• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikrim saçma mı?

gezmeye para vermeyi otele para vermeye tercih ederim
Oda kahvaltı olan bir otele gidip dışardan yerseniz yine otelin ücretini tutmaz uyguna gelir
Giderken yanınıza kek kurabiye meyve falan alırsanız öğle yemeğine ihtiyaç duymazsınız

günlük ev kiralayın yemek yapacaksanız. otelden daha ucuz olur hem de rahatça kullanırsınız.

Düşüncenize gelirsek 3 gün tatilde para varsa rezillik çekmek istemem şahsen. gitmem daha iyi. arabada uyurum diyorsunuz ama o parayı güvenlik, temizlik vs her şeye veriyorsunuz. Nelere para harcıyoruz bir kez de keyfime harcayım diye düşünürüm.

Cimri konusundaki yorumlara katılıyorum. :)

Bu cimrilikte tatil bile yapmayı düşünmeniz ilginç.. 2 kişi 80 liraya yemek yiyecek yer bulmuşken marketten alıp bişey pişirmeyi düşünmek tatil mantığına aykırı.. paran yoksa zaten hiç girme o işe ki siz var diyorsunuz.. ozaman ne gerek var böyle hareketlere..
böyle bi tatil planından bahsetse karşımdaki kişi sana hayatta başarılar der çekilirim.

Ilk iki üç gün aile ziyareti merkeze sonrKi iki gün de sanırım ya kemeer ya da alanya tam karar vermedk
Ben kemere yakinim.. kemer cok pahali biryer.
Bence cokta ahım şahim degil.

Bence hicte köfte möfte tüple uğrasmayin. Tatildesiniz. Muhakkak standart lokantalar vardir yemek yiyebileceginiz. Nelere para veriyoruz. Yemekle ugrasma.

Esim cadir kuralim sahil seridin de bi gun bi yerde bi gun biyerde diyo.
Sirf yemek bulasik onla ugrasmiyim diye istemiyorum. Kaş demre falanda yapabilirsiniz. O tarafin koylari cok guzel.

Merhabalar byramda iki üçgünlük bi tatil yapacağız eşimle otellere baktım çok aşırı pahalı iki gecesi iki kişi en az 500 600 tl filan o da en kötüsü .en azından bi oda kahvaltı olsa kalmak için bi yer bulsak yeter desek bu seferde yiyecekleri dışardan yiyince çok pahalı olacak .
Aslnda yeteri kadar paramız var ama ben sadece kazıklanmak istemiyorum ve biraz tasarruf etmek istiyorum eşimin bundan haberi yok fikrimden yani.
Sizce herşey dahil uygun bi otel mi bulmaya çalışayım ki bizim için otel değil gezmek yeni yerleer görmeye para harcamak daha güzel geliyor yoksa oda kahvaltı uuygun bi yer bulup en azından bi öğünü küçük tüp alıp marketten hazır aldığımız şeyleri mi kızarrtıp yapmak mantıklı olur? iki kişi dışarda yemek yemek artık 80 tl filan nereye gtsek. Bi de bayram da antalya da daha da kazık olur onun yrrine gderim marletten 15 tl ye hazır köfte döner ya da vs bişey alır kızartırım kamp gibi bi yerde daha mantıklı ya da mangal yapılabilir . Szce çok mu mantıksz düşünüyorum? Çok mu cimrilik yapıyorum bilemedim..?
Not ; adet olma zamanıma denk geliyor tatil haplar da yasak ne ypsam da iki gün geciktirsem? kan sulandrıcı kullanıyorum birde malesef kanda pıhtılaşma sıkıntım var . O yüzden doğum kontrol hapları yasak. Tarçın geciktirir diolar deneyen var mı ?
Antalya ya gidip yanında piknik tüpümu tasicaksin

bahsettıgınız bana pek tatıl gıbı gelmedı
benım bıldıgım tatılde gezmek ve eglenmekten baska bırseyle ugrasmazsınız

adetım ılac kullanamam antalyaya gıdıcem dıyorsunuz hersey yasak dıyorsunuz denıze gıremezsınız
oteller pahalı yemek yapmam gerek dıyorsunuz kucuk tupden bahsedıyorsunuz

bence sız erteleyın

Gecesi 200 tl den bi otelde kalcağımıza bi gece arabada uyusak bile olur aslında lavabo olan yakın bi yerde park eder uyuruz araba doblo arkası geniş bi gün de otelde kalırız en azından sadece bir gece dışarda uyusak perişan olmayız ve 200 tl kar az değil . Sadece uyumaya 200 tl para çok ya
Eğer tatile gidiyorsanız 200 tl çok para değil. Yaşınız kaç bilmiyorum ama parayı değil biraz keyfinizi düşünün. Ben memurum yılda 1 kez izne çıkıyorum ve şu an tek hayalim gelsin kahvaltılar gitsin yemekler. Herşey özellikle yemekler hazır olsun ben oturup yiyip keyfime bakayım kafasındayım.
3 günlüğüne 1000 lira ödenen 5 yıldızlı oteller de var. Günlüğü 140 tl olan 4 Yıldızlı otellerde var Alanya’da.

