- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Tabi ki bu seçenekler de var.Yapmayın arkadaşlar ülkemizi bu kadar yerden yere vurmayın kamp atan binlerce insan var hele ki arabada yatmak gayet güvenli
Biz yatmıştık 2 kez tatili arabada geçirme maksatlı değildi ama süperdi bir tanesinde Erikli de yoğunluk vardı yer bulamayınca böyle aşkın ızdırabını dedik çektik kumsala arabayı ohh miss püfür yattık
Diğerinde Güzelçamlıya İstanbuldan erken varmış bulunduk bir gece için yer arayacak halimiz yoktu yine çektik sessiz sakin bir sokağa yattık
Bak şimdi yazarken aklıma geldi geçende İstanbuldan zamansız çıktık Yolculuk Mersine idi bilen bilir yol 12 saat sürüyor uykusuz kaldık çektik Adana Pozantı yolunda uyuduk
Ülkemiz gayet güvenli manyak ararsan dünyanın her yerinde var
Konu sahibi eğer içine sinmeyecekse ahh çok para gitti diye hayıflanıp tatilden zevk alamayacaksan tabi ki de arabada kalıp içine sinen bir tatil yapabilirsin
Tavsiyem küçük bir portatif buzluk alıp içine kahvaltılık v.s pratik yiyecekler koyabilirsiniz mangal alabilirsiniz evden kek sandaviç börek vs yapabilirsiniz 2 gün çokta güzel aç kalmadan az bütçe ile tatil yapabilirsiniz
Arabada rahat edemeyiz derseniz decathlon da çok güzel çadırlar var
Geçen sene kız kardeşim eşi ile İstanbul dan başladılar çadır ata ata Ege den aşağıya doğru indiler
Ben de bu sene kâh çadırda kâh otelde Bodrum dan başlayıp Kemer e kadar Köyceğiz Dalyan Kaş artık yol nereye götürürse düşünüyorum
Cennet vatanım ..
Olimposa gidebilirsiniz hem daha uygun hem de gezme dinlenme açısından güzel olabilir benceMerhabalar byramda iki üçgünlük bi tatil yapacağız eşimle otellere baktım çok aşırı pahalı iki gecesi iki kişi en az 500 600 tl filan o da en kötüsü .en azından bi oda kahvaltı olsa kalmak için bi yer bulsak yeter desek bu seferde yiyecekleri dışardan yiyince çok pahalı olacak .
Aslnda yeteri kadar paramız var ama ben sadece kazıklanmak istemiyorum ve biraz tasarruf etmek istiyorum eşimin bundan haberi yok fikrimden yani.
Sizce herşey dahil uygun bi otel mi bulmaya çalışayım ki bizim için otel değil gezmek yeni yerleer görmeye para harcamak daha güzel geliyor yoksa oda kahvaltı uuygun bi yer bulup en azından bi öğünü küçük tüp alıp marketten hazır aldığımız şeyleri mi kızarrtıp yapmak mantıklı olur? iki kişi dışarda yemek yemek artık 80 tl filan nereye gtsek. Bi de bayram da antalya da daha da kazık olur onun yrrine gderim marletten 15 tl ye hazır köfte döner ya da vs bişey alır kızartırım kamp gibi bi yerde daha mantıklı ya da mangal yapılabilir . Szce çok mu mantıksz düşünüyorum? Çok mu cimrilik yapıyorum bilemedim..?
Not ; adet olma zamanıma denk geliyor tatil haplar da yasak ne ypsam da iki gün geciktirsem? kan sulandrıcı kullanıyorum birde malesef kanda pıhtılaşma sıkıntım var . O yüzden doğum kontrol hapları yasak. Tarçın geciktirir diolar deneyen var mı ?
Merhabalar byramda iki üçgünlük bi tatil yapacağız eşimle otellere baktım çok aşırı pahalı iki gecesi iki kişi en az 500 600 tl filan o da en kötüsü .en azından bi oda kahvaltı olsa kalmak için bi yer bulsak yeter desek bu seferde yiyecekleri dışardan yiyince çok pahalı olacak .
Aslnda yeteri kadar paramız var ama ben sadece kazıklanmak istemiyorum ve biraz tasarruf etmek istiyorum eşimin bundan haberi yok fikrimden yani.
