Afiyet olsun kizlar
Ogle dinleneyim dedim oglumun okulundan aradilar. Dusmus kafasini betona vurmus.
Okula nasil gittim bana sorun. Arabada yok. Araba ile 2dk suruyor. Otobuse de 30dk da bir var.Yurudum. Ama ne yurumek.
Sonra doktora gittik direk. Neyseki dikislik durum degildi.
Kafasi dis,hafif yarilmis. Ara ara kaniyor2saat once uyudu ,yinede kontrol edip duruyorum
Allah korusun geçmiş olsun evlatlar insanı çok korkutuyor gerçekten.Afiyet olsun kizlar
Ogle dinleneyim dedim oglumun okulundan aradilar. Dusmus kafasini betona vurmus.
Okula nasil gittim bana sorun. Arabada yok. Araba ile 2dk suruyor. Otobuse de 30dk da bir var.Yurudum. Ama ne yurumek.
Kafasi dis,hafif yarilmis. Ara ara kaniyor2saat once uyudu ,yinede kontrol edip duruyorum
Geçmiş olsun, nasıl korktuğunu anlayabiliyorum.Afiyet olsun kizlar
Bunu duyan annem çağır bir gün yemeğe gelsinler der kesin. Bayılır bol çeşitli sofralar kursun yedirsin içirsin. Buzluğu hep doludur. Hiç bir yemekli misafire hazırlıksız yakalanmaz. Hiç anneme çekmemişim bu konudaAnneyi bana gönder
Benim annem sade ot yaparesim depresyona girer
Kız 20 bin için gün boyu deli dana gibi dolanmam lazım. Bırak yapmayı nasıl yapılacağı hakkında fikrim bile yok. Ama akşama 3 mil leslie yapmaya kararlıyım. Ondan ne kadar adım çıkarsa öpüp başına koycan20 bindeyim, oturuyom
Yarin kim var benimle 20 binesabahtan yavas yavas başlarız
Bence gayet güzel olmuş günün. Evet kek biraz tehlikeli ama sabah saatlerinde yediğin için yatana kadar yakma olasılığın daha fazla.kizlar selam
bugun biraz fazla porsiyon yedim
guzel gidiyodum agzima bisey atigim anda istahim acildi
1 hindi fume 1 kasar
2 3ad kucuk biber dolma ve yaorak sarma
1 dilim kek
1 avuc leblebi
aksam yemegi
1 kepce yayla corba
firin kofte 6 7 ad
2 3 dilim patates
salata mantar
Ayy çok geçmiş olsun canım benim yaaAfiyet olsun kizlar
Türkiye de de araba larin parçaları çok gec geliyo malesef bi kaza atlattık resmen 1 ay dan fazla bekledik parça gelmesini . Ama patates konusunda öyle değil var yani patates ler . Biz burda kislik olarak çuvalla alıyoruz koyuyoruz mesela güzel . İnşallah dediğin gibi kıtlık filan söz konusu olmaz ekonomi ler cok kötü hele ki Türkiye ninKızlar farklı Ülkelerde yaşadığınız için size bir şey sormak istiyorum. Biz son zamanlarda kızartmalık patates bulamıyoruz yokmuş ülke genelinde hatta Burger King de falan bile artık küçük paketlerde veriyorlar fazla vermiyorlar sizin oralarda böyle bir şey var mı. Marketlerdeki patates alanları hep bomboş.
Geçen ay araba parçaları bulunmadigi söylenmişti araba yağı gibi falan böyle gerekli olan parçalar bulunamıyormuş dedik belki Çinden gelmiyordur ama bu patates meselesi benim çok kafamı karıştırdı kıtlık falan mı olacak acaba çok endişelenmeye başladım açıkçası. Sizin oralarda durum nasıl?
Kız 20 bin için gün boyu deli dana gibi dolanmam lazım. Bırak yapmayı nasıl yapılacağı hakkında fikrim bile yok. Ama akşama 3 mil leslie yapmaya kararlıyım. Ondan ne kadar adım çıkarsa öpüp başına koycan
Kızlar farklı Ülkelerde yaşadığınız için size bir şey sormak istiyorum. Biz son zamanlarda kızartmalık patates bulamıyoruz yokmuş ülke genelinde hatta Burger King de falan bile artık küçük paketlerde veriyorlar fazla vermiyorlar sizin oralarda böyle bir şey var mı. Marketlerdeki patates alanları hep bomboş.
Geçen ay araba parçaları bulunmadigi söylenmişti araba yağı gibi falan böyle gerekli olan parçalar bulunamıyormuş dedik belki Çinden gelmiyordur ama bu patates meselesi benim çok kafamı karıştırdı kıtlık falan mı olacak acaba çok endişelenmeye başladım açıkçası. Sizin oralarda durum nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?