- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #7.781
Kız listeyi atsana hayrına buraya belki yapanlar çıkar
Çok sağolun kızlar, bugün testler için geldik hastaneye. Perşembe doktorla görüşeceğiz.Çok geçmiş olsun. Haşimato olan çok insan var ben de dahil. Kalıtsal bir hastalık vücut kendi tiroid hücrelerine saldırıyor. O yüzden tiroid hormon düşüklüğü görülüyor. Ben şuan ilaç kullanmıyorum henüz hormonlarım düşmediği için. Annem kullanıyor. Evet hiç aklınızda yokken doktor birden böyle bir hastalığı söyleyince moraliniz bozulmuş olabilir çok iyi anlıyorum. Ama moralinizi bozmayın dediğim gibi o kadar çok Haşimato hastası var ki. Test sonuçları çıkana kadar kafanıza takmayın, hasta çıkmazsa zaten çok güzel. Allah şifa versin test sonuçlarını bize de söyleyin lütfen
Iyıyım güzellikNapıyorsun Esmer güzeli?
Pek kilon da yok hala mı vermeye çalışıyorsun?
Yaw dunde sordum sen 58 li bısey dwgılmıydin en son ne ara 70 oldum beybısıEvet Ama yaramadi
Yalnız felan mı yaşıyorsun , ya da çok mu yoğunsun?mercimek, bulgur ve lavaş kombinasyonu biraz farklı geldi de☺İyi akşamlar arkadaşlar
Kuchisabishii
H3RA_
11 Ekim
Kahvaltı
Yarım lavaş
Üč tatlı kaşığı kadar lor
2 çatal tereyağ
Öğle
15:00 sularında
Yarım lavaş
1 tabak mercimek çorbası
Tere
3 turşu (kırmızılardan)
1 tabak bulgur pilavı
Aralarda/ az fındık, az çekirdek, (az diyip geçilmez ama bi dahakine daha sıkı hesaplayayım
Üzüm, elma, sade türk kahvesi, az petibor tipi bisküvi
erken kapadım günü
maalesef 2 hosbesim var, inceliğini bilen bilir diyomusum
su** 10-12 bardak
spor 50 saniye yerimde saydım
İşte kakalar içinde bile hayattan keyif almayı bilen bir kadınhellööö mellöö kızlar nasılsınız bugün günlerden salı o zaman ar yu ridiiiiiii salı sallanır diyor muyuz hadi hep birlikte
enerjim tam bugün tüm gece kusan minnoş prenses kızım sabah ben işe hazırlanırken şarılllll şarılll parkeyi kakalamasa enerjimi nerden alacaktım bilmem
neyse ki ellerimi çamaşır sularının nefis ferahlığına ve nenelerimizin vazgeçilmezi arapsabununun doğallığına bırakaraktan kocamın gözden düşmüş atletiylen dakikalarca cümletinizi kıskandıracak spor hareketleri yaptım ki muhtemelen onu spor haneme onur konuğu olarak ekleyeceğim göbeğim en az üç cm incelmiştir naaa buraya yazıyorum
Çok yoğunum,Yalnız felan mı yaşıyorsun , ya da çok mu yoğunsun?mercimek, bulgur ve lavaş kombinasyonu biraz farklı geldi de☺
Yani bazen ben de makarnayla geçiştirdiğim oluyor akşamı ama yanına sebze veya et ekliyorum, salata ekliyorum.YoksaAlys sopayla takılıyor peşimize
Tebrik ederimÇok yoğunum,lavaş bulgur ve mercimekle diil de tereyle yiyesim geldi ,iki çocukla koşturuyorum, annem hazırlıyor hatta. Lavaş yedim ama iki gündür akşam yemeği olmadığından iyi kilo vermişim şükür, dün akşam çok acikmistim çünkü
Tamam kalayım o zamanTebrik ederim
Diyeti bırakmaya mı karar verdin?Naçizane tavsiyem , düşüp kalkmalar da yaşasak , sopalık da olsak , burayı bırakmamak.İnsan başka biri tarafından takip edilmeyince gözlenmeyince ipin ucunu hemen kaçırabiliyor.
Diyetteyim dediğim herkes şaşırıyor , aman yapma senin ne ihtiyacın var diye.Oysaki ben çok mutsuz bir hal almıştım.Kendmi için bişeyler yapmam gerekiyordu.İnan bana eşim ne kadar güzelsin dese de ben aynada gördüğüm halimi beğenmediğim için mutlu olamıyordum.Burda zaten kimse avuç kadar bundan ye , bit kadar şundan ye demiyor.Herkesin o kadar farklı metodu var ki , ben uygulayamadam bile öğrenerek çok faydalanıyorum.
Burda her şey gönül rızasıyla , istemiyorsan sen bilirsin tabii ama bırakmana üzülürüm
Salataya dayanamadim ve ketoyu bozdummmmm
Tamam kalayım o zaman
Salatasız hayat mı olur? Kendini köprüden at kurtul daha iyi.Salataya dayanamadim ve ketoyu bozdummmmm
Iyıyım güzelliksen nasılsın. Suana kadar korumaya calıstım ama 2-3 versm ıyı olcak. Bide psikolojim cok bozuk memelerime taktım sarkık sarkık
Yaw dunde sordum sen 58 li bısey dwgılmıydin en son ne ara 70 oldum beybısı
Sağolhadi kal.
ama istersen su tarz beslenme yapicam diye yaz, menulerini ona gore yorumlayalim.
sonucta cok sikmak zorunda degilsin eger ki haftalik hedefin cok yuksek degilse, sadece tarzini belirle ve bir disiplinle ilerle yeterli, uzun vadede sonuclarini goreceksin muhakkak ki.
benim diyetisyen diyordu, ne yiyorsan, neden keyif aliyorsan menune koyalim, ne istiyorsan,
ama sadece yedigin miktari bil, onu eklediginde baska seyi cikarman gerektigini bil,
gibi gibi.
korkmasin gozun,
sevdigin tarzi bulunca kendiliginden devam edecek.
ilk donemler biraz zor tabi tarzini bulmak da, ne istedigini bilmek de.
İşte kilo alıp alıp vermektense haftada iki üç kere istediğini azacik yemek mantıklı geliyor bana, çünkü çok sıkı olunca da tam gevşenip bıkílır, doğru dürüst 2-3 kere diyet yapmisimdir, hiç öyle çok verip verip almadım, emeklerimize yazık gerçekten.saglik olsun tabiahahaha 2 kez mezun oldum, tam 3 . ye niyetlenmistim ki kapattilar,
ondan olsa gerek
gerci bu kilo verip verip geri aldigim anlamina da gelebilir ama o kismi sey etmeyelim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?