Fikrinize ihtiyacım var

Evet onunda bana saygısı kalmadı hiç. Önceden arada bir ben erken uyanmadığımda bişeyler Hazirlayıp yatağa getirirdi. Tabi hiç beceremezdi ama ben düşünmesi yeter derdim. Bi ara çok rahatsızdım hep o duş aldırdı kıyaftlerimi o giydirdi. Çok afedersiniz tuvalete bile o götürdü. Belimden dolayı ne kalkabiliyodım ne oturabiliyordum. Giyeceği gömlek kırışıksa bana hiç bişey demeden kendi ütüler giyer. Yani çok düşünüyorum olumlu pozitif neyi var bu adamın diye sadece bunlar aklıma geliyor. Ama evliliğimizi ilk başlarında böyleydi. Belki diyorum çalışmadığı için vicdanını bu şekilde rahatlatmaya hafifletmeye çalışmıştır. Bilmiyorum hiç bişey bilmiyorum. Gel konuşalım diyorum senin bana ne saygın ne sevgin var diyorum. Benim suçummuş. Onun bana saygı göstermemesi benim suçummuş.

Kardeşim aracılığıyla babama söylettim. Babam ben anladım zaten mutsuz olduğunu demiş. Evlilik ne kadar doğalsa boşanmakta o kadar doğal istediğinde gelsin ben kızıma bakarım vs demiş. Bir hafta annemde kalıcam bakalım eşim beni merak edip aricak mı napıcak. Eğer özür dilerse hatasını farkederse bi şans daha veririm ama bir kere olsun aramazsa geri dönüp evden eşyalaımı alırım sonrada dava açmaya giderim kesin ve net

Teşekkür ederim çoğunu yapmışım ama yapmadıklarımda var. Deneyeceğim.

Vallaha yazık edersın kendıne .

Aradan kaç ay geçmiş hala aynı... üç gün çok iyiysek iki gün kötüyüz. Ama iyiysek en en iyisiyiz dünyanın en mutlu çifti gibi , kötüysek birbirimizin düşmanı gibiyiz. Hiç ortamız yok.yarım saat önce yine tartıştık hakaretler havada uçuştu. Bu sefer tutucam kendimi hiç muhattap olmıcam hiç laf atmıcam. Gerekirse beş ay sürsün. Tavrım aynı kalıcak.

Aranızda evlilik bağı göremedim. Sevgi ve bağlılık yok. Biz olamamışsıniz. Hep bu şekilde evliliğinizin surecegine eminseniz yaşınız genç ve çocuk yokken bosanin. Ama asla düzelir diye beklentiye girmeyin. Kimse 7 sinde aldığı huyu 29 unda terk etmiyor

Nasıl yapayım bunu lütfen akıl verir misiniz. Denemediğim şey kalmadı çünkü
Hemen iş başvurularına başlayın...sizi bu yüzden boşayacaksa bırakın bassın gitsin. Adam aylarca çalışmazken, el kaldirmaya yeltenerken, hakaret üstüne hakaret ederken siz bosanmadiysaniz merak etmeyin o da boşanmaz.

Çok bunaldım artık gerçekçten çook

Konunuzda belirtmişsiniz sakinleşince onu çok seviyorum diye. Emin olun bu sevgi değil alışkanlık.
İnsan kendisini geliştiren, birbirine saygısı olan, muhabbetini sevdiği kişi ile ömür geçirebilir.
Evliliğinizi uzatmanız sizi daha çok pişman edecek gibi geldi bana. Boşanmak elbet zordur ama ilk zamanlardan sonra bence hayatınıza yeni sayfa açmış olacaksınız. İki mutsuz insan aynı evde bir ömür geçiremez.
Bu çok sevdiğin kişi ile ayrılığının ilk zamanlarında çok içinin yanması ama zaman geçince bu acıyı hiç hissetmemek gibi bir şey olacak.
Cesaretinizi toplayın ve ayrılığı düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…