• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Günaydın 🥰
20220119_085256.webp
Sahanda 2 yumurta,5 zeytin,marul ,ceviz,yarim elma,1 minik havuc da ekledim sonra.

Afiyet olsun kizlar

Ogle dinleneyim dedim oglumun okulundan aradilar. Dusmus kafasini betona vurmus.
Okula nasil gittim bana sorun. Arabada yok. Araba ile 2dk suruyor. Otobuse de 30dk da bir var.Yurudum. Ama ne yurumek.
Sonra doktora gittik direk. Neyseki dikislik durum degildi.
Kafasi dis,hafif yarilmis. Ara ara kaniyor 🙄 2saat once uyudu ,yinede kontrol edip duruyorum
Ayy çok geçmiş olsun Allah şifasını versin

Arrietty_ Arrietty_

Kontrol tartisi 56.2

Reglimin ilk gunu, hos gorunuz artiyi 😉
Regl den dolayi normal 🤭
Arrietty_ Arrietty_ ben bu sabah tartılamadım annemde kaldım çünkü.
Sabahta direkt işe geçtim oradan.
Tamam canim ,cokda onemli degil kontrol tartisi :)
9.45
3 minik hurma
Yarim minik muz

Bugun regl serefine 3 öğün 😁

4 bin adima yaklastim, tek basima biraktiniz beni 🤗
AA yurudum ben 5500 😂
Afiyet olsun ☺️

Arrietty_ Arrietty_ kaptisim ben dün yazdım da sen telaslisindir dün görmedin ben tartilamiyorum malesef hemde cumartesi Nisan imiz var sabahın köründe kuaföre filan gidilecek ben evime dönünce tartilsam olurmu

Bence gayet güzel olmuş günün. Evet kek biraz tehlikeli ama sabah saatlerinde yediğin için yatana kadar yakma olasılığın daha fazla.
Böyle hissettiğin günlerde mutlaka cardio yap.
Çünkü cardio için direkt karbonhidrat depolarından enerji sağlayacaksın. Böylece yediğin fazlalığı gün içinde yakmış olacaksın.
Tamam koc;)

bende unutmusum kontrol tartisini bu ara hic tartilasim gelmiyo ve boyle zamanlar kilo alma egiliminde oldugum zamanlar oluyo genellikle
suanki kilom 61.85 bitki cayi kahve ve kuruyemis yemistim

Afiyet olsun kizlar

Ogle dinleneyim dedim oglumun okulundan aradilar. Dusmus kafasini betona vurmus.
Okula nasil gittim bana sorun. Arabada yok. Araba ile 2dk suruyor. Otobuse de 30dk da bir var.Yurudum. Ama ne yurumek.
Sonra doktora gittik direk. Neyseki dikislik durum degildi.
Kafasi dis,hafif yarilmis. Ara ara kaniyor 🙄 2saat once uyudu ,yinede kontrol edip duruyorum
Çok geçmiş olsun . Allah'ım korusun

Back
X