- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.318
- 198
- 31
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
-
Bakış açısına göre değişir. Kadın fazla meraklı, o kesin. Sınırsız bir samimiyet kurmak istiyor. Eşiniz de, yazık, saf vs gibi bir yorum yaptıysa, olumsuz bir şey söylemeniz halinde, sorunlu görünen siz olacaksınız. Bu kadar rahatsız oluyorsanız görüşmeyeceksiniz.
bir de merak ettim; iç çamaşırları ortada, herkesin içinde mi giyiniyor?
Zaten eşime kızdım ben bu kalma olayıyla ilgili. Emin olun çok abartıyo gibi olmak istemem ama zaten otele gidip kalsa daha az masrafı olur. Dün akşamda mesela eşim o evden başka birini aradı, yine kadın açtı telefonu. Eşimde sen niye herkesin telefonunu açıyosun sahibine versene telefonu dedi.Niyetini bilemeyiz de, diyelim ki bilinçli yapıyor, iş eşinizde biter. Ay kadın çok saf, çok iyi niyetli diye her ayarsız hareketine göz yumacaksa, eşinizin de ayarları bozulmuştur bence. Telefonumu niye açıyorsun ya diyemiyor mu? Çok acil bir durum olmadıkça eşimle birbirimizin telefonunu bile açmayız. Eşinize rahatsız olduğunuzu, kadından hoşlanmadığınızı söyleyebilirsiniz. Her ay her ay gidip kalması biraz abartı olmuş. Onlara mı güveniyor? Gitsin otelde kalsın. Yine görüşsün tabi ama bu kadar gidip kalmak gereksiz.
Eşime güveniyorum. Ama kadınada iyiden iyiye gıcık oluyorum.Kadın biraz pervasız belli. Ama eşime guveniyorsam hiç umrumda olmazdı açıkçası.
Aslında inanın bunları kaç kez güzellikle söyledim. Ben kimseye yatılı misafir olmayı sevmem. Evimde sürekli yatılı misafirde istemem. Eşimde kimsenin evine gidip kalmaz. Ama o arkadaşına bayılıyo adam. Birsürü masraf yapmak hoşuna gidiyor sanırım.İnatlaşmayın, güzel bir dille anlatın. Bak onlar ısrar ediyor olabilir, ama yine de rahatsızlık vermemen gerekir vs diyin.
Düşün , senin bir erkek arkadaşın ayda 2-3 bizde kalsa, sence doğru mu?. Hani kırk yılda bir olan durum değil ki bu, senin iş için sürekli oradasın, onlar olmasa ne yapacaktın vs diyin.
Çok teşekkür ederim inşallah rabbim nasip eder kucağımıza almayı.
Aslında giyimle ilgili yanlış aksettim sanırım. İsteyen istediğini giyinir ama bu biraz göze sokmak için yapılıyor diye hissetmeye başlıyorum ben. Mesela eşim şehir dışına çok çıktığında işi çok yoğun demek. Kadında bunu biliyor. Bana alenen bu sıra ne kadar çok para kazandı diyor. Bende ben hiç bu konularla ilgilenmiyorum, hoşlanmamda böyle şeyleri konuşmaktan dedim. Kadının annesi filanda o evde ve mesela giyimiyle ilgili anneside kaç kez uyardı benim yanımda. Beyaz ince bi tişört giyip içine renkli çamaşır giyiyor mesela. Bilinçli yaptığını düşünüyorum.
Bence de kadın takılmıştır. Yani siz o kadına anladığınızı belli etmeyin. Durumu meşrulaştırmış gibi olursunuz. Karısı da biliyor diye rahatlamasın. Malesef böyle heyecan arayan insanlar çok kadın erkek. Siz de eşinizle gidin her seferinde hamileyim falan deyip evde oturmayın. Ben olsam öyle yapardım.Eşim o benim kardeşim o benim kardeşim deyip duruyor. 5 yılı geçti eşimi tanıyalı. Kafasını kaldırıp birine baktığını görmedim. Sadece hayır diyemiyor galiba. Mesela asla eşimin hadi sende benle gel diye teklif ettiğini sanmam. Ama o hemen takılmıştır peşine. Son cümlenizedebırakıyorum.
Çok teşekkür ederim. Nasip eder inşallah rabbim.Gebeliğiniz hayırlı olsun.
Bebeğinizi sağlıkla,mutlulukla kucağınıza almak nasip olur inşallah.
Kadın ayarsız ama eşiniz de tam dengeli değil.
Ne demek evli çiftin evinde yatılı kalmak? Allahım saklasın sağlıkla ilgili bir mecburiyet olmadığı sürece. Onlar ısrar etseler eşinin rahat edememesi gerek bana göre.
Eşinizle bu konuda sağlam bir konuşma yapmalısınız bence.
