Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar gelebilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kaçıncı femara kullanımında hamile kaldınız ?

• İlk denemede hamile kaldım.

OY: 9 9,8%
  • İkinci denemede hamile kaldım

OY: 7 7,6%
  • Üçüncü denemede hamile kaldım

OY: 2 2,2%
  • Hamile kalamadım

OY: 20 21,7%
  • Hala denemekteyiz sonuç bekliyorum

OY: 54 58,7%

• Ankete Katılan
    92
Catlamt ignesi oldunmu canim yumurtan catladimi baya buyukler kiste cevirmez ins bu ay hayirli sonuclarini bekliyoruz bende femara kullaniyorum 3. Gunum 30 unda kontrolum var bakalim herseyin hayirlisi olsun

Merhaba arkadaşlar
Bende Femara kullandım adetimin 4. Gününde başladım 5 gün kullandım şimdi beklemedeyim bana da dr pazartesi bakacak
Bu arada bende pko yok rahim temiz düzenli adet görüyorum değerlerimde gebeliğe engel bir durum yok sadece estradiol amh biraz düşük ama değerler referans değerin altında değil. Eşimin sperm hareketlerinde düşüklük vardı keçi boynuzu ile normal seviyeye geldi ama ben 7 aydir gebelik elde edemiyorum. Bu arada soğan kürü yaptım 15 gün. 15 gündür de düzenli olarak günde 2 defa testere dişli aslan pençesi içiyorum. Bakalım ne olacak

Hayirli haberler alirsin insallah canim bende kullaniyorum 3.gunum 30 unda kontrolum var benimde ins bu ay hayirli haberlerle geliriz

Hayirli haberler alirsin insallah canim bende kullaniyorum 3.gunum 30 unda kontrolum var benimde ins bu ay hayirli haberlerle geliriz
Teşekkürler canım Allah isteyen herkese versin. 7 aydır uğraşıyorum öyle büyük bir sorun da yok ama olmadi şimdiye kadar. Nedenini bilsem rahatlayacağım. Benim kontrolüm 31'inde bakalım inşallah sonu hüsran olmaz yine

Valla hi neden olmuyor bende anlamiyorum canim onceden esimde varikosel vardi ama suan oda duzeldi morfolojisi 15 kendimde aramaya basladim sorunu bakalim allah buyuktur ins en yakin zamanda olur

Catlamt ignesi oldunmu canim yumurtan catladimi baya buyukler kiste cevirmez ins bu ay hayirli sonuclarini bekliyoruz bende femara kullaniyorum 3. Gunum 30 unda kontrolum var bakalim herseyin hayirlisi olsun
Ayyy inşallah Rabbim hayırlı sonuçlar verir sana da bana da. Çatlatma iğnesi oldum ayın 17sinde ancak çatladı mı bilmiyorum. Doktorum daha sonra kontrol için çağırmadı beni

Valla hi neden olmuyor bende anlamiyorum canim onceden esimde varikosel vardi ama suan oda duzeldi morfolojisi 15 kendimde aramaya basladim sorunu bakalim allah buyuktur ins en yakin zamanda olur
Sen ne zamandır deniyorsun? Hiç bitkisel kürleri denedin mi? Ben 15 gün soğan kürü yaptım 15 gündür de düzenli olarak testere dişli aslan pençesi içiyorum. Hormon seviyeleri düzelsin diye. Doktorum bitkisel kürlere karşı ama ben içiyorum. Eşimin de sorunu keçi boynuzu ile düzeldi... tıbbi ilaçların yan etkileri de oluyor kullanmak istemiyordum ama femaranin zararı yok sanirim.

Ayyy inşallah Rabbim hayırlı sonuçlar verir sana da bana da. Çatlatma iğnesi oldum ayın 17sinde ancak çatladı mı bilmiyorum. Doktorum daha sonra kontrol için çağırmadı beni
Catlatma ignesi garanti olmus canım riske atmadiginiz iyi olmus ins guzel sonuclarla gelirsin bizlerede umut olursun

Ay vallahi unuttum ben ne zmandir deniyoruz ama yaklasik bir 1 sene 2 ay oldu galiba ama bizim su sekilde olfu o siralar esimin varikoseli vardı ve ameliyat olmamisti morfoloji degeri 3 tü ihtimal vardi ama az bir ihtimal vardi 5 ay once ameliyat oldu ve degeri suan cok iyi takviye olarak opstravent kullaniyor ve gayet iyi bir takviye ilac suan 1 bucuk aydir gercekten tam anlamiyla deniyoruz denilebilir gecen ay femarayla buyuttuk yumurtalarimi bal corek otu tarcindatüketmistim ama bukez cok kasmak istemiyorum kendimi nedense bir bosvermislik var uzerimde olcagi zaman olsun diyorum artik umidi kestim galiba yoruldum hormonlarimda gayet iyi zaten cok sıkıntılı degil duzenli adet goruyorum bakalim ne olucak bekliyoruz artik hepbirlikte görücez

Hadi inşallah güzel haberler alırız ☺

Merhabalar kizlar ben de bu ay doktorumun tavsiyesi ile adetimin 4.gününde günde 2 kez femara kullanmaya basladim toplamda 5 gün kullandım altinci gün yani dün kontole çağırdı ve ilacı kesti . İki gün sonra yine gel dedi yani yarın yine kontrolüm var bakalim neler olacak

Yumurtanız kaç mm olmuş peki

Ayy yaAceleyle unuttum onu sormayi da inanirmisiniz yarin soracagım mutlaka
Bende genelde çift maske gezip nefes darlığından birde o çatalda rahatsız olduğumdan doktor bilgileri dosyaya not etmese ne dedi hep unuturum

Hayırlı sonuçlar alman dilegiyle canım

İgneden sonra saat vermedimi canim genelde igne kana 36 saatte karistigi icin o saatten sonra iliski oneriliyor ama doktoruna sorsaydin keske catlama agrisi oluyor karin alt bolgesinde benim yururken yumurtaliklarimda acimisti ayagimin ustune basamamistim ama kisiden kisiye degisir elbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…