- 12 Aralık 2019
- 17.470
- 54.128
-
- Konu Sahibi Flowers001
amin, inşallahCanım vakti zamani var belkide ama boyle her ay olmayinca insan hamile kalabileceginede imkan veremiyo bi sure sonrasanki hic olmicakmis gibi üzülmüyorumda artik ben ya ne bileyim olcagi zman olsun modundayim zaten tam anlamiyla 2 aydir deniyoruz daha oncesinde bi varikosel gecmisimiz var belki o nedend n olmamisti bakalim zman herseyin ilacidirr bekleyio görecegiz ins isteyen herkezin kucagi birsürü bebisle dolar.
Harika bir takviye ve ben denasıl yani kız? tek 1 gün kullanıp onda da 2 tane mi içtin? 6. günde deyince anlamadım.
impryl takviye hap. multivitamin gibi düşün. 290 tlye aldım. Y yellowaseline kankim de kullandı. ondan duyup aldım. kendisi 2. aşılamada hamile kaldı
Yaa benim doktorum hic takviye falan onermiyor folik asit falanda vermedi bende hep sorcam unutuyorumHarika bir takviye ve ben de-Yagmur- dan duyup aldım ve hamile kaldım inşallah bebiş olarak bu ay sonuç alırsın arkadaşım
Amin kuzumHarika bir takviye ve ben de-Yagmur- dan duyup aldım ve hamile kaldım inşallah bebiş olarak bu ay sonuç alırsın arkadaşım
Impryl tek geçerim bunca zaman neden içmedim diyorummmHarika bir takviye ve ben de-Yagmur- dan duyup aldım ve hamile kaldım inşallah bebiş olarak bu ay sonuç alırsın arkadaşım
Yaa ne güzellllImpryl tek geçerim bunca zaman neden içmedim diyorummm
İkimiz de en ala pcolularızYaa ne güzellllpco da varmiydi sizde acaba olmazsa bu aydan sonra bu takviyeyi alayim bari benim dokyorum hic onermiyor bana takviye ya bende hic sotmuyotum öyle gecinip gidiyoruz
Evet pcosum canım kesinlikle al bu diğer vitamin takvşyelerine benzemiyor bunun içinde bir madde var ölü yumurtayı canlandırıyor cnımmYaa ne güzellllpco da varmiydi sizde acaba olmazsa bu aydan sonra bu takviyeyi alayim bari benim dokyorum hic onermiyor bana takviye ya bende hic sotmuyotum öyle gecinip gidiyoruz
Canım bir ara inofolik kullandım aylarcaaa, sıkıldım bir ara d vitamini içtim sadece ondan da sıkıldım işte en son bunu aldım ve Allah’a şükür faydalı olmuşturYaa benim doktorum hic takviye falan onermiyor folik asit falanda vermedi bende hep sorcam unutuyorum
Ay canim güldün beni yaaaİkimiz de en ala pcolularızgüvenerek alabilirsin
Ayy bi umutlandım bak simdi bu aydan sonra alicam ins gerek kalmaz amaEvet pcosum canım kesinlikle al bu diğer vitamin takvşyelerine benzemiyor bunun içinde bir madde var ölü yumurtayı canlandırıyor cnımm
İnsallah gerek kalmaz tatlımAyy bi umutlandım bak simdi bu aydan sonra alicam ins gerek kalmaz ama
Canım aşılama yaptırdım ben ve 2 yumurta vardı sağda ve solda 20 mm olmuştuAy canim güldün beni yaaakac mm yumurtayla hamile kalfiniz acaba
İnşallaaahhAyy bi umutlandım bak simdi bu aydan sonra alicam ins gerek kalmaz ama
4-8 arası görmek istiyorlar reglin 2-3 gününde.Merhaba kızlar Bende femara kullanıyorum umarım bilgisi olan cevap verir :) adetin 2. Günü doktora gittiğimde ultrasonda 4 ml lik yumurtalar gördü sonra da adetin 5. Günü femara kullan dedi sormak istediğim 2. Gün için boyut iyi mi
Kac denemeden sonra asilamaya gectiniz acaba doktorunuzmu onerdi sizmi istedinizCanım aşılama yaptırdım ben ve 2 yumurta vardı sağda ve solda 20 mm olmuştu
Yani Slinda kullandiginiz seyler vesile olmus bir taraftan vakti ozmanmis benceİnşallaaahhCanım o kadar şey denedim ki yani gerçekten vakti zamanı var ve o zaman hamile kalıyorsun, bu arada ben beralife diye bir siteden yağ da almıştım arada ondan da ağzıma atıyordum ama düzenli kullandığım bu vitamindi
2. Gun boyutlarini hic sormadim ben ama ultrasonda gosterdi birsürü yumurta vardi minik minii bak bunlari büyütücez demisti doktorumMerhaba kızlar Bende femara kullanıyorum umarım bilgisi olan cevap verir :) adetin 2. Günü doktora gittiğimde ultrasonda 4 ml lik yumurtalar gördü sonra da adetin 5. Günü femara kullan dedi sormak istediğim 2. Gün için boyut iyi mi