- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.217
- 478
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Başlığa istinaden "fikrin saçma"
Ayrıca bariz cimrisin
Ayrıca bariz cimrisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gün için değer mi bilemedim. Ben ayaklarımı uzatıp dinlenmek isterdim bi de yemekmiş falan uğraşmak istemezdim şahsen.Ilk iki üç gün aile ziyareti merkeze sonrKi iki gün de sanırım ya kemeer ya da alanya tam karar vermedk
Ben kemere yakinim.. kemer cok pahali biryer.Ilk iki üç gün aile ziyareti merkeze sonrKi iki gün de sanırım ya kemeer ya da alanya tam karar vermedk
Antalya ya gidip yanında piknik tüpümu tasicaksinMerhabalar byramda iki üçgünlük bi tatil yapacağız eşimle otellere baktım çok aşırı pahalı iki gecesi iki kişi en az 500 600 tl filan o da en kötüsü .en azından bi oda kahvaltı olsa kalmak için bi yer bulsak yeter desek bu seferde yiyecekleri dışardan yiyince çok pahalı olacak .
Aslnda yeteri kadar paramız var ama ben sadece kazıklanmak istemiyorum ve biraz tasarruf etmek istiyorum eşimin bundan haberi yok fikrimden yani.
Sizce herşey dahil uygun bi otel mi bulmaya çalışayım ki bizim için otel değil gezmek yeni yerleer görmeye para harcamak daha güzel geliyor yoksa oda kahvaltı uuygun bi yer bulup en azından bi öğünü küçük tüp alıp marketten hazır aldığımız şeyleri mi kızarrtıp yapmak mantıklı olur? iki kişi dışarda yemek yemek artık 80 tl filan nereye gtsek. Bi de bayram da antalya da daha da kazık olur onun yrrine gderim marletten 15 tl ye hazır köfte döner ya da vs bişey alır kızartırım kamp gibi bi yerde daha mantıklı ya da mangal yapılabilir . Szce çok mu mantıksz düşünüyorum? Çok mu cimrilik yapıyorum bilemedim..?
Not ; adet olma zamanıma denk geliyor tatil haplar da yasak ne ypsam da iki gün geciktirsem? kan sulandrıcı kullanıyorum birde malesef kanda pıhtılaşma sıkıntım var . O yüzden doğum kontrol hapları yasak. Tarçın geciktirir diolar deneyen var mı ?
Ama bak haberlere çıkar hatta yurdışında bile haber olurAntalya ya gidip yanında piknik tüpümu tasicaksin
Eğer tatile gidiyorsanız 200 tl çok para değil. Yaşınız kaç bilmiyorum ama parayı değil biraz keyfinizi düşünün. Ben memurum yılda 1 kez izne çıkıyorum ve şu an tek hayalim gelsin kahvaltılar gitsin yemekler. Herşey özellikle yemekler hazır olsun ben oturup yiyip keyfime bakayım kafasındayım.Gecesi 200 tl den bi otelde kalcağımıza bi gece arabada uyusak bile olur aslında lavabo olan yakın bi yerde park eder uyuruz araba doblo arkası geniş bi gün de otelde kalırız en azından sadece bir gece dışarda uyusak perişan olmayız ve 200 tl kar az değil . Sadece uyumaya 200 tl para çok ya
Tarçıni ben denedm faydasi oluyor adet olmadan önce suyuna kahvene cayina heer ictigin seye cubuk tarçın kat :) ve uygun biyer istiyorsan yolunuz da uzn olmazsa amasyayi öneririm nasilsa 2 3 günlük gidecekmissnz küçük biyer 2 3 gunde biter orayida gezmek zaten :)Merhabalar byramda iki üçgünlük bi tatil yapacağız eşimle otellere baktım çok aşırı pahalı iki gecesi iki kişi en az 500 600 tl filan o da en kötüsü .en azından bi oda kahvaltı olsa kalmak için bi yer bulsak yeter desek bu seferde yiyecekleri dışardan yiyince çok pahalı olacak .
Aslnda yeteri kadar paramız var ama ben sadece kazıklanmak istemiyorum ve biraz tasarruf etmek istiyorum eşimin bundan haberi yok fikrimden yani.
Sizce herşey dahil uygun bi otel mi bulmaya çalışayım ki bizim için otel değil gezmek yeni yerleer görmeye para harcamak daha güzel geliyor yoksa oda kahvaltı uuygun bi yer bulup en azından bi öğünü küçük tüp alıp marketten hazır aldığımız şeyleri mi kızarrtıp yapmak mantıklı olur? iki kişi dışarda yemek yemek artık 80 tl filan nereye gtsek. Bi de bayram da antalya da daha da kazık olur onun yrrine gderim marletten 15 tl ye hazır köfte döner ya da vs bişey alır kızartırım kamp gibi bi yerde daha mantıklı ya da mangal yapılabilir . Szce çok mu mantıksz düşünüyorum? Çok mu cimrilik yapıyorum bilemedim..?
Not ; adet olma zamanıma denk geliyor tatil haplar da yasak ne ypsam da iki gün geciktirsem? kan sulandrıcı kullanıyorum birde malesef kanda pıhtılaşma sıkıntım var . O yüzden doğum kontrol hapları yasak. Tarçın geciktirir diolar deneyen var mı ?
Merhabalar byramda iki üçgünlük bi tatil yapacağız eşimle otellere baktım çok aşırı pahalı iki gecesi iki kişi en az 500 600 tl filan o da en kötüsü .en azından bi oda kahvaltı olsa kalmak için bi yer bulsak yeter desek bu seferde yiyecekleri dışardan yiyince çok pahalı olacak .
Antalya ya gidip yanında piknik tüpümu tasicaksin