- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Yani tatilde para hesabı bence çok da mantıklı değil. Ama sadece kalmk içinse öğretmenevi tarzı yerlerde kalablrsnz. Yemek işinide yine bu tarz yerlerde halledeblrsnz. Biz otel yemekli bile olsa yörenin meşhur yemeklerini terch ederiz. Normlde herşyn hesabını yaparm ama tatilde de madem paranız var bence kendnzi yormaynMerhabalar byramda iki üçgünlük bi tatil yapacağız eşimle otellere baktım çok aşırı pahalı iki gecesi iki kişi en az 500 600 tl filan o da en kötüsü .en azından bi oda kahvaltı olsa kalmak için bi yer bulsak yeter desek bu seferde yiyecekleri dışardan yiyince çok pahalı olacak .
Aslnda yeteri kadar paramız var ama ben sadece kazıklanmak istemiyorum ve biraz tasarruf etmek istiyorum eşimin bundan haberi yok fikrimden yani.
Sizce herşey dahil uygun bi otel mi bulmaya çalışayım ki bizim için otel değil gezmek yeni yerleer görmeye para harcamak daha güzel geliyor yoksa oda kahvaltı uuygun bi yer bulup en azından bi öğünü küçük tüp alıp marketten hazır aldığımız şeyleri mi kızarrtıp yapmak mantıklı olur? iki kişi dışarda yemek yemek artık 80 tl filan nereye gtsek. Bi de bayram da antalya da daha da kazık olur onun yrrine gderim marletten 15 tl ye hazır köfte döner ya da vs bişey alır kızartırım kamp gibi bi yerde daha mantıklı ya da mangal yapılabilir . Szce çok mu mantıksz düşünüyorum? Çok mu cimrilik yapıyorum bilemedim..?
Not ; adet olma zamanıma denk geliyor tatil haplar da yasak ne ypsam da iki gün geciktirsem? kan sulandrıcı kullanıyorum birde malesef kanda pıhtılaşma sıkıntım var . O yüzden doğum kontrol hapları yasak. Tarçın geciktirir diolar deneyen var mı ?