Fit Club 🏋🏻‍♀️

Selam benimtrti farklı tartiyir sanki bozuldu mu acaba, benimde psikolojimi altüst etti
Cumartesi 72 ,5
Sabah tartıldım 72,4 çıktım Cook sevindim
Bir saat sonra sadece su içmiştim tartıldım 73 küsur çıktım of üzüldüm

Gecmis olsun gaddarim Arrietty_

1 covirgin olarak diyorumki: BEN NEDEN CORONA OLMUYORUM YA
Olsam da azicik dinlensem
Allahim olacaksam da mobilyalarim geldikten sonra olam

Ben de covirgin im, ailede bi tek biz kaldik olmayan
Hem de çocuklar okulda falan, nasil bulasmiyor bize hayret. Gerci boosterlandik dun, artik daha da olmayiz.

Menum
sabah
Sahanda 2 yumurta,5 zeytin,marul ,ceviz,yarim elma,1 minik havuc da ekledim sonra.

Ara kahve

Ara 3 dilim armut 1 kucuk havuc

Ara 1 avuc ici kadar gozleme

Aksam
2 kepce mercimek corbasi
7 kasik kiymali karnabahar yemegi
3 kasik ot kavurmasi
7 8 kasik ev yoğurdu

Spor
Sayilmaz ama 5500 adim .

Cok gecmis olsun canim.
Patatesi bilmem ama genel olarak ürünler azaldi.bizim buralar zeytinci,onceki yillarda verim daha iyiydi.
Bence sadece cumartesi sabah olani gecerli kabul et canim.
Arrietty_ canim bir kac gun bana izin.

Cok üzücü bir haber aldim bugün. Biraz bosvermek istiyorum her seyi.

Buralardayim ama menu ve spor bildirmeyecegim. Sizi elestiririm ama onsuz olmaz
Yaa
umarim hersey yoluna girer .

Ben de covirgin im, ailede bi tek biz kaldik olmayan
Hem de çocuklar okulda falan, nasil bulasmiyor bize hayret. Gerci boosterlandik dun, artik daha da olmayiz.
Ben booster beklicem yaw. Yuzde 90 asilanmis hala lockdown oluyor asi olanlara acik olsun hersey, oda yok. Tatile yakin booster alirim artik. Booster olmadan tatile izin vermiyorlar

Menumu yazayım kızlar
Sabah menemen ve 1 dilim tb ekmeği 1dilim beyaz peynir zeytin 1 ck bal
Ara yarim.kivi yarim.muz
Ogle mantar sote 2 kaşık kadar cicek dolması yoğurt
Akşam 1 kase yoğurt çorbası 2 kaşık patlıcan yemeği salata
Su 2.5 lt
Alys Canım umarım hemencek halledersin ne ise sorunun kuzum özleriz seni hemen gel

Sagol aysem,
Benim sorunum yok merak etmeyin, konu baskasiyla ilgili, ama cok üzüldüm, içime okuz oturdu kalkmiyor.

Ben booster beklicem yaw. Yuzde 90 asilanmis hala lockdown oluyor asi olanlara acik olsun hersey, oda yok. Tatile yakin booster alirim artik. Booster olmadan tatile izin vermiyorlar

Subatta tr yolcusuyum sorun cikmazsa bakalim, ben de o yüzden hemen yaptirayim dedim.

Evet artik bunaldik ya, ne lockdown sevdalisi cikti hukumet.

Sagol aysem,
Benim sorunum yok merak etmeyin, konu baskasiyla ilgili, ama cok üzüldüm, içime okuz oturdu kalkmiyor.
Bugün öğleden sonra benim içinde can sıkıcı bir gündü. Yıllar önce bana travma yaşattı diyebileceğim bir olay gün yüzüne çıktı yine.
Ev içi değil değil ama kök ailemle ilgili biraz. Söz gümüşse sükut altındır diye kenara çekilmenin, vakti gelince insanların gerçekleri göreceğini düşünmenin bir faydası yokmuş onu anladım.
En çok bağırıp inkar edenin peşinden gidiyormuş insanlar. Neyse çıkarttığımız derslere bakalım bizde.
Yaşadığın neyse en iyi, en güzel şekilde sonuçlansın canım. Hiç bir şey kalıcı değil, unutma.

Arrietty_
Yollardayız yine dünkü adımları koyup koymadığımı hatırlamıyorum
Bu sefer de okula geldik elemanlarla 3 gün Tampa dayız

Eklentiler

• 3122B394-7375-4EE7-9CCC-8F56E342471D.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 31
  • 1F6A70BE-4F46-46C5-85D3-6D357C0F5D9D.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 31
sabah 9da sade granül kahve
kahvaltı 12de 1 haşlanmış yumurta, 2 tane krep, peynir, çay, maydanoz
öğlen sade türk kahvesi
akşam bi kepçe kavurma, 3 4 yk pilav
bir de dün temizlik yaptm ev içinde 5000e yakın adım atmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…