Fikirlerinize İhtiyacım Var..

Beni bu konu yüzünden kırmayacağını düşünüyorum. Bu erkeklerin arkadaş merakı ne olacak böyle? Biz olsak baktık huzursuzluk oluyo tavrımızı koyarız.
Çok gelen arkadaşın eşine karşı ben soğuk davrandım mesajlara cevap vermedim öyle öyle gelme gitmeler azaldı hatta kız bana eskisi kadar samimi değil. Ama sonradan birşey fark ettim ki sorun kızda değil kocasındaymış. Yani mesela adam eşime akşam size gelmek istiyoruz diyor ben gün içinde kızla konuştuğumda ağzından laf almak için "akşam size poğaća yapacağım zeytin sevmeyen var mı?" Dediğimde cevabı "benim geleceğimizden haberim yok x bana söylemedi kesin geliriz diyemem zahmet etme bence gelirsek de çay yeterli" oldu.
Buna benzer şekilde kızın ağzından 3-5 defa aynı cevabı aldım.
Meğer adam kızdan habersiz plan yapıyor kız da ayıp olmasın diye iptal etmiyormuş programı.
Ah bu erkeklerin düşüncesizliği ne olacak bilmiyorum. Ben de boşuna kıza karşı tavır almıştım. Şimdi de mahçubiyetimden dolayı kıza ılımlı davranıyorum.

Sizin durum eşinin arkadaşından kaynaklıymış bizimki direkt kadınla alakalı. Senin bahsettiğin kız nazik bi kızmış. Bizimki tam yamyam.

Sizin durum eşinin arkadaşından kaynaklıymış bizimki direkt kadınla alakalı. Senin bahsettiğin kız nazik bi kızmış. Bizimki tam yamyam.
Evet benimki başka ama bunu anlamadan önce o kıza epey kızıyordum itici geliyordu. Yani tam tersiymiş ama nereden bilebilirdim ki. Meğer benim kıza değil eşimin adama mesafe koyup arayı dengelemesi gerekiyormuş. Sonuç olarak öyle ya da böyle eşim mesafe koyma konusunda o dönem beni üzmüştü. Umarım siz aynı şeyi yaşamazsınız.

Akşama babam bizdeymiş. Eşim gelirken alacakmış. Mecbur yarına kaldı.

Babam geldi gitti. Oturduk sakince konuşmaya başladım. Ben art niyetli düşünüyormuşum, onların aile yapısı bize göre biraz rahatmış ama asla kötü insan değillermiş. Telefonu iyi niyetten ben merak etmeyim diye açmış olabilirmiş. Onlar eşime güveniyormuşta o yüzden rahat davranıyolarmış. Kendini benim yerime koy bide öyle düşün dedim, ben kendimi senin yerine koyamam çünkü senin gibi art niyetli şeyler aklımın ucundan geçmez dedi. Gel yatalım uyuyalım dedi. Ben yatmıycam dedim. İyi geceler dedi gitti yattı. İnanılmaz sinirliyim şu an.

Eşinize pes diyesim geldi . Bi süre gözlemleyin sakinlikle ayağını kesmeye çalışın biraz ama maddi olarakta yedirmesin millete kendini .off gıcık oluyorum eşiniz gibi o iyi bu iyi diyenlere ya birtek karisi kötü çünkü . Neyse sakince halletmeye çalışın bu konuyu çok büyütüp kocanızın aklına sokmadan caninizida çok sıkmayın herşey olacağına varır

Vallahi arkadaşım bende eşimin evlide olsa bir çiftin evine ayda 2/3 kere yatılı gitmesini istemem açıkçası...kadın bana ayarsız geldi...kilik kyafet konusunda da bunkadinin eşi görmüyor mu bunları...adam. Bu olayların neresinde ...benim eşimin telini başka bir kadın açsa bende bozulurum... kisacasi ben seni haklı gordum

Neymiş efendim o kadının nasıl davrandığı umurunda değilmiş. O asla kimseye o gözle bakmazmış. Bizim aile yapımıza uygun değil diyorum evet diyo pişkin pişkin. Neden başbaşa eve bakmaya gittin dedim. Gidecek bi kaç parça eşya vardı, bende evi bi gösterin dedim ama giderken yalnız onun geleceğini hiç tahmin etmedim evdekiler gelmedi bende gidelim demiş bulundum diye gittim dedi. Çay içmeye niye gittin dedim. Evden dönerken seni eve bırakayım ben pastaneye gideyim demiş. Yok bende senle geliyim deyince gelme diyememiş. Gelme demek çok mu zor, yada başka zaman gider görürüz o zaman demek çok mu zor dedim. Bi güzel patladım. Art niyetli fesat düşünen ben oldum. Hala görmüyor hiç bişeyi.

