- 13 Mart 2019
- 15.476
- 58.919
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
- #1.441
Artı görmemem de çok güzel bence yine de tebrik ederimSelam ben aynıyım, baya da dikkat ediyorum aslında ama neyse bakalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artı görmemem de çok güzel bence yine de tebrik ederimSelam ben aynıyım, baya da dikkat ediyorum aslında ama neyse bakalım
100 gram da olsa eksi görebilmek çok güzel tebrik ederimSelam kızlar
Bendende bu hafta giden -300 gram olmus almadığıma şükür cok öyle dikkat etmedim ama 6dan sonrads bisey yemedim hic sadece bi gün çigköfte yemistim
Ah canımm yazdığını görmemişim eklerim şimdi ikisini de çok tebrik ederimmGeçen hafta 85.5 kg gönülüm onu yazmamışsın
Bu hafta 84.25 kg
Fark 1.25 kg
Bu hafta bazen kaçamaklar oldu gece değil de gündüzleri ekmek falan
Eki Görüntüle 3582160
Teşekkür ederimAh canımm yazdığını görmemişim eklerim şimdi ikisini de çok tebrik ederimm![]()
Çok iyi canım bende tam regli dönemindeyimTeşekkür ederimŞaşırdım çok dikkat etmedim çünkü. Muhtemelen regl şişkinliği gitti. İyi oldu ama motivasyonumu kaybedebilirdim
83 ü göreyim haftaya inşallah bayadır göremiyorum
Bitince düşer seninde haftaya eksi geleceksin eminimÇok iyi canım bende tam regli dönemindeyim
Bayrama kadar her gün tartılıcam![]()
Maşallah çok iyi yaaGecen hafta 76.25 bugün 75.10 aradaki fark -1.15![]()
Ben görüp akıllanmam lazım ondanBitince düşer seninde haftaya eksi geleceksin eminimben her gün tartılıp veremediğimi görsem bırakırım
![]()
Bende kaydettim bizde kullanırız belki neden olmasınEşim bu sayfayı takip ediyor deyip duruyor zayıflatıyor falan hiç dikkat etmedim bakmadım da. İstanbuldan gelirken pidesini tost ekmeğini falan almış. Pidesini yedim gerçekten garip bir şekilde tok tutuyor gibi, wc ye çıkarıyor falan. Siyez unu hayatımıza sokabilirimmide sorunu yaşayanlar falan çok memnun kalmışlar
Her gün tartılmak mod düşürüyor bence gönülBende tartıldım 82.75 geldim
83 e doğru merdiven dayamışım
Kendine gel kendime gell diyorum ve her gün tartılmaya başlıyorum yeniden
Mümkün olduğunca öğün resimlerini de paylaşıcam