Film gibi ama yaşadım..

Kurgu iyi ancak hikaye konusunda bazı eksikliklerin var ama zamanla bunu da aşacağını düşünüyorum ..Medyada daha evvel yaşanmış bazı olayın detaylarını okuyup üşenmeyip senaryolaştırmışsınız ama ne yazık ki çok benzer öğeler kullanmışsınız neyse gerçek olmaması içimi bi nebze rahatlattı...Hiç inandırıcı değil rol çalmışsınız.... sosyal deney mi yapıyorsunuz insanların tepkilerini ölçmek için ...lütfen daha faydalı konulara yönelip yeteneklerinizi bu konuda geliştirin... Ama dediğim gibi senaryo çalıntıda olsa bayağı ilgi görmüş....

Neden cennetlik olsun ki?

Hayır mı işlemiş birine bir faydası mi dokunmuş aldatılmayi kabul edince?

Artık kendince hangi çaresizlik, cesaresizlik içindeyse adam affeder gibi yapmış.
Ne malum konu sahibinin herşeyi açık açık anlattığı sanmiyorum hicbir erkegin boyle birşeyi affedip sindirecegini hicbirsey olmamis gibi devam edip ayni yataga baş koyacağını

Ne diyeceksiniz eşine peki ? Ben bir dönem gönüllü olarak kocanla duygusal yakınlaştım, daha sonra zorla tehditle beni yanında tuttu mu diyeceksiniz yoksa ben ve sevgili eşin seni bir dönem aldattık mı diyeceksiniz? Sizede pes doğrusu diyecek bir şey bulamıyorum Bence siz İntikamı falan boşverin artık, ilk zamanlar tepkinizi koysaydınız eğer böyle bir olay yaşanmazdı. İkinizde de rezillik diz boyu madem eşinizden soğudunuz boşanın. Eşinizide tebrik ediyorum nasıl kabullendi nasıl bu kadar kolay sineye çekti anlayamıyorum. Nasıl yüzünüze bakıyor, Ben eşimi aldatmış olsam bırak eşimi aynada kendi yüzüme bakamam.

Siz hiç uslanmaz mısınız kuzum? Evet intikam al film gibi hayatın! devam etsin. Eşinize üzüldüm. Eminim çocuğunuz olmasaydı bu kadarsaçmalığı alttan almazdı. Şu anlattıklarınızdan utanın da işi daha fazla intikam mintikam diye uzatmayın

Gel zaman git zaman ben bi boşluğa düştüm beni kendine inandırdı onlarla mutlu olmadığımıza bizim birbirimiz için yaratılmış olduğumuza aptal gibi inandım.
halbuki eşimi seviyordum ama bu süreçte o adam beni ondan kopardı yanına yaklaştırmadı
herkes öğrenecek yazdığı an telefon elimden düşecek gibi oldu bayılacak gibiydim eşimi tuttum elinden parkta bi banka oturttum ağlaya ağlaya her şeyi anlattım
Ben de ona meyil vermiştim çok hatalar yaptım boşanmayı düşündüm boşanıp onunla evlenirsem her şey kapanır biter diye bana başka yol bırakmıyodu çünkü ama ona güvenmiyodum da.
intikam almak istiyorum

Ayy ne kadar da masum ahh, nasıl da kurban, zorla aklına girmişler bacımın, tehdit ve de hileyle neler etmişler vah...
Yazık, okurken ağladım, ben ömrümde bu kadar haklı bir dava ile intikam almak istenmesini görmemiştim, duygu seli oldu buralar... Neler çekmişsin bacım, vah... Kader işte, hepsi kaderden, alnının yazısıymış, çilenmiş böyle olması gerekiyormuş napacaksın işte.. Çok acı... Zavallı, haklı, arlı, masum bacım.

Son düzenleme:
Ya çok saçma değil mi öbür adam mesaj atıyor kocanın yanına yatma diye o da yatmıyor sjsjsj böyle bir aptallık olabilir mi
bazı adamlar cok baskıcı oluyor, cok otorite kurmayı becerebılıyor. bence olmus olabilir. Kadın da duygusal acıdan manıpule edılmeye acıksa cok basıt bır sey ben sahsen ınandım.