Aynı konuya bende değindim zaten. Onun o kocası öyle davranmasına nasıl müsade ediyo, heryerini sergilemesine nasıl ses çıkarmıyo dedim. O da onun rahatlığı ben ne deyim aralarındaki ilişki öyle diyo. Adam cidden xxl zaten. Kıskanmazmış, aciz insan kıskanırmış bilmem neymiş.

Saçmalamayın tabiki abartMiyosunuz! Kadının tutumu davranışları hiç normal değil bence ama eşinizin de siz yokken orda kalması ne mana yani çok gereksiz. Siz şehir dışına tek gitseniz çocukluk arkadaşiniz çok çok samimi olduğunuz bı erkeğin yada bı çiftin yanında kalmanızı başbaşa takilmanizi istermiydi bı düşünün. Herkesin kendi yaşam tarzı ama bana çok çok çok ters şeyler. Ve baya da abartılmış samimiyet bence.

Ben yapsam aynı şeyleri diyorum. Sen kendini bilen bi kadınsın öyle hareketler yapmazsın diyo. Oraya gidip kalmayacaksın bi daha şu an bi anlık kızgınlıkla söylüyorum zannediyosun ama çok ciddiyim tekrar gider kalırsan çok fena bozuşuruz dedim. Böyle savunması benim aklıma daha kötü şeyler getiriyor.

Siz onun eşi ailesiniz artık herkesten önce siz gelirsiniz. Eşinizin sizin tarafınızda olması gerek ne olursa olsun. O saf saf diye bişey mi var ya. Oh ne ala kendini bilmeyen her insana saf diyip geçelim o zaman...

Siz onun eşi ailesiniz artık herkesten önce siz gelirsiniz. Eşinizin sizin tarafınızda olması gerek ne olursa olsun. O saf saf diye bişey mi var ya. Oh ne ala kendini bilmeyen her insana saf diyip geçelim o zaman...
O saf işte dedi yine. Bende sözde ben art niyetliyim o saf, ama ben hiç senin kartın elime geçince bi gidipte içinde ne kadar varmış bakayım diye düşünmedim, asıl saf olan sensin dedim.

O saf işte dedi yine. Bende sözde ben art niyetliyim o saf, ama ben hiç senin kartın elime geçince bi gidipte içinde ne kadar varmış bakayım diye düşünmedim, asıl saf olan sensin dedim.

Çok iyi demişsiniz saf temiz niyetli bı insan onu düşünmez hele hele başkasının eşinin maaşıni hiç düşünmez. Kocanız bunu anlayamiyo mu ???

Bide şu yok ben o gözle bakmam bu gözle bakmam muhabbeti var ya gıcık oluyorum. Banane senin ne gözle baktığında bakcak olsan milyon tane var zaten gözünü baglicak değilim ama o kişiden rahatsız oluyorum bu kadar basit o kişi biraz rahat ve bu benim yaşam tarzima uygun değil böyle böyle davranmani istiyorum bu yani olay ama bunu anlamiyolar.

Çok iyi demişsiniz saf temiz niyetli bı insan onu düşünmez hele hele başkasının eşinin maaşıni hiç düşünmez. Kocanız bunu anlayamiyo mu ???
Onun ne düşündüğü nasıl davrandığı bizi bağlamazmış. Eşi rahatsız olup uyarmıyosa bize neymiş. İşine geldiği gibi cevapladı geçiştirdi beni kısaca.

Aynen öyle. Ben zaten ne gözle baktığının farkındayım. Ben eşime kadının rahatlığı beni rahatsız ediyor diyorum. Ben eşime güvenmiyormuymuşum? Tam anlamazdan gelme durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…