Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardimciniz olsun kuzumSelam kızlar nasılsınız? Bir kaç gündür epey yoğundum. Kv alzheimer hastası ilerledi günden güne beraber yiyip içiyoruz bu sıra çünkü yemek yapamıyor içine ne koyduğunu unutuyor o yüzden yemek hazırlıkları yorucu oluyor.
16 000 super olmusIyi aksamlar
Iste 16bin adim atmisimisimi seviyorum Ama canim cikiyor
Umarim herkes iyidir. Ben inatci 70i yarin kirma niyetine bisiklet surcem birazdan
Benim annemde yeni diz takildi. Bugun eve geldi. Haftasonuyu onun yaninda gecirecem sanki![]()
Iyi aksamlar
Iste 16bin adim atmisimisimi seviyorum Ama canim cikiyor
Umarim herkes iyidir. Ben inatci 70i yarin kirma niyetine bisiklet surcem birazdan
Bugünkü menüm
Kahvaltı
İki haşlanmış yumurta , yarım dilim çemenli ekmek, bir tabak kabak yogurtlamasi, 10 yeşil zeytin, kk peynir,
Ara, cevizli pekmezli balkabağı bir tabak ,küçük kase çorba
Ara ,türk kahvesi, bir incir küçük kase ceviz ve fistik
Akşam 6 buçuk
Bir tabak erişte çorbası,yarım dilim ekmek
Menum
Sabah 11.00
2 kasik lor,chery domates 4 tane 3 zeytin 2 catal peynir ,
Ara 1 muz 1 avuc tuzsuz cekirdek
Aksam 2 kepce mercimek corbasi, 2 kasik et haslama ,2 kasik patates kavurma , salata ,yarim dilim Ekmek
Simdi yesilcay
21 de adacayi icecegim
Teşekkürler haklısın . Aslında niyetim sade çorba icmekti midem ikigundur iyi degil .eşim sıcak sıcak ekmek almış dayanamadım yedimaksaminda salata olmaliymis ekmek yerine bence, eriste corbasinin yaninda.
Teşekkürler haklısın . Aslında niyetim sade çorba icmekti midem ikigundur iyi degil .eşim sıcak sıcak ekmek almış dayanamadım yedim![]()
Sağol canm öyle olduAh iste hep o sade sunu yerimler bozuyor diyeti, sade corba yetmez ki
Olsun afiyet olsun.
Günaydin canimGünaydın hanimlar![]()
Gecmis olsun