Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar gelebilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kaçıncı femara kullanımında hamile kaldınız ?

• İlk denemede hamile kaldım.

OY: 9 9,8%
  • İkinci denemede hamile kaldım

OY: 7 7,6%
  • Üçüncü denemede hamile kaldım

OY: 2 2,2%
  • Hamile kalamadım

OY: 20 21,7%
  • Hala denemekteyiz sonuç bekliyorum

OY: 54 58,7%

• Ankete Katılan
    92
amin, inşallah

Harika bir takviye ve ben de -Yagmur- dan duyup aldım ve hamile kaldım inşallah bebiş olarak bu ay sonuç alırsın arkadaşım

Yaa ne güzellll pco da varmiydi sizde acaba olmazsa bu aydan sonra bu takviyeyi alayim bari benim dokyorum hic onermiyor bana takviye ya bende hic sotmuyotum öyle gecinip gidiyoruz
Evet pcosum canım kesinlikle al bu diğer vitamin takvşyelerine benzemiyor bunun içinde bir madde var ölü yumurtayı canlandırıyor cnımm

Yaa benim doktorum hic takviye falan onermiyor folik asit falanda vermedi bende hep sorcam unutuyorum
Canım bir ara inofolik kullandım aylarcaaa, sıkıldım bir ara d vitamini içtim sadece ondan da sıkıldım işte en son bunu aldım ve Allah’a şükür faydalı olmuştur

Ayy bi umutlandım bak simdi bu aydan sonra alicam ins gerek kalmaz ama
İnşallaaahh Canım o kadar şey denedim ki yani gerçekten vakti zamanı var ve o zaman hamile kalıyorsun, bu arada ben beralife diye bir siteden yağ da almıştım arada ondan da ağzıma atıyordum ama düzenli kullandığım bu vitamindi

Merhaba kızlar Bende femara kullanıyorum umarım bilgisi olan cevap verir :) adetin 2. Günü doktora gittiğimde ultrasonda 4 ml lik yumurtalar gördü sonra da adetin 5. Günü femara kullan dedi sormak istediğim 2. Gün için boyut iyi mi

4-8 arası görmek istiyorlar reglin 2-3 gününde.

Yani Slinda kullandiginiz seyler vesile olmus bir taraftan vakti ozmanmis bence

2. Gun boyutlarini hic sormadim ben ama ultrasonda gosterdi birsürü yumurta vardi minik minii bak bunlari büyütücez demisti doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…