Gecmis olsun gaddarimArrietty_
1 covirgin olarak diyorumki: BEN NEDEN CORONA OLMUYORUM YA
Olsam da azicik dinlensem
Allahim olacaksam da mobilyalarim geldikten sonra olam
Tamam canim kendini toparlayinca gel geri. Sensiz olmaz.Arrietty_ canim bir kac gun bana izin.
Cok üzücü bir haber aldim bugün. Biraz bosvermek istiyorum her seyi.
Buralardayim ama menu ve spor bildirmeyecegim. Sizi elestiririm ama onsuz olmaz
Cok gecmis olsun canim.Afiyet olsun kizlle dinleneyim dedim oglumun okulundan aradilar. Dusmus kafasini betona vurmus.
Okula nasil gittim bana sorun. Arabada yok. Araba ile 2dk suruyor. Otobuse de 30dk da bir var.Yurdum. Ama ne yurumek.
Sonraora gittik direk. Neyseki dikislik durum uyudu ,yinede kontrol edip duruyorumKızlar farklı Ülkelerde yaşadığınız için size bir şey sormak istiyorum. Biz son zamanlarda kızartmalık patates bulamıyoruz yokmuş ülke genelinde hatta Burger King de falan bile artık küçük paketlerde veriyorlar fazla vermorlar sizin oralarda böyle bir şey var mı. Marketlerdeki patates alanları hep bomboş.
Patatesi bilmem ama genel olarak ürünler azaldi.bizim buralar zeytinci,onceki yillarda verim daha iyiydi.Geçen ay araba parçaları bulunmadigi söylenmişti araba yağı gibi falan böyle gerekli olan parçalar bulunamıyormuş dedik belki Çinden gelmiyordur ama bu patates meselesi benim çok kafamı karıştırdı kıtlık falan mı olacak acaba çok endişelenmeye başladım açıkçası. Sizin oralarda durum nasıl?
Bence sadece cumartesi sabah olani gecerli kabul et canim.Selam benimtrti farklı tartiyir sanki bozuldu mu acaba, benimde psikolojimi altüst etti
Cumartesi 72 ,5
Sabah tartıldım 72,4 çıktım Cook sevindim
Bir saat sonra sadece su içmiştim tartıldım 73 küsur çıktım of üzüldüm
YaaArrietty_ canim bir kac gun bana izin.
Ben booster beklicem yaw. Yuzde 90 asilanmis hala lockdown oluyorBen de covirgin im, ailede bi tek biz kaldik olmayan
Hem de çocuklar okulda falan, nasil bulasmiyor bize hayret. Gerci boosterlandik dun, artik daha da olmayiz.
Arrietty_ canim bir kac gun bana izin.
Menumu yazayım kızlar
Sabah menemen ve 1 dilim tb ekmeği 1dilim beyaz peynir zeytin 1 ck bal
Ara yarim.kivi yarim.muz
Ogle mantar sote 2 kaşık kadar cicek dolması yoğurt
Akşam 1 kase yoğurt çorbası 2 kaşık patlıcan yemeği salata
Su 2.5 lt
Alys Canım umarım hemencek halledersin ne ise sorunun kuzum özleriz seni hemen gel
Ben booster beklicem yaw. Yuzde 90 asilanmis hala lockdown oluyorasi olanlara acik olsun hersey, oda yok. Tatile yakin booster alirim artik. Booster olmadan tatile izin vermiyorlar
Bugün öğleden sonra benim içinde can sıkıcı bir gündü. Yıllar önce bana travma yaşattı diyebileceğim bir olay gün yüzüne çıktı yine.Sagol aysem,
Benim sorunum yok merak etmeyin, konu baskasiyla ilgili, ama cok üzüldüm, içime okuz oturdu kalkmiyor.
gönüllerdeki hedef 60 ama 62de olurTesekkur ederim
Hedefin kacti canim ?tabloya ekleyim gormusken. Harika eksi ,
ay çok tişkür ederimÇok iyi ya
Umarım en kısa zamanda çözülür herşeyArrietty_ canim bir kac gun bana izin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?