- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
valaha şaka maka geldiÜleynnnn birbiriniz dahil bişey yemeyin artık, gün toparlanma vaktidir haydiiiiii.
Ahanda yaz geldi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valaha şaka maka geldiÜleynnnn birbiriniz dahil bişey yemeyin artık, gün toparlanma vaktidir haydiiiiii.
Ahanda yaz geldi.
selam olsun kızlar :)
ben bu kaçamakların hepsini telafi edeceğim ..
ramazanın son bir haftası hurma diyeti yapacağım little dora söz..
benim için zor olacak biliyorum ama yapmak zorunda olduğumu da biliyorum
ya yemek yemek dünyanın en güzel hissi yaa :)
her neyse beklenen gün gelecekse çekilen çileler kutsaldır sözünü yineleyi tam gaz devam edeceğim inşaallah
ve sen deee koparacak et bulamayacaksın tabi ki
zaten kaç kişiyiz sen ben bizim oğlan derdi kesin litle dora olsaüzerimize oynuyorlar kanki dikkat et temkinli ol
biz kimiz şişmanlar diye bir karikatur vardı o geldi aklıma.bulrsam atayımOnu baya iyi yapabilirim, mesela bikini giymeye az zaman kaldı ve hala dıbıl dıbıl mısınız hemen o çukulatayı yavaşça yere bırak!
haziranı kurtarırsak oldu bu iş, ramazan sonrası sıkmak lazım.valaha şaka maka geldi
aynen çok az kaldı canımhaziranı kurtarırsak oldu bu iş, ramazan sonrası sıkmak lazım.
Hatırladım öyle bişey, at at bulursanbiz kimiz şişmanlar diye bir karikatur vardı o geldi aklıma.bulrsam atayım
tamam canım isteye ekledim seniNeysesakinim harikamo SUHAN yarın çok işim var kızlar bu sabah tartıldım bildirimsiz geçmeyim
50.1
bayrama hedefim 49
tamam canım isteye ekledim seni
BİR HAFTAdA 5 kilo mu vereceksin canımharikaaa little dora ben de cumartesi 60 ı gördüm Allah ımmmm :)
bayrama hedefim 55
selam olsun herkese
eveeett..BİR HAFTAdA 5 kilo mu vereceksin canım
hadi inşallah yawrimo en yakın zaman da 55 te görmek isterim seni de, azimli sıçan mermeri delermişharikaaa little dora ben de cumartesi 60 ı gördüm Allah ımmmm :)
bayrama hedefim 55
selam olsun herkese
azmin elinden kimse kurtulmazmışbiz aşırı kilolu olmayınca hep ağırdan alıyoruz sorunumuz oBİR HAFTAdA 5 kilo mu vereceksin canım