Fikrinize ihtiyacım var

Eşim benim sıkıntım yok çok istiyosan kendin git der. Ama artık tepkimi net belli edince korkup gelmek ister belki

Asla bırakmazlar. Ah hele babamm kıyameti kopartır. Evet depresyondayım sanırım

32 yaşıma gireceğim... Böyle evliliğim olacağına iyiki bekarım dedim.
Sizinki sevgi değil sadece alışkanlık...
Boşanın en acilinden giden iki üç yılınıza acıdım. Bu yıllar çoğalmasın.
Tekrar evlenin.
Bu sefer insan gibi biriyle evlenin.
Hakikaten afedersiniz ama hangi ormandan buluyorsunuz bunları ya..

Hem yaşamayı bilmiyor, hem yaşatmayı bilmiyor. Hem işsiz güçsüz, hem ahlak sıfır. Ayranı yok içmeye, atla gider çeşmeye... Ne b.k.na evlenmiş? Anlamadım.
Yol verin gitsin hazır çocukta yok dahada düşünmeniz hata

Bazen başkasıyla evlenseydim nasıl olurdu diye hayal kuruyorum bazen o hayale eşimi koyuyorum. Ama eşim o kadar irite duruyor ki hayale bile yakışmıyor.bazen böyle hayal kurduğum için eşime ihanet etmiş gibi hissediyorum. Delirdim sanırım kafam çok karışık. Yolda babasını görde muhabbet etmemek için görmemezlikten gelir ya o kdar yabani bi insan. Allahtan çocuk yapmadık ki bu şartlarda yapılmazdı zaten.

Hakikaten toplayın kendinizi ve bu yabani yaratığı boşanarak kendi haline bırakın.
Okumuş insansınız ya bu adamla ömür geçermi Allaseniz?
İyi bile katlanmışsınız...

Hakikaten toplayın kendinizi ve bu yabani yaratığı boşanarak kendi haline bırakın.
Okumuş insansınız ya bu adamla ömür geçermi Allaseniz?
İyi bile katlanmışsınız...
Bazen diyorum bu hatayı nasıl yaptım. Kendime bunu nasıl yaptım. Nasıl bu kadar aptal olabildim?!?!

Bu kadar laf kalabalıklığının arasına Bir gece ayrı uyuyamam yazan insana biz ne yazalım...

Üniversite mezunusun, gençsin, çok şükür ailen arkanda.
İyi düşün pişman olma, keşke deme.
Yazık değil mi onca emek, çaba yapma bunu kendine. Çalış ayaklarının üstünde dur.
Bu şekilde bir evlilik bir ömür nasıl olacak.

Boşan

Adamin durumu belliymis zaten soylenecek pek bir sey yok nasil karaktersiz ve ne oldum delisi oldugu ortada. Ayrica 26 yasindasiniz gozunuzu seveyim kimsenin gazina gelip bu gencecik yasta bu adamdan cocuk yapmayin belli ki ailesi de ayni bu hamurdan. Bir genclik hatasidir olmus silkelenin kendinize gelin ama artik.

Eşimle konuştum az önce benim kaybedicek bişeyim yok kendine çeki düzen ver sonra tekrar konuşalım dedim. Kaybedecek bişeyin yoksa s.kt.r git o zaman ananın evine. Sen her konuşmada boşanalım diyosun bu evliliği yürüten benim. Naparsan yap umrumda değil dedi.

Terbiyesiz. Yurutemiyorum demek bu kadar zor olmamali. Ya birakin allah askina su adami

Onu boşver canım kendin için çalış... kendine gelir ayakların üstünde durur öyle bir karara varırsın o zaman aileninde tepkisi biraz azalabilir belki.
Üç gündür konuşmuyorum eşimle. Az önce bana hayatımın hadi şunu yapar mısın dedi. Ben senin hayatın değilim saçma saçma konuşma dedim noldu durup dururken diyo. Üç gündür seninle konuşmuyorum farkında değil misin dedim. İyi trip atmaya devam et o zaman dedi. Düşünün onunla konuşmuyorum yüzüne bakmıyorum. Bunun bile farkında değil.

Esiniz siz evlendiginizde işsiz mıydı? 2 yıl çok uzun zaman hic mi işte çalışmadı evde mi durdu hep. Soguk evde oturmak misafir ağırlamak için bile evde yiyecek olmaması durumunda ne yaptınız mesela. Fazla fedakar davranmışsınız. Annemin bir komşusu vardı. Kadin yaşlı eşi de bir hastalık geçirdi zihinsel sorunu vardı yine de adam günlük işlere giderdi. Ayakkabı boyacılığı yapardı.. Siz onun demesine göre mi çalışacaksınız ikiniz çalışsanız gelir düzeyiniz artsa fena mi olur. Neyse ben olsam bu kadar fedakarlık yapmazdım. Nişanlıyken niye takılarını vereyim mesela. Yeni evliyken niye soğuk evde oturalim onun için mi evlendiniz? Şartlarınız uygun değilse evlenmeseydiniz bir de azarlamasi vs çekilecek gibi değil.

Ona sorsak o da beni çok seviyor. İlk zamanlardaki gibi hemde.... ama eskiden bana şiirler bile yazardı şimdi halimi hatırmı bile sormuyor. Tabi buna sevmek denirse
Siir yazıyor ama 2 kelime konuşmayı bilmiyor, iyi bir üniversiteden güzel bir bölüm mezunu ama ilkokul mezunu gibi bahsetmişsiniz eşinizden. Karışık olmuş hangisi doğru anlamadim.

Size el kaldırmış, hakaret etmiş ayrica aç durmanıza rağmen çalışmanızı istemiyor... Boşanmak en guzeli sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…