- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
kemer de ki ultra delux ler pahalıdır alanya tarafında uygun 5 yıldızlı 4 yıldızlı oteller çok var bodrum pahalı cidden ama
Hemfikirimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kemer de ki ultra delux ler pahalıdır alanya tarafında uygun 5 yıldızlı 4 yıldızlı oteller çok var bodrum pahalı cidden ama
geçen yıl amara dolce .... daydım .bu yıl tatil almadım henüz delux tatil düşünmüyorum ama gezmek istiyorum etrafı .küçük kasaba pansıyonu ıstıyorum nostaljik takılacağımHemfikirimm
Baya iyi odemissiniz.oltra hersey dahil 7 gun arti yol ve iki kisi icin dimi bu fiyat.neresi burasiBayramda 200 liraya nereden bulacaksiniz otel? Kalmis bayrama 3 gun.
Bence siz bu sene bu plani iptal edin zaten regl doneminizmis.
Seneye aralik veya ocak ayindan yapar rezervasyonu uygun uygun gidersiniz. Bizim 2 yetiskin 1 bebek ucaklar transferler dahil 7 gece ultra hersey dahil 1700 tlye cikti. Ama aralik ayinda odedik. Boyle bir sey 2 3 gun olsa hele ki ucak yoksa ulasimi kendiniz saglayacaksaniz oldukca uygun gelir.
Ben de hep erken rezervasyon yapip uyguna getiririm, kaziklanmak istemem
Ama olmuyorsa da kofte kizartir arabada yatarim para gitmesin demem. Evimde oturur buralarda uygun butceli aktivite yaparim.
Piknige giderim mesela. Evden bir borek bir salata termosa cay... miss...
Bende deniz olsun dageçen yıl amara dolce .... daydım .bu yıl tatil almadım henüz delux tatil düşünmüyorum ama gezmek istiyorum etrafı .küçük kasaba pansıyonu ıstıyorum nostaljik takılacağım
ben de çocuk var 7 yaşında denizden hoşlanmaz havuz sever hanfendi.yoksa ben de sizle aynı fikirdeyimBende deniz olsun da
Gerisi boş bana
Yüz akşama kadar
Sonra yemek ye yat
Ertesi gün dolaş
ben de çocuk var 7 yaşında denizden hoşlanmaz havuz sever hanfendi.yoksa ben de sizle aynı fikirdeyim
Aynen benim kizimda o yaslarda,havuz ister,mini club ister ona göre seçeriz hotelimiziben de çocuk var 7 yaşında denizden hoşlanmaz havuz sever hanfendi.yoksa ben de sizle aynı fikirdeyim
Bence güzel düşündünüz. Ama bütçeniz varsa bence herşey dahil güzel tatil yapın derim.Merhabalar byramda iki üçgünlük bi tatil yapacağız eşimle otellere baktım çok aşırı pahalı iki gecesi iki kişi en az 500 600 tl filan o da en kötüsü .en azından bi oda kahvaltı olsa kalmak için bi yer bulsak yeter desek bu seferde yiyecekleri dışardan yiyince çok pahalı olacak .
Aslnda yeteri kadar paramız var ama ben sadece kazıklanmak istemiyorum ve biraz tasarruf etmek istiyorum eşimin bundan haberi yok fikrimden yani.
Sizce herşey dahil uygun bi otel mi bulmaya çalışayım ki bizim için otel değil gezmek yeni yerleer görmeye para harcamak daha güzel geliyor yoksa oda kahvaltı uuygun bi yer bulup en azından bi öğünü küçük tüp alıp marketten hazır aldığımız şeyleri mi kızarrtıp yapmak mantıklı olur? iki kişi dışarda yemek yemek artık 80 tl filan nereye gtsek. Bi de bayram da antalya da daha da kazık olur onun yrrine gderim marletten 15 tl ye hazır köfte döner ya da vs bişey alır kızartırım kamp gibi bi yerde daha mantıklı ya da mangal yapılabilir . Szce çok mu mantıksz düşünüyorum? Çok mu cimrilik yapıyorum bilemedim..?
Not ; adet olma zamanıma denk geliyor tatil haplar da yasak ne ypsam da iki gün geciktirsem? kan sulandrıcı kullanıyorum birde malesef kanda pıhtılaşma sıkıntım var . O yüzden doğum kontrol hapları yasak. Tarçın geciktirir diolar deneyen var mı ?
Eylül ayı için bodrum Oscar otel herşey dahil 5 gece 800 TL çok da güzel bir otel resimlerden ve yorumlardan okudgm kadar. Balayı içinde Fethiye'de yell holiday resort herşey dahil mükemmel ve fiyati makul otel değerlendir derimMerhabalar byramda iki üçgünlük bi tatil yapacağız eşimle otellere baktım çok aşırı pahalı iki gecesi iki kişi en az 500 600 tl filan o da en kötüsü .en azından bi oda kahvaltı olsa kalmak için bi yer bulsak yeter desek bu seferde yiyecekleri dışardan yiyince çok pahalı olacak .
Aslnda yeteri kadar paramız var ama ben sadece kazıklanmak istemiyorum ve biraz tasarruf etmek istiyorum eşimin bundan haberi yok fikrimden yani.
Sizce herşey dahil uygun bi otel mi bulmaya çalışayım ki bizim için otel değil gezmek yeni yerleer görmeye para harcamak daha güzel geliyor yoksa oda kahvaltı uuygun bi yer bulup en azından bi öğünü küçük tüp alıp marketten hazır aldığımız şeyleri mi kızarrtıp yapmak mantıklı olur? iki kişi dışarda yemek yemek artık 80 tl filan nereye gtsek. Bi de bayram da antalya da daha da kazık olur onun yrrine gderim marletten 15 tl ye hazır köfte döner ya da vs bişey alır kızartırım kamp gibi bi yerde daha mantıklı ya da mangal yapılabilir . Szce çok mu mantıksz düşünüyorum? Çok mu cimrilik yapıyorum bilemedim..?
Not ; adet olma zamanıma denk geliyor tatil haplar da yasak ne ypsam da iki gün geciktirsem? kan sulandrıcı kullanıyorum birde malesef kanda pıhtılaşma sıkıntım var . O yüzden doğum kontrol hapları yasak. Tarçın geciktirir diolar deneyen var mı ?
Nereye gidecekseniz bi esnaf lokantasi bulun mutlaka hem ucuz hem cok guzel oluyor.kusadasina gitmistik cok uyguna havuzlu kahvalti dahil uygun bi otelde kaldik.ben cok yemek sectigimden et yemedigimden dolayi esnaf lokantasi kesfettik hem meyvemizi hemcesit cesit yemegimizi 1 kisiik yeme fiyatina yedik.birde kucuk bi yerdi hergun gittigimiz icin adam kiyak geciyorduMerhabalar byramda iki üçgünlük bi tatil yapacağız eşimle otellere baktım çok aşırı pahalı iki gecesi iki kişi en az 500 600 tl filan o da en kötüsü .en azından bi oda kahvaltı olsa kalmak için bi yer bulsak yeter desek bu seferde yiyecekleri dışardan yiyince çok pahalı olacak .