Bu mesajınız işin rengini değiştirdi bana göre eşiniz ya çok saf kalas kafalı ( sözüm meclisten dışarı ) yada işine geliyor. Kimse kimsenin karısıyla başbaşa başka eve bakmaya gitmemeli .medenî bir insanım ama bu hoş değil yada elin karısının sigarasını almak falan ne mana yaniTabi eli boş gidilmez. Çocukları var mesela. Durumlarıda pek yok. Ben eşime söylerim çocuklara harçlık ver diye. Küçükler çünkü. Çok detay verip ifşa olmak istemiyorum ama mesela bi ev tutmuşlar. Eşime gel evi sana ben göstereyim demiş. İkisi gitmişler. Eşime kızdım sen neden başbaşa gidiyosun diye. Mesela eşim o evden birini arıyor, telefonu kadın açıyor. Bu istekleride keyfi şeyler mesela eşime sigarasını filan aldırırdı.
Dediğiniz gibi ayarsız. Aslında çok ters olmadan eşimin kazancını benim bile bilmediğimi ve ilgilenmediğimi söylüyorum mesela. Ama hala ısrarla detay arıyor. Eşime sert bi dille uyarı çekmek lazım artık galiba.Kadın ayarsız hiç sevmem böyle insanları.
Niye eşinizin telefonunu açıyor, kazandığı paraya yorum yapıyor, ona mı kalmış tasası?
Kalma durumu da bana göre normal degil, hadi bir kere kaldı tanam ama her ay gittiğinde orada kalması da lüzumsuz.
Ne esimin arkadaşını her ay tek başına yatılı misafir ederim nede eşim aynı şeyi yapsın isterim.
Konusun eşinizle, gidip orada kalmasın.
Eşinizin aradığını görünce açmıştır herhalde. Yoksa eve gelenlerin gönüllü sekreterliğini yapıyor değildir sanırım.Zaten eşime kızdım ben bu kalma olayıyla ilgili. Emin olun çok abartıyo gibi olmak istemem ama zaten otele gidip kalsa daha az masrafı olur. Dün akşamda mesela eşim o evden başka birini aradı, yine kadın açtı telefonu. Eşimde sen niye herkesin telefonunu açıyosun sahibine versene telefonu dedi.
Zaten içimi kemirende o dediğiniz hisler. Evli başka arkadaşlarımız var. Çok sık görüştüğümüz çiftlerde var. Asla öyle kıskançlık yapan bi kadın değilim. Ama bu kadın çok garip. Sürekli kocasına bak x karısına şunu yapıyor, bak x karısını böyle düşünüyor diyor bizim yanımızda.Kadın sizi kıskanıyor büyük ihtimal ama esinizin aklına karpuz kabuğu düşürmeden ayağını kesmenizin vakti gelmiş bence yrn birgün pişman olmayın . Kadın hisseder hep buna inanırım su an bisey yok belli ama yrn olmayacağı ne malum .net olun çünkü kuruntu değil hoş değil kadının tavrı ha bisey olursa suçlu eşiniz çünkü size sadakat yemini eden kişi kadın değil eşiniz
Bilmiyorum bana tuhaf geliyor.Çok teşekkür ederim. Nasip eder inşallah rabbim.
Onların öyle garip bi yaşamları varki hiç böyle ayırdımları yok. Eşimde kimsede olmadığı kadar rahat. Hep huzursuzluk çıkaran fesat düşünen olmamak adına kibarca uyardım. Sanırım artık kibarlıkla olmayacak.
Sert dille uyarmayın ama artık o evde kalmasını istemediğinizi söyleyin. Aksini kabul etmediğinizi de ekleyin.Dediğiniz gibi ayarsız. Aslında çok ters olmadan eşimin kazancını benim bile bilmediğimi ve ilgilenmediğimi söylüyorum mesela. Ama hala ısrarla detay arıyor. Eşime sert bi dille uyarı çekmek lazım artık galiba.
Bende hamileyim yalnız kalamıyorum deyip eşimin şehir dışında kalmasını önlemek istiyorum aslında. Zaten ben varkende bi kaç kez peşimize takıldı. Huy edinmiş. Sanki kazancımız ortak gibi.Bence de kadın takılmıştır. Yani siz o kadına anladığınızı belli etmeyin. Durumu meşrulaştırmış gibi olursunuz. Karısı da biliyor diye rahatlamasın. Malesef böyle heyecan arayan insanlar çok kadın erkek. Siz de eşinizle gidin her seferinde hamileyim falan deyip evde oturmayın. Ben olsam öyle yapardım.
Kıt kanaat geçiniyorlar ama kuaförüne gezmesine benden çok gidiyor. Birde borç almıştı benden aylar geçti hala verecek. Şeytan ara iste diyor.Moda o, beyazın içine renkli giyinmek. Ben özellikle baharda çok görüyorum dışarda öyle hatunlar.
Maddi durumu kötü dediniz. Maddiyatla ilgili soruları muhtemelen bundan kaynaklanıyordur.
Bencede çok haklısınız. Ben gidip babamlarda kalmıyorum doğru düzgün.Bilmiyorum bana tuhaf geliyor.
İnsan afedersin de başkasının banyosunu,tuvaletini nasıl rahatlıkla kullanır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?