- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tekrar deneseydin canım hagisini baz alalım63.9 u gördüm ama bir daha tartıldığmda 64,5 çıktım.tartım yanlışmı anlamdım ki sinir omaya başladım.
64,5 kuzumtekrar deneseydin canım hagisini baz alalım
mens döneminde misinselammmm
64,5 kg
yumurtlama dönemim öyle bir şişim öyle bir şişim ki anlatmam ve çok rahatsızım, sancılı geçiyor benim resmen hissediyorum yumurtlama zamanım olduğunda yumurtalıklarım nasıl ağrıyor kasılıyor...mens döneminde misin
benimde öyle oluyor.sanırısın regli sancısıyumurtlama dönemim öyle bir şişim öyle bir şişim ki anlatmam ve çok rahatsızım, sancılı geçiyor benim resmen hissediyorum yumurtlama zamanım olduğunda yumurtalıklarım nasıl ağrıyor kasılıyor...
iyi valla dolanıp duruyorum.sen nasılsınGünaydınnnnn ❤❤
Nasılsınız kızlar
Iyiyim canım bende kahvaltımı yaptım buralarda dolanıyorum sizede bir bakayım dedimiyi valla dolanıp duruyorum.sen nasılsın
hoş geldin zipzip :)iyi valla dolanıp duruyorum.sen nasılsın
Hosbuldum canım nasılsın,hoş geldin zipzip :)
kızlar çok yoğundum nefes alıyorum
dünkü menüzm,
sabah greyfurt su karışımı
ara bir ıspanaklı börek
öğlen yok
akşam bir küçük yine köstebek pasta bir avuç çekirdek yidim
2 lt su
spor leslie yok
sabah tartı 62.8 gösterdi
valla aynen öyle ama arada sağlık dışına çıkmak lazım zıpzıp.. sıkıldım ay.. yeminle aman onu yemem bunu yemem diye geziyorum..bir de ramazan geliyor hayırlısı ile onunla da iyice sağlıklı beslenme programım var.. nasılsa adet de olmuyorum 30 günü full oruçlu ve sağlıklı beslenerek geçireceğimHosbuldum canım nasılsın,
Menünede görmüs oldum da cok sağlıksız olmamıs mı güzel bir kahvaltı yapsan börek yerine yemek yesen daha güzel olurmus :)
Dogru diyorsun aslında sürekli aynı seyleri yemek de sıkıyor insanı,valla aynen öyle ama arada sağlık dışına çıkmak lazım zıpzıp.. sıkıldım ay.. yeminle aman onu yemem bunu yemem diye geziyorum..bir de ramazan geliyor hayırlısı ile onunla da iyice sağlıklı beslenme programım var.. nasılsa adet de olmuyorum 30 günü full oruçlu ve sağlıklı beslenerek geçireceğim
inşaallah
ayyh evvettt çok şükür bin şükür :)Dogru diyorsun aslında sürekli aynı seyleri yemek de sıkıyor insanı,
Bu arada 3-4 kilo vermissin tebrik ederim
Ramazanda nasıl beslencez bakalım daha önce ramazanda diyet modunda olmamıstım :)))