• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Çok geçmiş olsun. Haşimato olan çok insan var ben de dahil. Kalıtsal bir hastalık vücut kendi tiroid hücrelerine saldırıyor. O yüzden tiroid hormon düşüklüğü görülüyor. Ben şuan ilaç kullanmıyorum henüz hormonlarım düşmediği için. Annem kullanıyor. Evet hiç aklınızda yokken doktor birden böyle bir hastalığı söyleyince moraliniz bozulmuş olabilir çok iyi anlıyorum. Ama moralinizi bozmayın dediğim gibi o kadar çok Haşimato hastası var ki. Test sonuçları çıkana kadar kafanıza takmayın, hasta çıkmazsa zaten çok güzel. Allah şifa versin test sonuçlarını bize de söyleyin lütfen 🌻
Çok sağolun kızlar, bugün testler için geldik hastaneye. Perşembe doktorla görüşeceğiz.

Sana da çok geçmiş olsun canım. Doktora sormam yada araştırılmasını istemem gereken başka bir şey var mı?

Sonuçlar çıksın konuşalım tekrar. Kullandığın doğal şeyler var mı? Değerlere ne kadar da bir baktırıp ilaç kullanıyorsun? İyot eksikliğini nasıl kapatıyorsun? Tuzlar yeterli olmuyormuş sanırım. İlaçların yanında doğal şeyleride araştırmak istiyorum.
Küçükken alerjik bronşit tedavisi gördü, kortizonlu ilaçlar kullandık. Yanlış hatırlamıyorsam doktor tetikleyici olabilir dedi. 😞

Kızlar bu, diyet listem 3 ana öğün yapıyorum ama bazen öğlen ve akşam yemeği arası ara öğün yapıyorum ki akşam yemeğinden sonra canım birşey istemesin. Nefs köreltme işleri yani😄 son ara öğünü yapmıyorum 6:30 7 gibi akşam yemeğini bitirmiş oluyorum.. Belki fikir olur.. Baştan listeleri de paylaşabilirim bu son haftanın listesi 😘

Eklentiler

• Screenshot_20211012_122426_com.google.android.apps.docs.editors.docs.jpg
    Screenshot_20211012_122426_com.google.android.apps.docs.editors.docs.jpg
    119,3 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_20211012_122418_com.google.android.apps.docs.editors.docs.jpg
    Screenshot_20211012_122418_com.google.android.apps.docs.editors.docs.jpg
    118,6 KB · Görüntüleme: 18
Napıyorsun Esmer güzeli? 😉
Pek kilon da yok hala mı vermeye çalışıyorsun? 🤭
Iyıyım güzellik💜 sen nasılsın. Suana kadar korumaya calıstım ama 2-3 versm ıyı olcak. Bide psikolojim cok bozuk memelerime taktım sarkık sarkık 🙄
Evet Ama yaramadi 🙄
Yaw dunde sordum sen 58 li bısey dwgılmıydin en son ne ara 70 oldum beybısı

İyi akşamlar arkadaşlar 🙋🏽‍♀️

Kuchisabishii Kuchisabishii
H3RA_ H3RA_
11 Ekim

Kahvaltı
Yarım lavaş
Üč tatlı kaşığı kadar lor
2 çatal tereyağ 🧈

Öğle
15:00 sularında
Yarım lavaş
1 tabak mercimek çorbası 🍵
Tere
3 turşu (kırmızılardan) 🌶️
1 tabak bulgur pilavı

Aralarda/ az fındık, az çekirdek, (az diyip geçilmez ama bi dahakine daha sıkı hesaplayayım
Üzüm, elma, sade türk kahvesi, az petibor tipi bisküvi 🍎🍇

erken kapadım günü
maalesef 2 hosbesim var, inceliğini bilen bilir diyomusum 😬

su** 10-12 bardak 💧
spor 50 saniye yerimde saydım
Yalnız felan mı yaşıyorsun , ya da çok mu yoğunsun?mercimek, bulgur ve lavaş kombinasyonu biraz farklı geldi de☺
Yani bazen ben de makarnayla geçiştirdiğim oluyor akşamı ama yanına sebze veya et ekliyorum, salata ekliyorum.Yoksa Alys Alys sopayla takılıyor peşimize😅

hellööö mellöö kızlar nasılsınız bugün günlerden salı o zaman ar yu ridiiiiiii salı sallanır diyor muyuz hadi hep birlikte :KK53:
enerjim tam bugün tüm gece kusan minnoş prenses kızım sabah ben işe hazırlanırken şarılllll şarılll parkeyi kakalamasa enerjimi nerden alacaktım bilmem :KK70:
neyse ki ellerimi çamaşır sularının nefis ferahlığına ve nenelerimizin vazgeçilmezi arapsabununun doğallığına bırakaraktan kocamın gözden düşmüş atletiylen dakikalarca cümletinizi kıskandıracak spor hareketleri yaptım ki muhtemelen onu spor haneme onur konuğu olarak ekleyeceğim göbeğim en az üç cm incelmiştir naaa buraya yazıyorum :KK53: :KK70: :KK70: :KK70:
İşte kakalar içinde bile hayattan keyif almayı bilen bir kadın😃 En çok sen hakediyorsun zayıflamayı💪😄

Yalnız felan mı yaşıyorsun , ya da çok mu yoğunsun?mercimek, bulgur ve lavaş kombinasyonu biraz farklı geldi de☺
Yani bazen ben de makarnayla geçiştirdiğim oluyor akşamı ama yanına sebze veya et ekliyorum, salata ekliyorum.Yoksa Alys Alys sopayla takılıyor peşimize😅
Çok yoğunum, 🙂 lavaş bulgur ve mercimekle diil de tereyle yiyesim geldi ,iki çocukla koşturuyorum, annem hazırlıyor hatta. Lavaş yedim ama iki gündür akşam yemeği olmadığından iyi kilo vermişim şükür, dün akşam çok acikmistim çünkü