Bu dediğiniz ancak kamp gibi bir şey yaparsanız mantıklı. Ayrıca bir erkek mantığıyla düşünüyorsunuz. Bugün bunları yapıp arabada yatma fedakarlığı gösterip rahatınızdan kısarsanız eşiniz bunu görüp bunu sizden sık sık ister. Siz bilirsiniz ama bence buna yol açacak şeyler yapmayın.

Merhabalar byramda iki üçgünlük bi tatil yapacağız eşimle otellere baktım çok aşırı pahalı iki gecesi iki kişi en az 500 600 tl filan o da en kötüsü .en azından bi oda kahvaltı olsa kalmak için bi yer bulsak yeter desek bu seferde yiyecekleri dışardan yiyince çok pahalı olacak .
Aslnda yeteri kadar paramız var ama ben sadece kazıklanmak istemiyorum ve biraz tasarruf etmek istiyorum eşimin bundan haberi yok fikrimden yani.
Sizce herşey dahil uygun bi otel mi bulmaya çalışayım ki bizim için otel değil gezmek yeni yerleer görmeye para harcamak daha güzel geliyor yoksa oda kahvaltı uuygun bi yer bulup en azından bi öğünü küçük tüp alıp marketten hazır aldığımız şeyleri mi kızarrtıp yapmak mantıklı olur? iki kişi dışarda yemek yemek artık 80 tl filan nereye gtsek. Bi de bayram da antalya da daha da kazık olur onun yrrine gderim marletten 15 tl ye hazır köfte döner ya da vs bişey alır kızartırım kamp gibi bi yerde daha mantıklı ya da mangal yapılabilir . Szce çok mu mantıksz düşünüyorum? Çok mu cimrilik yapıyorum bilemedim..?
Not ; adet olma zamanıma denk geliyor tatil haplar da yasak ne ypsam da iki gün geciktirsem? kan sulandrıcı kullanıyorum birde malesef kanda pıhtılaşma sıkıntım var . O yüzden doğum kontrol hapları yasak. Tarçın geciktirir diolar deneyen var mı ?
Tarçıni ben denedm faydasi oluyor adet olmadan önce suyuna kahvene cayina heer ictigin seye cubuk tarçın kat :) ve uygun biyer istiyorsan yolunuz da uzn olmazsa amasyayi öneririm nasilsa 2 3 günlük gidecekmissnz küçük biyer 2 3 gunde biter orayida gezmek zaten :)

ne kadar sıklıkta tatile çıktığınız önemli tabi..
yılda 2 kere bayramlarda çıkıyorsanız izin vs sebeplerden dolayı parayı dert etmeyin derim. bu sene gerçekten hadsiz pahallı oteller. hele her şey dahiller iyice pahallı..belki yarım pansiyon konaklama alıp, sabah ve akşam yemeklerini açık büfe otelde yersiniz. zaten hava o kadar sıcak ki , öğleye acıkmaz, bu sıcakta yemek dahi istemezsiniz.bu durumda en mantıklısı gibi geldi bana yarım pansiyon konaklama. ama tüp vs alıp sakın yemekle uğraşmayın tatilinizde.

ya kendinize biraz değer verin arabada uyumak nedir? 2 günde hiç mi duş almayacaksınız,üstünüzü başınızı değiştirmeyeceksiniz?

kültürel bir tatil düşünmüyorsanız çok yanlış düşünüyorsunuz yani hiç dinlenemezsiniz ki. otel tatili deyince benim aklıma direkt açık büfe,harika kokteyller,temiz havuz,deniz geliyor. gidip malak gibi yiyip içip yatıp kafayı resetleyip geliyorum.

ayrıca marketlerde satılan at eti köfteleri ve martı eti dönerleri normal hayatınızda da yemeyin canınıza yazık.

antalyada cok uygun fiyata denize sifir guzel bi hersey dahil otel var.gidin oraya fiyatida baya uygun.tatilde bide yemekle mi ugrasacaksiniz

Sırf tatilde yeme içme olayina girişmemek için yazlik fikrine karşıyım.
Benim tatilden anladığım,herşey hazır olsun,ne yemek yapsam diye düşünmeden keyifli vakit geçireyim. Odada güzel bir uyku cekebileyim,orası dağınık,burası kirli,camaşırlar da birikti,ütü de vardı demeden.
bilemedim sizin için zor olmaz mı ne pişirsem ne yesem diye uğraşmak.
İmkan varsa herşey dahil bir yer şecin.
Olmuyorsa oda+kahvaltı gidin,dışarda ne yiyeceğinize siz karar veriyorsunuz zaten,merkeze iner hem gezer hemde uygun fiyata yemek yersiniz diye düşünüyorum.

Back