sonra nazi kampı gibi kampa girmemiz gerek
etlerinizi koparacakmışbakkk bakkkk nasılda ispiyonluyor hemennnn
geziyor hatun karışmayın gezsinnnn
valla ne güzel ben ieçiyorum gündüz gecede içince çok tuvalate kalkıyorum o yüzden içmiyorumben suyumu hep düzenli içmeye çalıştım belk,i yazmadım ama 2 l,itrenin altına düşmemeye çalıştım .iftar ve sahur arası.oruca ara verdim ben bugün
ben bayrama kadar toparlarsam sıkıntı olmaz o zaman bende senin üzerine oynarımmetlerinizi koparacakmış
üzerimize oynuyorlar kanki dikkat et temkinli olselam olsun kızlar :)
ben bu kaçamakların hepsini telafi edeceğim ..
ramazanın son bir haftası hurma diyeti yapacağımlittle dora söz..
benim için zor olacak biliyorumama yapmak zorunda olduğumu da biliyorum
ya yemek yemek dünyanın en güzel hissi yaa :)
her neyse beklenen gün gelecekse çekilen çileler kutsaldır sözünü yineleyi tam gaz devam edeceğim inşaallah
ve sen deee koparacak et bulamayacaksın tabi ki
bende iki gündür dikkat ediyorum yeniden 79,3 gördümmmtedbirliyim beferim merak etme sen
Onu baya iyi yapabilirim, mesela bikini giymeye az zaman kaldı ve hala dıbıl dıbıl mısınız hemen o çukulatayı yavaşça yere bırak!misal hiç bişey yapamasak birbirimize gaz veriyoruz