- 29 Mayıs 2020
- 3.093
- 3.730
-
- Konu Sahibi Flowers001
Hayır olsun ins canımkızlar bu ay 5 gün gğnde 1 femara kullandım ilk ilaç
tedavim sat 25 subat perşembe kontrolüm var iki
gündür yumurtlama akıntısı içinde pembe akıntım geliyor. 4-5 ay öncsinde de yaşardım ara kanama ama ekimdennberi olmuyordu. sanırım femaara kullandım diye oldu.
sizce çatlıyor mu yoksa büyüyor mu daha ?
Merhaba benimde adetim uzadı bu ay leke gördüm bazen yoğun kanama doktora sorduğumda femeranın etkisi dedi. Yani büyüyo. Hatta geçen hafta gittim büyümemiş dedi 3 gün sonra gittiğimde 14 mm ydi..kızlar bu ay 5 gün gğnde 1 femara kullandım ilk ilaç
tedavim sat 25 subat perşembe kontrolüm var iki
gündür yumurtlama akıntısı içinde pembe akıntım geliyor. 4-5 ay öncsinde de yaşardım ara kanama ama ekimdennberi olmuyordu. sanırım femaara kullandım diye oldu.
sizce çatlıyor mu yoksa büyüyor mu daha ?
İlkinde 15 ama ikincisinde 18-19 demişti doktorum.Canim ilk ve ikinci denemende yumurtanin boyutlari nee kadardi
canım merhaba solda bir yumurta kendisinden çatlamış ondan sanırm kanama oluyordu. boyutunu falan bilmiyorum hiç. sen ne durumdasın ?Hayır olsun ins canımcatlamis olabilirlermi acaba catlayinca az bi kanama oldugunu duymustum bazi kisilerde oluyormus
Beklemedeyim canim ara kasik batmalarim var 16 sinda progesteron hormonu ma bakilacakcanım merhaba solda bir yumurta kendisinden çatlamış ondan sanırm kanama oluyordu. boyutunu falan bilmiyorum hiç. sen ne durumdasın ?
İlkinde 15 ama ikincisinde 18-19 demişti doktorum.
Sonuc alabildinizmi canim femara kullanarakİlkinde 15 ama ikincisinde 18-19 demişti doktorum.
Evet hamdolsun aldım. Şu an 6 aylık hamileyim. Allah isteyen herkese de nasip etsin. 2. Kullanisimda tuttu.Sonuc alabildinizmi canim femara kullanarak
Cok sevindim cnm allah sag salim kucaginiza almayidanasip etsin ,Evet hamdolsun aldım. Şu an 6 aylık hamileyim. Allah isteyen herkese de nasip etsin. 2. Kullanisimda tuttu.
Allah razı olsun sağolunCok sevindim cnm allah sag salim kucaginiza almayidanasip etsin ,
İgnede nasil olur bilmiyorum ama benim catladigi gun karin alt kismimda agri olmustu yumurtaliklarda sanci vs oldu baya siddetli bir gün sürdü ve gecti suan adet gunumdeyim hala olmadim bikac gun daha gecmesini bekliyorum bazende hissetmezsin catladigini canim benim doktorum adetin 24 gunu progesteron testi istedi o testten anladik catladigini istersen sende adetin 21 24 gunu arasinda bi test yaptir emin olmak icin degeride doktorunla paylasirsin hayırlı sonuclar alman dilegiyle canimBayanlar iğne vurunduğumuz günü sayalımmı Ogün ilişki önermişti doktorum iki gün sonrada progestron hapına başladım bugün 8 gün deyim akıntım olmadı bu iyemi sebep anlamadım yumurtanın çatladığonı bilemedim sizde nasıldı
Benimde 8.gün 10.9mm acaba bende devam etsemmi bir süreCanım günde 2 tane iciyorum sabah aksam seklinde ama adetin bugun 9. Gunu kontrole gittim en buyuk yumurtam 11mm olmus ve daha cok buyumesi lazim carsambaya kadar devam et dedi doktor hapa carsamba tekrar bakicak buyume oldumu diyesen kactane ve kac gun iciceksin kacinci gunun canim
Canim buyur benimkiler buyudu dert etme hic saglikli beslen avakodo ve somon iyi geliyor benim buyuduler maa sonuc alamadim sanirim gine bugun kahve rengi lekelenme seklinde basladi adetim buyuk ihtimal devamida gelicek hakkimizda hayirlisi olsunBenimde 8.gün 10.9mm acaba bende devam etsemmi bir süre
Canım bilgilendiğin için çok sağol Allahım ikimizde yaşatsın mutluluğu kucağımıza almayı nasip etsin Allahımİgnede nasil olur bilmiyorum ama benim catladigi gun karin alt kismimda agri olmustu yumurtaliklarda sanci vs oldu baya siddetli bir gün sürdü ve gecti suan adet gunumdeyim hala olmadim bikac gun daha gecmesini bekliyorum bazende hissetmezsin catladigini canim benim doktorum adetin 24 gunu progesteron testi istedi o testten anladik catladigini istersen sende adetin 21 24 gunu arasinda bi test yaptir emin olmak icin degeride doktorunla paylasirsin hayırlı sonuclar alman dilegiyle canim
İlk deneme olmadi canım ikinci kez kullanmaya basladim yani ilac etki etti mi dersen evet etti iki tane yumurtam olgunlasti kendiligindende catladi ama nasip degilmis tekrar d niyoruz bakalimmerhaba kızlar bende sımdı femara yı arastıryorum edır sızde son durumlar herklesın bebegi insallah tutmustur
canım selam, başlıycak mısın tekrar ?İlk deneme olmadi canım ikinci kez kullanmaya basladim yani ilac etki etti mi dersen evet etti iki tane yumurtam olgunlasti kendiligindende catladi ama nasip degilmis tekrar d niyoruz bakalim
Evet canım 2. Günüm bakalim tekrar basladimcanım selam, başlıycak mısın tekrar ?