zorunluluk varmiBugün benim sipaya asi mektubu geldi, 8 yasinda ya,
Allah sizi bildigi gibi yapsin dedim,
Zaten canim sikkin, sovdum saydım, rahatladim
Ben pes etmek istemiyorum. Nereye kadar giderse 55 gorecem illakiBenim ramazan ayina kadar surecek bu kilo verme isim sanirim hic umudum kalmadi kendimden
Teşekkürler canm icebilirmiyim bilmiyorum daha önce denedim ama icememistim,bozanin da sut arttirici etkisi var aklinda bulunsun canim
zorunluluk varmi
Aynen canm biliyorum da kendimi tutamadm tencerenin başında atıverdm ağzımaAfiyet olsun ,pilav olmasa süpermis sanki
Emziriyor muydun arkadasim ,tam hatirlayamadim?
Ben çok severim ama kalorisi yüksek diye aklımda kaldıTeşekkürler canm icebilirmiyim bilmiyorum daha önce denedim ama icememistim,
Kalorili lerden kaciyom benAynen canm biliyorum da kendimi tutamadm tencerenin başında atıverdm ağzıma
evet emziriyorum
Ben çok severim ama kalorisi yüksek diye aklımda kaldı
Aslında aralıklı oruç yapmak istiyorum ama beceremedim kaç gündür, aranızda yapan var mı
Ben çok severim ama kalorisi yüksek diye aklımda kaldı
GunaydınBen aşı karşıtıyım
Bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama gaz sorunu geçtiyse kuru börülce gibisini görmedim ben aşırı süt yapıyo öneririmKalorili lerden kaciyom ben
Hadi ya herşey de bi hayır var iyiki yapamamışım o zamanben yapiyorum ama emzirenlere onerilmiyor diye biliyorum.
normal bir kadinda bile adet gecikmesi vs sebep olabiliyor.
Yani tabi ilaç niyetine belli bi ölçüde içmenin çokta bi zararı olmazboza fermante gida oldugu icin sut yapiyor aslinda, yarim bardak icilebilir bence, o kadar kotu etkilemez.
ama baska fermante gida da secilebilir, sanirim Karatay bira mayasi tableti oneriyordu (emin degilim adindan, alkolsuz bir takviye ama)
Bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama gaz sorunu geçtiyse kuru börülce gibisini görmedim ben aşırı süt yapıyo öneririm
Hadi ya herşey de bi hayır var iyiki yapamamışım o zaman
Yani tabi ilaç niyetine belli bi ölçüde içmenin çokta bi zararı olmaz
Ama ben onu genelde keyif için aklıma geldikçe büyük bardakta bazen günde 1 2 kere içtiğim için bende kilo etkisini göstermişti sonra da bıraktm
Büyüdü aslında bir buçuk yaş olacakBebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama gaz sorunu geçtiyse kuru börülce gibisini görmedim ben aşırı süt yapıyo öneririm
Hadi ya herşey de bi hayır var iyiki yapamamışım o zaman
Yani tabi ilaç niyetine belli bi ölçüde içmenin çokta bi zararı olmaz
Ama ben onu genelde keyif için aklıma geldikçe büyük bardakta bazen günde 1 2 kere içtiğim için bende kilo etkisini göstermişti sonra da bıraktm
Yaaaa yaslilik...ne zor...ilerledikce daha zor. Allah yardimciniz olsunSelam kızlar nasılsınız? Bir kaç gündür epey yoğundum. Kv alzheimer hastası ilerledi günden güne beraber yiyip içiyoruz bu sıra çünkü yemek yapamıyor içine ne koyduğunu unutuyor o yüzden yemek hazırlıkları yorucu oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?