Fit Club 🏋🏻‍♀️

H3RA_ gecmis olsun canim. Kizlarin dedigi gibi baska bir doktorada gorunun

Gunaydin
Aksam bayilmisim resmen

Kahvalti
1 dilim tahinli ekmek
1 yumurta
1babybell
Salata

Ogle
8kasik kapuska
4kasik yogurt
8kasik salata

Aksam
3 adet kuzu pirzola

Su 2,5L
30dk yurume bandi

Eklentiler

• IMG_20211011_121018.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20211011_070039.jpg
    101,7 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_2021-10-12-05-49-26-082_com.tayu.tau.pedometer.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 29

Tahlilleriniz cikana kadar gonlunu ferah tut canim bazen her ihtimal üzerinde duruyorpar ,insallah yaniliyordur

Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım değildir inşallah

Kıyamam. Uzulme hemen lenf bezleriyle karıştırıyorlar nodül sanıyolar. Usg , tahlıl falan sonuclarını bekle kuzum ınsallah yanlıs düşünmüştür
Senı 3 oğün bıseyler yerken gormek ne guzel

Geçmiş olsun, inşaAllah yanılmıştır, hemen en kötüsünü düşünmeyin..

Napıyorsun Esmer güzeli?
Pek kilon da yok hala mı vermeye çalışıyorsun?

Çok geçmiş olsun. Haşimato olan çok insan var ben de dahil. Kalıtsal bir hastalık vücut kendi tiroid hücrelerine saldırıyor. O yüzden tiroid hormon düşüklüğü görülüyor. Ben şuan ilaç kullanmıyorum henüz hormonlarım düşmediği için. Annem kullanıyor. Evet hiç aklınızda yokken doktor birden böyle bir hastalığı söyleyince moraliniz bozulmuş olabilir çok iyi anlıyorum. Ama moralinizi bozmayın dediğim gibi o kadar çok Haşimato hastası var ki. Test sonuçları çıkana kadar kafanıza takmayın, hasta çıkmazsa zaten çok güzel. Allah şifa versin test sonuçlarını bize de söyleyin lütfen

hellööö mellöö kızlar nasılsınız bugün günlerden salı o zaman ar yu ridiiiiiii salı sallanır diyor muyuz hadi hep birlikte
enerjim tam bugün tüm gece kusan minnoş prenses kızım sabah ben işe hazırlanırken şarılllll şarılll parkeyi kakalamasa enerjimi nerden alacaktım bilmem
neyse ki ellerimi çamaşır sularının nefis ferahlığına ve nenelerimizin vazgeçilmezi arapsabununun doğallığına bırakaraktan kocamın gözden düşmüş atletiylen dakikalarca cümletinizi kıskandıracak spor hareketleri yaptım ki muhtemelen onu spor haneme onur konuğu olarak ekleyeceğim göbeğim en az üç cm incelmiştir naaa buraya yazıyorum

ooo hayat sana guzel kedicik

Gunaydin kizceler,

ben de reglimin ilk gununden seslniyorum,
tam da sportif havamdaydim ki elden ne gelir.

Simdi kahve ve hurma ile gune basladim, gun icinde bolca ara ogun yapip bugun boyle relax takilicam.

Erigim var, kuruyemisim var,
oglene yumurtam var,
aksama bulgur pilavim var sebzeli,
evde salata yok

Dur vurmaa!! Tb unuydu

Yaa iki gündür kaydırma yapıyorum çok özür dilerim.
Dün oruçtum
Akşam : 1 kase çorba , bir kase et sulu kabaklı nohut yemeği , 4 kaşık bulgur pilavı , salata
Su 1.5 lt anca oldu.
Bir bardak çay, bir avuç kraker
12.501 adım
Kuchisabishii sedulu H3RA_

Eklentiler

• Screenshot_20211011-235430(1).png
    319,6 KB · Görüntüleme: 19
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…