• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikrim saçma mı?

200 tl otele vermemek için yakınında lavabo olan bi yer bulup arabada yatma fikri çok saçma. ha kıyı tutuna kendi arabanızla çıkarsınız o zaman anlarım ama iki günlük tatilde bi geceden kısmak için arabada kalmayı anlamam. o sıcakta pişersiniz yahu.

Merhabalar byramda iki üçgünlük bi tatil yapacağız eşimle otellere baktım çok aşırı pahalı iki gecesi iki kişi en az 500 600 tl filan o da en kötüsü .en azından bi oda kahvaltı olsa kalmak için bi yer bulsak yeter desek bu seferde yiyecekleri dışardan yiyince çok pahalı olacak .
Aslnda yeteri kadar paramız var ama ben sadece kazıklanmak istemiyorum ve biraz tasarruf etmek istiyorum eşimin bundan haberi yok fikrimden yani.
Sizce herşey dahil uygun bi otel mi bulmaya çalışayım ki bizim için otel değil gezmek yeni yerleer görmeye para harcamak daha güzel geliyor yoksa oda kahvaltı uuygun bi yer bulup en azından bi öğünü küçük tüp alıp marketten hazır aldığımız şeyleri mi kızarrtıp yapmak mantıklı olur? iki kişi dışarda yemek yemek artık 80 tl filan nereye gtsek. Bi de bayram da antalya da daha da kazık olur onun yrrine gderim marletten 15 tl ye hazır köfte döner ya da vs bişey alır kızartırım kamp gibi bi yerde daha mantıklı ya da mangal yapılabilir . Szce çok mu mantıksz düşünüyorum? Çok mu cimrilik yapıyorum bilemedim..?
Not ; adet olma zamanıma denk geliyor tatil haplar da yasak ne ypsam da iki gün geciktirsem? kan sulandrıcı kullanıyorum birde malesef kanda pıhtılaşma sıkıntım var . O yüzden doğum kontrol hapları yasak. Tarçın geciktirir diolar deneyen var mı ?
Mangal setleri oluyor tek kullanımlık. Hem piknik de yapmış olursunuz o mantıklı ama küçük tüp alıp otel odasında yemek yapmayın bence. Gideceğiniz yerde ucuz yemek satan bir yerler elbet vardır. Ona harcayacağınız zamanı ucuz restoran aramaya harcasanız en azından yangın riskine girmemiş olursunuz. Adet için de geciktirmek her zaman sakıncalı. Hormonlarınızı bozmaya gerek yok bence. Isıtıcı pedler var onlardan alın. Özel mesajda markasını yazabilirim. Ağrılarınızı azaltır. Denize girecekseniz tampon kullanın. Bir de ağrı kesiciniz olursa sıkıntı yaşamazsınız bence. Yürüyüş yapmak adet ağrılarına da iyi geliyor. Akşamları rahatlamak için yanınıza sıcak su torbanızı da alın.

Merhabalar byramda iki üçgünlük bi tatil yapacağız eşimle otellere baktım çok aşırı pahalı iki gecesi iki kişi en az 500 600 tl filan o da en kötüsü .en azından bi oda kahvaltı olsa kalmak için bi yer bulsak yeter desek bu seferde yiyecekleri dışardan yiyince çok pahalı olacak .
Aslnda yeteri kadar paramız var ama ben sadece kazıklanmak istemiyorum ve biraz tasarruf etmek istiyorum eşimin bundan haberi yok fikrimden yani.
Sizce herşey dahil uygun bi otel mi bulmaya çalışayım ki bizim için otel değil gezmek yeni yerleer görmeye para harcamak daha güzel geliyor yoksa oda kahvaltı uuygun bi yer bulup en azından bi öğünü küçük tüp alıp marketten hazır aldığımız şeyleri mi kızarrtıp yapmak mantıklı olur? iki kişi dışarda yemek yemek artık 80 tl filan nereye gtsek. Bi de bayram da antalya da daha da kazık olur onun yrrine gderim marletten 15 tl ye hazır köfte döner ya da vs bişey alır kızartırım kamp gibi bi yerde daha mantıklı ya da mangal yapılabilir . Szce çok mu mantıksz düşünüyorum? Çok mu cimrilik yapıyorum bilemedim..?
Not ; adet olma zamanıma denk geliyor tatil haplar da yasak ne ypsam da iki gün geciktirsem? kan sulandrıcı kullanıyorum birde malesef kanda pıhtılaşma sıkıntım var . O yüzden doğum kontrol hapları yasak. Tarçın geciktirir diolar deneyen var mı ?
Arkadaşlara katılıyorum ben de 2-3 günlük tatilde dinlenmenize bakın,hem tüp almış olsanız odaya nasıl çıkaracaksınız ki izin vermezler.

