Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tartiyi unuttum,kahvalti ettim ya.Bugun kontrol tartisi var
BirdeAlys 20bin sozu veremem
Aksam oglumun okculuk dersi basliyor. Ikinizde heycanliyiz![]()
Ben tartiyi unuttum,kahvalti ettim ya.
Yine de tartilayim birazdan nasilsa ara kotrol![]()
Ayy çok geçmiş olsun Allah şifasını versinAfiyet olsun kizlar
Ogle dinleneyim dedim oglumun okulundan aradilar. Dusmus kafasini betona vurmus.
Okula nasil gittim bana sorun. Arabada yok. Araba ile 2dk suruyor. Otobuse de 30dk da bir var.Yurudum. Ama ne yurumek.
Sonra doktora gittik direk. Neyseki dikislik durum degildi.
Kafasi dis,hafif yarilmis. Ara ara kaniyor2saat once uyudu ,yinede kontrol edip duruyorum
Tesekkur ederimAyy çok geçmiş olsun Allah şifasını versin
Hedefin kacti canim ?tabloya ekleyim gormusken. Harika eksi ,Günaydın herkese
güncel kilom 66.7
pazar 67.4 tüm
giden -700 gram![]()
Çok iyi yaGünaydın herkese
güncel kilom 66.7
pazar 67.4 tüm
giden -700 gram![]()
Regl den dolayi normal
Tamam canim ,cokda onemli degil kontrol tartisi :)
AA yurudum ben 55009.45
3 minik hurma
Yarim minik muz
Bugun regl serefine 3 öğün
4 bin adima yaklastim, tek basima biraktiniz beni![]()
Olur canimArrietty_ kaptisim ben dün yazdım da sen telaslisindir dün görmedin ben tartilamiyorum malesef hemde cumartesi Nisan imiz var sabahın köründe kuaföre filan gidilecek ben evime dönünce tartilsam olurmu
Teşekkür ederim canım ❤Olur canim![]()
Tamam kocBence gayet güzel olmuş günün. Evet kek biraz tehlikeli ama sabah saatlerinde yediğin için yatana kadar yakma olasılığın daha fazla.
Böyle hissettiğin günlerde mutlaka cardio yap.
Çünkü cardio için direkt karbonhidrat depolarından enerji sağlayacaksın. Böylece yediğin fazlalığı gün içinde yakmış olacaksın.
Çok geçmiş olsun . Allah'ım korusunAfiyet olsun kizlar
Ogle dinleneyim dedim oglumun okulundan aradilar. Dusmus kafasini betona vurmus.
Okula nasil gittim bana sorun. Arabada yok. Araba ile 2dk suruyor. Otobuse de 30dk da bir var.Yurudum. Ama ne yurumek.
Sonra doktora gittik direk. Neyseki dikislik durum degildi.
Kafasi dis,hafif yarilmis. Ara ara kaniyor2saat once uyudu ,yinede kontrol edip duruyorum