Sizce herşey dahil uygun bi otel mi bulmaya çalışayım ki bizim için otel değil gezmek yeni yerleer görmeye para harcamak daha güzel geliyor yoksa oda kahvaltı uuygun bi yer bulup en azından bi öğünü küçük tüp alıp marketten hazır aldığımız şeyleri mi kızarrtıp yapmak mantıklı olur? iki kişi dışarda yemek yemek artık 80 tl filan nereye gtsek. Bi de bayram da antalya da daha da kazık olur onun yrrine gderim marletten 15 tl ye hazır köfte döner ya da vs bişey alır kızartırım kamp gibi bi yerde daha mantıklı ya da mangal yapılabilir . Szce çok mu mantıksz düşünüyorum? Çok mu cimrilik yapıyorum bilemedim..?
Not ; adet olma zamanıma denk geliyor tatil haplar da yasak ne ypsam da iki gün geciktirsem? kan sulandrıcı kullanıyorum birde malesef kanda pıhtılaşma sıkıntım var . O yüzden doğum kontrol hapları yasak. Tarçın geciktirir diolar deneyen var mı ?
Tatil demek benim için dinlenmek , gezmek yeni yerler görmek demekMerhabalar byramda iki üçgünlük bi tatil yapacağız eşimle otellere baktım çok aşırı pahalı iki gecesi iki kişi en az 500 600 tl filan o da en kötüsü .en azından bi oda kahvaltı olsa kalmak için bi yer bulsak yeter desek bu seferde yiyecekleri dışardan yiyince çok pahalı olacak .
Ćok tuhaf bir mantık.Böyle tatil olmaz.Sadece bir gece. Herşey dahil otelde tıkılmak yrrine gezip gezdiğimiz yerde sadece oda olan bi otel lazım kalmak için sadece bi uyku için 250 tl en az bayram ve haftasonu bi gece arabada bi gece otelde mantıklı geldi bna
bayram da otel fiyatları extra pahalı olur zaten erken rezervasyonla kıştan almalıydınız .eğer otel rahatlığını tercih etmıyorsanız etrafı keşfetmek gezmek istiyorsanız size direkt apart öneririm .marketten alışveriş yapıp kendiniz pişirirsiniz hatta arabanızla gidecekseniz evden de kuru gıda salça yağ makarna şu bu götürebilirsiniz .herşey dahil oteller çocuklu ailelere daha uygun .sadece kahvaltı veren otelde pahalıya gelir çünkü dışarda 2 öğün yemek te 5 yıldı fiyatına gelir size ustune kalitesız otelde kalmakta cabası.turizmci olarak tavsiyelerim bunlar.iyi tatillerMerhabalar byramda iki üçgünlük bi tatil yapacağız eşimle otellere baktım çok aşırı pahalı iki gecesi iki kişi en az 500 600 tl filan o da en kötüsü .en azından bi oda kahvaltı olsa kalmak için bi yer bulsak yeter desek bu seferde yiyecekleri dışardan yiyince çok pahalı olacak .
kemer de ki ultra delux ler pahalıdır alanya tarafında uygun 5 yıldızlı 4 yıldızlı oteller çok var bodrum pahalı cidden amaBende tam tersi düşünüyorum
Başka illere göre ucuzzz
Herşey dahil fiyatlar
Yazan oldu mu bilmiyorum ama tampon kullanın ben çok rahat ediyorum.Merhabalar byramda iki üçgünlük bi tatil yapacağız eşimle otellere baktım çok aşırı pahalı iki gecesi iki kişi en az 500 600 tl filan o da en kötüsü .en azından bi oda kahvaltı olsa kalmak için bi yer bulsak yeter desek bu seferde yiyecekleri dışardan yiyince çok pahalı olacak .
Bir Antalya’lı olarak size Adrasan’ı tavsiye ederim orada yarım pansiyon evler de var sadece kahvaltı olan da hiç bir şey olmayan da ama Adrasan muhteşem. Biz öğretmen evi’nde kalmıştık bungalov evler içinde mutfak ve her malzeme var tüp kiralıyorsun istersen orda pişiriyorsun isterseniz civarda göl üzerinde nezih restoranlar var fiyatlar gayet uygun. Biz kahvaltılık malzeme almıştık krem peynir zeytin konserve falan ekmek yumurta mis gibi bahçemizde kahvaltı yapıp hamakta keyif yapmıştık bi düşünün derim. Yalan olmasın kişi başı 60 liraya kalmıştık sanırım 2 sene önce. Gündüz demre Kekova turuna çıkarsınız valla çok özledim, şimdi Kıbrıs’dayım bi düşünün isterseniz netten numarasını bulup arayın.Benim fikrimi onaylayan biri sonunda çıktı :) ben de hazır alcam diye düşündüm zaten yapmıycamki hazır köfte döner sadece tavada kızartcm o kdr koy ekmek arasına al kola tmm işte .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?