Çok yoğunum, 🙂 lavaş bulgur ve mercimekle diil de tereyle yiyesim geldi ,iki çocukla koşturuyorum, annem hazırlıyor hatta. Lavaş yedim ama iki gündür akşam yemeği olmadığından iyi kilo vermişim şükür, dün akşam çok acikmistim çünkü
Tebrik ederim🌼
Diyeti bırakmaya mı karar verdin?Naçizane tavsiyem , düşüp kalkmalar da yaşasak , sopalık da olsak , burayı bırakmamak.İnsan başka biri tarafından takip edilmeyince gözlenmeyince ipin ucunu hemen kaçırabiliyor.
Diyetteyim dediğim herkes şaşırıyor , aman yapma senin ne ihtiyacın var diye.Oysaki ben çok mutsuz bir hal almıştım.Kendmi için bişeyler yapmam gerekiyordu.İnan bana eşim ne kadar güzelsin dese de ben aynada gördüğüm halimi beğenmediğim için mutlu olamıyordum.Burda zaten kimse avuç kadar bundan ye , bit kadar şundan ye demiyor.Herkesin o kadar farklı metodu var ki , ben uygulayamadam bile öğrenerek çok faydalanıyorum.
Burda her şey gönül rızasıyla , istemiyorsan sen bilirsin tabii ama bırakmana üzülürüm😌

Tebrik ederim🌼
Diyeti bırakmaya mı karar verdin?Naçizane tavsiyem , düşüp kalkmalar da yaşasak , sopalık da olsak , burayı bırakmamak.İnsan başka biri tarafından takip edilmeyince gözlenmeyince ipin ucunu hemen kaçırabiliyor.
Diyetteyim dediğim herkes şaşırıyor , aman yapma senin ne ihtiyacın var diye.Oysaki ben çok mutsuz bir hal almıştım.Kendmi için bişeyler yapmam gerekiyordu.İnan bana eşim ne kadar güzelsin dese de ben aynada gördüğüm halimi beğenmediğim için mutlu olamıyordum.Burda zaten kimse avuç kadar bundan ye , bit kadar şundan ye demiyor.Herkesin o kadar farklı metodu var ki , ben uygulayamadam bile öğrenerek çok faydalanıyorum.
Burda her şey gönül rızasıyla , istemiyorsan sen bilirsin tabii ama bırakmana üzülürüm😌
Tamam kalayım o zaman ♥️

Tamam kalayım o zaman ♥️

hadi kal.

ama istersen su tarz beslenme yapicam diye yaz, menulerini ona gore yorumlayalim.

sonucta cok sikmak zorunda degilsin eger ki haftalik hedefin cok yuksek degilse, sadece tarzini belirle ve bir disiplinle ilerle yeterli, uzun vadede sonuclarini goreceksin muhakkak ki.

benim diyetisyen diyordu, ne yiyorsan, neden keyif aliyorsan menune koyalim, ne istiyorsan,
ama sadece yedigin miktari bil, onu eklediginde baska seyi cikarman gerektigini bil,
gibi gibi.

korkmasin gozun,
sevdigin tarzi bulunca kendiliginden devam edecek.
ilk donemler biraz zor tabi tarzini bulmak da, ne istedigini bilmek de.

Iyıyım güzellik💜 sen nasılsın. Suana kadar korumaya calıstım ama 2-3 versm ıyı olcak. Bide psikolojim cok bozuk memelerime taktım sarkık sarkık 🙄

Yaw dunde sordum sen 58 li bısey dwgılmıydin en son ne ara 70 oldum beybısı

İyiyim ben de..
Kilo alıp vermekten memeleri de bozduk 😂
Sırf onun için egzersizler yapsana, çok gördüm videolarını..

hadi kal.

ama istersen su tarz beslenme yapicam diye yaz, menulerini ona gore yorumlayalim.

sonucta cok sikmak zorunda degilsin eger ki haftalik hedefin cok yuksek degilse, sadece tarzini belirle ve bir disiplinle ilerle yeterli, uzun vadede sonuclarini goreceksin muhakkak ki.

benim diyetisyen diyordu, ne yiyorsan, neden keyif aliyorsan menune koyalim, ne istiyorsan,
ama sadece yedigin miktari bil, onu eklediginde baska seyi cikarman gerektigini bil,
gibi gibi.

korkmasin gozun,
sevdigin tarzi bulunca kendiliginden devam edecek.
ilk donemler biraz zor tabi tarzini bulmak da, ne istedigini bilmek de.
Sağol ;) 2 öğün beslenmeye calisicam,akşam yersem hafif kapaticam. Zaten ekmekle aram yok. Lavaş tamamen tesadüf denk geldi.bi süre daha yicem.
Harika , Alys Alys in tavsiyelerini çok seviyorum , ona kulak ver🌸
💃
ahahaha 2 kez mezun oldum, tam 3 . ye niyetlenmistim ki kapattilar,
ondan olsa gerek :KK48::KK48:

gerci bu kilo verip verip geri aldigim anlamina da gelebilir ama o kismi sey etmeyelim simdi :olamaz::olamaz:
İşte kilo alıp alıp vermektense haftada iki üç kere istediğini azacik yemek mantıklı geliyor bana, çünkü çok sıkı olunca da tam gevşenip bıkílır, doğru dürüst 2-3 kere diyet yapmisimdir, hiç öyle çok verip verip almadım, emeklerimize yazık gerçekten.saglik olsun tabi 🤲💃💃

Back