Apart oteller var kendiniz alip orada pisirebiliyorsunuz fiyatlari da tabiki daha uygun ama tatilde yemek pisirme dusuncesi kotu ya..ac gezerim yine yapmam.yada hic gitmem o zaman.tatilin amacı zaten dinlenmek keyif yapmak ne ugrasicam pisirmeyle filan..

Dünya turuna çıkmış olsanız uzun bir süre gezide olacağınız için 200tl önemlidir. Ben güney amerikanın bir kısmını otostop ve bisikletle dolaştım, yeri geldi çadır yeri geldi uyku tulumunda yattım. Çünkü o ülkeler için 200tl çok büyük bir para kur farkından dolayı. Toplam 3 ay yolda olacaktım ben ayrıca. Neyse ama senede en fazla 2 defa tatile çıkıyorsanız yapmayın yahu yok araba kalalım yok piknik tüpü alalım :))) Piknik tüpüne hala gülüyorum. 3 gün yahu hepsinde de otelde kalamayacaksanız ya apartlara bakın ya da hiç tatile çıkmayın, diğer türlü canınıza yazık.

Bir de hasta olacakmissin hic cekilmez o sicakta kizartma falan. Seye katiliyorum aparta gitsen daha pahaliya gelir yemesi icmesi. Sen naap biliyor musun?
cocuk da yok galiba
al geciktiricini 2 3 gun artik her neyse uygun bi her sey dahil ayarla modun degissin ;)

Allah aşkına maddi sıkıntınız yok ise 2 günlük tatil için araba arkalarında uyumak ya da küçük tüp ile yemek pişirmek ne diye?
Siz tatil değil resmen 2 günlük işkence yapmış olacaksınız kendinize, hiç tatil yapmayın daha iyi.

2 günlük tatil için tüp alıp köfte mi kızartacaksınız?? Verin paranızı yemeğinizi yiyin 2 gün sonuçta. Adet dönemi içinde tampon kullanabilirsiniz sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

Yani zaten surekli evde yapıyorsunuz yemegi ve siz oraya tatile gidiyorsunuz. Benim icin tatil demek isten güçten uzak yiyip icip yatip para harcamak demektir. 2 gunluk sey icin tuptu tenrece tavaydi tabakti ugrasmaya degmez bence. Max 500 tl harcarsiniz zaten yemege ki o da tas catlasa yani. Bence gereksiz kasiyorsunu,

Yapmayın arkadaşlar ülkemizi bu kadar yerden yere vurmayın kamp atan binlerce insan var hele ki arabada yatmak gayet güvenli
Biz yatmıştık 2 kez tatili arabada geçirme maksatlı değildi ama süperdi bir tanesinde Erikli de yoğunluk vardı yer bulamayınca böyle aşkın ızdırabını dedik çektik kumsala arabayı ohh miss püfür yattık
Diğerinde Güzelçamlıya İstanbuldan erken varmış bulunduk bir gece için yer arayacak halimiz yoktu yine çektik sessiz sakin bir sokağa yattık
Bak şimdi yazarken aklıma geldi geçende İstanbuldan zamansız çıktık Yolculuk Mersine idi bilen bilir yol 12 saat sürüyor uykusuz kaldık çektik Adana Pozantı yolunda uyuduk
Ülkemiz gayet güvenli manyak ararsan dünyanın her yerinde var
Konu sahibi eğer içine sinmeyecekse ahh çok para gitti diye hayıflanıp tatilden zevk alamayacaksan tabi ki de arabada kalıp içine sinen bir tatil yapabilirsin
Tavsiyem küçük bir portatif buzluk alıp içine kahvaltılık v.s pratik yiyecekler koyabilirsiniz mangal alabilirsiniz evden kek sandaviç börek vs yapabilirsiniz 2 gün çokta güzel aç kalmadan az bütçe ile tatil yapabilirsiniz
Arabada rahat edemeyiz derseniz decathlon da çok güzel çadırlar var
Geçen sene kız kardeşim eşi ile İstanbul dan başladılar çadır ata ata Ege den aşağıya doğru indiler
Ben de bu sene kâh çadırda kâh otelde Bodrum dan başlayıp Kemer e kadar Köyceğiz Dalyan Kaş artık yol nereye götürürse düşünüyorum
Cennet vatanım ..

Back