Film gibi ama yaşadım..

Neyin intikamını alacaksınız?
Hadi diğer kadına kendini bekar tanıtmış falan siz evli olduğunu bilerek konuşmuşsunuz.
Adamın karısını kötülemesini dinlemişsiniz.
O ilk mesajları attığında mutsuzsan git karına söyle beni arayıp durma deseydiniz şuan bunları yaşamamış olurdunuz.

Hadi ilki hataydı diyelim siz aynı hatayı iki kere yapmışsınız adam yapışık bir pislik çıkmasaydı bu kadar pişman olur muydunuz?

Bu konunun çok benzerini bir üniversitede akademisyenler arasında yaşanmıştı demek ki bu ruh hastaları her yerde

Bakın bir erkeğe baştan bu payeyi verirseniz ilerler tabii birşeyler , yani gerçekten bunu kestiremiyor musunuz? Milyon tane konu var benzeri. Hayır eğitimli de birisiniz cahil degilsiniz ki dusunemediniz. Ben büyük sözüme tövbe , esimle sorun yaşıyor dahi olsam evladimin gül yüzü hatırına yapamam boyle birşeyi. Bir de "içinde olmak" deyimine çok inanırım. Sizin içinizde olmasa kim yaptırabilir bunu ! Evli insanların hele de annelerin böyle konular içinde olmasına tahammul edemiyorum kimse kusura bakmasın. Ben çalışan anneyim ,çocuğuma gönlümce zaman ayıramamanin suclulugunu yaşarken kalkıp elin adamina zaman harcamak ne münasebet aklim almıyor. Bazen arkadaslarima, anneme, babama dahası kendime vakit ayıramazken kendi karısına, çocuklarına ihanet eden bir adama zaman ayırmak. Yapıp yapıp günah çıkarmayın burada. Ne intikamı şimdi, kendiniz bu yolu açtınız. Basarabilirseniz şayet ! yavrunuza, kocanıza sarılın sıkı sıkı ve kocanıza kendinizi gerçekten affettirmeye harcayın değerli vaktinizi. Elalemin adamıyla bir de intikam sürecine girip daha fazla zaman harcamayın, eşinizi de daha fazla yipratmayin. Kocanizin kendi içinde muhteşem bir affetme süreci geçirdiğine inanmıyorum çünkü. Karakteri olan hiçbir insan bu kadar kolay yutamaz bu yaşananları. Eşiniz de kalkıp size ihanet edebilir yalnız günün birinde, lakin o da şu an sizin yaşadığınızi söylediğiniz boşluğun kat be katını yaşıyor olabilir . Umarım siz de aynı olgunlukla karşılayabilirsiniz kendisini. Neyse gene de Allah ıslah etsin diyorum çocuğunuzun hatırına ,umarım geri kalan süreçte doğru yolu bulur ve ailenizle mutlu olursunuz. Çok kızdım ama kimseye kötü şeyler dilemeyi sevmem karakter olarak

ben sadece ikimizi birden idare etmiş kısmına şaşırdım, sanki aslolan oymuş gibi. asla kınamam sınanmadığın gunahın masumu değilsin demişler, yapmam asla derim inşallah böyle şeyler...
eşinin kıymetini bil, ben olsam (Allah bin kere korusun)beni affettiği için saygım biterdi adama (o kadar mı çaresiz bir adammış, sen sadık olmayacaksan evlenmiş olmanın amacı ne, sadece kağıtta imza mı)ama kıymetini bil sen.

Biz bebek doğduğunda tuvalete gidecek zaman bulamazdık kadın neler yapmış:) Yani anlayamıyorum masum bebeginiz bile icinizi sızlatmadı mı? Ona bakarken kendi pisliginizden utanmadınız mı? Adam affetmis buna ragmen hala intikam pesindesiniz. Neyin intikamı adamın evli oldugunu bile bile konusmussun daha da fazlası belki de kim bilecek.

Benim isyerimde bir kadın vardı. Kurumsal büyuk bir firmadayim. Bu bölüme geçiş yaptıktan sonra benimle çalışan kızlardan birinin yanına hep bir çocuk geliyordu, çok sık gelince dikkatimi çekti . Sigaraya, molaya falan gidiyorlar. Dedim herhalde yakın arkadaşı. Bu arada ikisinin de eşleri aynı kurumda çalışıyor ama dediğim gibi kurum çok kalabalık ve farklı ilçelerde yerleskeleri var. Eşler de aynı kurumun farklı yerlerinde. Birgün bana dedi ki ( aslında benle öyle derin bir samimiyeti de yok);dedi ki " yanıma gelen çocuk kim biliyor musun?" dedi. Bende "bilmem arkadaşın galiba" dedim oralı olmayarak. Hayır "o benimki "dedi. Ben "nasıl yani" diye şaşırınca da açıkladı .Ben birşey diyemedim, devam eden birkaç gün içerisinde yok" benimkiyle sinemaya gidicez , yok molaya cikicaz" derken. Bak dedim '' herkesin yanlışı doğrusu kendine ama ben oturup seninle bunun muhabbetini yapamam, bana doğru gelmeyen birşey bu, ama hayat senin hayatın ama rica ederim normallestirip benimle paylaşma " dedim . O dönem 14 yaşlarında oğlu falan var. Neyse çocuğun karısı farketti sonra , bunla ''ayağını denk al " diye konuştu, o gerizekali kocasinı da çocukları var diye bırakmadi. 3 sene önce de doğum yaptı benim yanımda çalışan kiz. Kocasıyla halen birlikte . Hala fotolari görünce yazik derim içimden adam için. Birkaç yıl sonra da diger adamın karısıyla birlikte çalışma fırsatı buldum. Akıllı, evine, cocuğuna bağlı, çalışkan, düzgün bir kız. Dedim ki" Allah nasıl tiplere nasıl insanlar nasip ediyor" Şimdi bana bunları anlatan kızın sosyal medyadaki mutluluk fotolarını görünce herşey o kadar yalan geliyor ki, Aynen sizin düşüncenizde olduğu gibi " Hangi değerleri öğretecek ki çocuklarına?" diyorum

Hanımefendi bosluktaymis ama siz bunu atliyorsunuz Diğer adam da bosluktaydi belki ona da anlayış göstermeli, mazur görmeli ama di mi ya

Ben bu tarz konulara pek yazmam ama size maşallah demeye geldim.
Her insan hata yapar denilecek bir durum değil sizinki, ilk olaydan sonra yine görüşmeye baslamişsiniz.
Eşiniz sizinle devam ediyor siz hala intikam diyorsunuz pesss
Eşiniz gerçekten sevdiği için mi affetti çocuk için mi bilemem ama kendinizi onun yerine koydugunuzda siz ne yapardınız, ne hissederdiniz düşündünüz mü?
Bence hiç sağlıklı bir ruh haliniz yok.
Eşinizi gectimde, çocuğunuzun yüzüne nasıl baktınız

Evet canım ya konu uçkur olunca kadını- erkeği kendini kaybediyor. Normalleştiriyorlar dedigin gibi, yani biz de normal kabul edelim istiyorlar, hani evlenirsin bir esin olur bi de sevgililerin olur, bu rahat rahat konuşulur, inanılır gibi değil.

Seni tebrik ederim ilkeli davranısından dolayı, hepimizin yapması gereken bu, aldatan kişileri toplum olarak dışlamalıyız ki hatalarını anlasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…