- 29 Ocak 2020
- 663
- 665
-
- Konu Sahibi Flowers001
Hahha oyle oluyo evet yaBende genelde çift maske gezip nefes darlığından birde o çatalda rahatsız olduğumdan doktor bilgileri dosyaya not etmese ne dedi hep unuturum
tesekkur ederim amin insallahHayırlı sonuçlar alman dilegiyle canım
Alla alla nedenki canim yumrtlama kanamasidir belki bazi kisilerde catlama ve yumurtlama kanamasi oluyormus leke seklinde ama doktorunadanis sen ginedeHanimlar ya benim lekelenme oluyo ilaci kesmeme ragmen sizlerde varmi boyle durumlar bugün 10. Gun reglimin yani üç gün oldu biteli ama
SelamAlla alla nedenki canim yumrtlama kanamasidir belki bazi kisilerde catlama ve yumurtlama kanamasi oluyormus leke seklinde ama doktorunadanis sen ginede
Hadi bakalim kuzum hayitlisi olsun tek yumurtami gelisti bu ay benim daha kontrolum var pesembe gunu gidicem kac mm olfular henuz bilmiyorumSelamdoktorum ilac yapar dedi oyle normalmis demek. Bugün yumurtama bakti 18,5 mm olmus ve çatlatmayi uygun buldu. ovitrelle isimli iğne verdi vuruldum bugün sizler de iğne oldunuz muu?Rabbim hayirlisiyla tutsun insallah
Tesekkur ederim insallah biz de siz de güzel hayirli saglikli bebis haberi aliriz bu ayHadi bakalim kuzum hayitlisi olsun tek yumurtami gelisti bu ay benim daha kontrolum var pesembe gunu gidicem kac mm olfular henuz bilmiyorum
Femara tek yumurtayi ele alarak büyütüyor evet canım oyuzden cok iyi bir ilac kist olusumu yapmiyor ama coklu iki uc adet buyuyende var gecen ay benim iki adet buyumustu mesela bir tane olsun bizim olsun kuzum ne guzel butun vitaminler tek yumurtada toplanmis daha saglikliTesekkur ederim insallah biz de siz de güzel hayirli saglikli bebis haberi aliriz bu ayEvet sanirim tek yumurtaydi bilemiyorum ama femara kullanimi ile mi alakali bir yumurta gelisiyor acaba
Bu ay amacimiza ulasmak dilegiyle canim b nimde 2 . Kullanisimkızlar ben de bu ay 2. kez kullanmaya başlayacağım
inşallah canımBu ay amacimiza ulasmak dilegiyle canim b nimde 2 . Kullanisim
Ay insallah ya umarim oyle oluurFemara tek yumurtayi ele alarak büyütüyor evet canım oyuzden cok iyi bir ilac kist olusumu yapmiyor ama coklu iki uc adet buyuyende var gecen ay benim iki adet buyumustu mesela bir tane olsun bizim olsun kuzum ne guzel butun vitaminler tek yumurtada toplanmis daha saglikli
Gecen ay kac yumurta buyudu canim günde bir defa kullanimla kac mg hap kullaniyosun benimki 25mg likinşallah canımben yine geçen ayki gibi 5 gün günde 1 kullanacağım. yarın başlarım allah işi karışmazsa
Oyyy ee sagdaki baya iyi igne vermedimi daha buyutcekmi yoksaKızlar bende bugün doktora gittim sağda 22 mm solda 10mm yumurtam gelişmiş
2.5 mg yazıyor canım bende. 1 kullanmla 1 büyüdü iğnesiz çatladı canm ama olmadıGecen ay kac yumurta buyudu canim günde bir defa kullanimla kac mg hap kullaniyosun benimki 25mg lik
Aynen benimkilerde ignesi catlamisti canim ayni sanirim mg lar bende sabah aksam olarak kullaniyorum2.5 mg yazıyor canım bende. 1 kullanmla 1 büyüdü iğnesiz çatladı canm ama olmadı
Igneye gerek yok dedi. Normalde femera ile bir yumurta gelişiyor diye yorumlar okudum benim soldaki de 10 mm gelişmiş 2 yumurta varsa iki şansım mi var demek acabaOyyy ee sagdaki baya iyi igne vermedimi daha buyutcekmi yoksa
Tabi canim sans artar birde diyorsunki sagli sollu mesela daha iyi bende oyle olsun istiyorum cunku hsg cekilmedim daha en kotu ihtimalle bir tüpüm tikaliysa digeri tutunsun diye bakalim benimkiler ne durumda olacakIgneye gerek yok dedi. Normalde femera ile bir yumurta gelişiyor diye yorumlar okudum benim soldaki de 10 mm gelişmiş 2 yumurta varsa iki şansım mi var demek acabaheyecan yaptim
Ay vallahi canim ya zor isler bunlarBende hgs çekilmedim inşallah bu defa olur da tekrar stres altına girmeyiz