Fikirlerinize İhtiyacım Var..

Dediğiniz gibi kıskanç gözüken fesat olan ben olmak istemiyorum. Çamaşırla ilgilide üstünde bi tişört bluz bişey oluyor ama mutlaka içini gösteren bişey.

Zaten eşime kızdım ben bu kalma olayıyla ilgili. Emin olun çok abartıyo gibi olmak istemem ama zaten otele gidip kalsa daha az masrafı olur. Dün akşamda mesela eşim o evden başka birini aradı, yine kadın açtı telefonu. Eşimde sen niye herkesin telefonunu açıyosun sahibine versene telefonu dedi.

Gebeliğiniz hayırlı olsun.
Bebeğinizi sağlıkla,mutlulukla kucağınıza almak nasip olur inşallah.
Kadın ayarsız ama eşiniz de tam dengeli değil.
Ne demek evli çiftin evinde yatılı kalmak? Allahım saklasın sağlıkla ilgili bir mecburiyet olmadığı sürece. Onlar ısrar etseler eşinin rahat edememesi gerek bana göre.
Eşinizle bu konuda sağlam bir konuşma yapmalısınız bence.

Kadın ayarsız hiç sevmem böyle insanları.
Niye eşinizin telefonunu açıyor, kazandığı paraya yorum yapıyor, ona mı kalmış tasası?
Kalma durumu da bana göre normal degil, hadi bir kere kaldı tanam ama her ay gittiğinde orada kalması da lüzumsuz.
Ne esimin arkadaşını her ay tek başına yatılı misafir ederim nede eşim aynı şeyi yapsın isterim.
Konusun eşinizle, gidip orada kalmasın.

Aslında inanın bunları kaç kez güzellikle söyledim. Ben kimseye yatılı misafir olmayı sevmem. Evimde sürekli yatılı misafirde istemem. Eşimde kimsenin evine gidip kalmaz. Ama o arkadaşına bayılıyo adam. Birsürü masraf yapmak hoşuna gidiyor sanırım.

Moda o, beyazın içine renkli giyinmek. Ben özellikle baharda çok görüyorum dışarda öyle hatunlar.
Maddi durumu kötü dediniz. Maddiyatla ilgili soruları muhtemelen bundan kaynaklanıyordur.

Kadın sizi kıskanıyor büyük ihtimal ama esinizin aklına karpuz kabuğu düşürmeden ayağını kesmenizin vakti gelmiş bence yrn birgün pişman olmayın . Kadın hisseder hep buna inanırım su an bisey yok belli ama yrn olmayacağı ne malum .net olun çünkü kuruntu değil hoş değil kadının tavrı ha bisey olursa suçlu eşiniz çünkü size sadakat yemini eden kişi kadın değil eşiniz

Bence de kadın takılmıştır. Yani siz o kadına anladığınızı belli etmeyin. Durumu meşrulaştırmış gibi olursunuz. Karısı da biliyor diye rahatlamasın. Malesef böyle heyecan arayan insanlar çok kadın erkek. Siz de eşinizle gidin her seferinde hamileyim falan deyip evde oturmayın. Ben olsam öyle yapardım.

Çok teşekkür ederim. Nasip eder inşallah rabbim.
Onların öyle garip bi yaşamları varki hiç böyle ayırdımları yok. Eşimde kimsede olmadığı kadar rahat. Hep huzursuzluk çıkaran fesat düşünen olmamak adına kibarca uyardım. Sanırım artık kibarlıkla olmayacak.

Bu mesajınız işin rengini değiştirdi bana göre eşiniz ya çok saf kalas kafalı ( sözüm meclisten dışarı ) yada işine geliyor. Kimse kimsenin karısıyla başbaşa başka eve bakmaya gitmemeli .medenî bir insanım ama bu hoş değil yada elin karısının sigarasını almak falan ne mana yani

Dediğiniz gibi ayarsız. Aslında çok ters olmadan eşimin kazancını benim bile bilmediğimi ve ilgilenmediğimi söylüyorum mesela. Ama hala ısrarla detay arıyor. Eşime sert bi dille uyarı çekmek lazım artık galiba.

Eşinizin aradığını görünce açmıştır herhalde. Yoksa eve gelenlerin gönüllü sekreterliğini yapıyor değildir sanırım.
Kadının niyetini bilemeyiz dediğim gibi ama böyle laçka ilişkilerden nefret ederim, o yüzden bazı şeyleri azıcık abartıyor olduğunuzu düşünsem de genel olarak size hak verdim. Eşim böyle laçkalaşmış ilişkilere göz yumsa, ben de sessiz kalmazdım.

Zaten içimi kemirende o dediğiniz hisler. Evli başka arkadaşlarımız var. Çok sık görüştüğümüz çiftlerde var. Asla öyle kıskançlık yapan bi kadın değilim. Ama bu kadın çok garip. Sürekli kocasına bak x karısına şunu yapıyor, bak x karısını böyle düşünüyor diyor bizim yanımızda.

Bilmiyorum bana tuhaf geliyor.
İnsan afedersin de başkasının banyosunu,tuvaletini nasıl rahatlıkla kullanır?

Kadın bana biraz pervasız geldi. İnsan ilişkilerinde gerekli mesafeyi ayarlayamıyor. Ama eşinizin dediği gibi temiz kalpliyse çok da dert etmenize gerek yok.
Ayrıca sizinle zaten farklı şehirlerde, gidip görüşen yanlarında kalan eşiniz. Niye bu kadar dert ediyorsunuz ki?

Sert dille uyarmayın ama artık o evde kalmasını istemediğinizi söyleyin. Aksini kabul etmediğinizi de ekleyin.

Bende hamileyim yalnız kalamıyorum deyip eşimin şehir dışında kalmasını önlemek istiyorum aslında. Zaten ben varkende bi kaç kez peşimize takıldı. Huy edinmiş. Sanki kazancımız ortak gibi.

Moda o, beyazın içine renkli giyinmek. Ben özellikle baharda çok görüyorum dışarda öyle hatunlar.
Maddi durumu kötü dediniz. Maddiyatla ilgili soruları muhtemelen bundan kaynaklanıyordur.
Kıt kanaat geçiniyorlar ama kuaförüne gezmesine benden çok gidiyor. Birde borç almıştı benden aylar geçti hala verecek. Şeytan ara iste diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…