Pisliği başından atmışsın uğraşma derim .Eşinize helal olsun

Eşinize helal olsun.Bende babasına kredı cekmedım diye yaşamadığım trajedi kalmadı.Adamın kıymetını bil.Boşlukta oluncada boşan bi zahmet bundan sonra

Neyin intikamını alacaksınız? Adamın ilk mesajına cevap vermeseydiniz hiç musallat olmayacaktı ne yaptıysanız kendinize yapmışsınız keşke her aldatan sizin gibi belasını bulsa

Ne malum konu sahibinin herşeyi açık açık anlattığı sanmiyorum hicbir erkegin boyle birşeyi affedip sindirecegini hicbirsey olmamis gibi devam edip ayni yataga baş koyacağını
Ben erkeklerin, üzerlerinde erkek adam aldatılmayi affetmez baskısı olmasa, bazı kadınların aldatılmalarina rağmen evliliklerine devam ettikleri gibi devam edebileceklerini düşünüyorum.
Kadın affediyorsa erkekte affedebilir ha evlilik artık evlilik olur mu orası tartışılır.

Tamamen bu yoruma katılmasamda yüzde 99 katılıyorum.... Hanımefendi karşıdaki erkeğide dinlesek o ne anlatır acaba...... Yani demem o ki bırakın o işin peşini.... Ben kadın erkek ayırmam herkese torpilsiz net fikrimi yazarım.... Boşluğa düşen bir siz değilsiniz önemli olan o boşlukla ne yaptığınız.. Satır aralarını dönüp Bi daha okuyun..... Hikayenizde karşılıklı Bi istek hatta sonrada sürdürüldüğü belli..... Sizi ayıplayıp kınaya ak kızacak değilim... Bunları yazmanız bile Bi cesaret... Ben olsam yazmam... Sadece şunu söylerim yanan yanmış ortalık toz duman çıktınız mı tamam.... baştan düşünmeyip başımıza ördüğümüz çorapları düzeltmenin yolu hırs intikam değildir.... Tek yolu yok saymak ve aynı hataya bir daha düşmemektir

Eşinize tamamen anlattınız bu olayı demi şimdi o erkekle eşiniz karşıkarşıya geldi... Diyelim eşinize sizin unuttuğunuz farklı bişeyler anlattı... Yangın hop alev aldı... Döktünüz bu fikirle benzini.... Ya sonrası.... Hala sonrasını bir adım ötesini düşünmüyorsunuz.... O kadın size tazminat davasıda açabilir.... O erkek yuvamı yıktın diye kalkıp size yada eşinize zarar da verebilir... Yapmadan önce iyi düşün.... Çok sevdiğim bir sözdür Hoşçakalın

Ne erkek ne kadın aldatılmayı affetmemeli ya üzüldüm kocana acımış haline affetmiş sen hala öteki adamın derdindesin azıcık utan tövbe yarabbim beyin terk

Bu boşlukta ne bitmek bilmeyen bir şeymiş.

Herkesin evinin önünde bir tane var gibi boşlukta boşluk.

Sanki bizim hayat güllük gulustanlik. Hiç kavga etmiyoruz eslerimizle.

Arası kötü olan gidip aldatıyor.

Eşin affettiyse o da yapmıştır ya da meyillidir diye düşünüyorum. Aklıma bu geldi sadece.

Tamam affeder bir şey demiyorum, karakter meselesi ancak bu kadar çabuk değil. Kızar bağırır , çağırır bir şey yapar, yani normal değil davranışı.

Bu kadar olaydan sonra son paragrafiniz bitirdi beni.

Azıcık başınızı önünüze egeceginize , hala intikam peşindesiniz , pes !

Bu kadar safliktan, Hatadan sonra kapat daha ne uzatiyosun intikam diye.
Neyin intikami.baya baya kendin bulmussun belayi basina.
Sûkret yuvan yikilmamis Unit gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…