Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar gelebilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kaçıncı femara kullanımında hamile kaldınız ?

• İlk denemede hamile kaldım.

OY: 9 9,8%
  • İkinci denemede hamile kaldım

OY: 7 7,6%
  • Üçüncü denemede hamile kaldım

OY: 2 2,2%
  • Hamile kalamadım

OY: 20 21,7%
  • Hala denemekteyiz sonuç bekliyorum

OY: 54 58,7%

• Ankete Katılan
    92
kızlar bu ay 5 gün gğnde 1 femara kullandım ilk ilaç
tedavim sat 25 subat perşembe kontrolüm var iki
gündür yumurtlama akıntısı içinde pembe akıntım geliyor. 4-5 ay öncsinde de yaşardım ara kanama ama ekimdennberi olmuyordu. sanırım femaara kullandım diye oldu.
sizce çatlıyor mu yoksa büyüyor mu daha ?

Hayır olsun ins canım catlamis olabilirlermi acaba catlayinca az bi kanama oldugunu duymustum bazi kisilerde oluyormus

Merhaba benimde adetim uzadı bu ay leke gördüm bazen yoğun kanama doktora sorduğumda femeranın etkisi dedi. Yani büyüyo. Hatta geçen hafta gittim büyümemiş dedi 3 gün sonra gittiğimde 14 mm ydi..

Hayır olsun ins canım catlamis olabilirlermi acaba catlayinca az bi kanama oldugunu duymustum bazi kisilerde oluyormus
canım merhaba solda bir yumurta kendisinden çatlamış ondan sanırm kanama oluyordu. boyutunu falan bilmiyorum hiç. sen ne durumdasın ?

Bayanlar iğne vurunduğumuz günü sayalımmı Ogün ilişki önermişti doktorum iki gün sonrada progestron hapına başladım bugün 8 gün deyim akıntım olmadı bu iyemi sebep anlamadım yumurtanın çatladığonı bilemedim sizde nasıldı

İgnede nasil olur bilmiyorum ama benim catladigi gun karin alt kismimda agri olmustu yumurtaliklarda sanci vs oldu baya siddetli bir gün sürdü ve gecti suan adet gunumdeyim hala olmadim bikac gun daha gecmesini bekliyorum bazende hissetmezsin catladigini canim benim doktorum adetin 24 gunu progesteron testi istedi o testten anladik catladigini istersen sende adetin 21 24 gunu arasinda bi test yaptir emin olmak icin degeride doktorunla paylasirsin hayırlı sonuclar alman dilegiyle canim

Benimde 8.gün 10.9mm acaba bende devam etsemmi bir süre

Benimde 8.gün 10.9mm acaba bende devam etsemmi bir süre
Canim buyur benimkiler buyudu dert etme hic saglikli beslen avakodo ve somon iyi geliyor benim buyuduler maa sonuc alamadim sanirim gine bugun kahve rengi lekelenme seklinde basladi adetim buyuk ihtimal devamida gelicek hakkimizda hayirlisi olsun

Canım bilgilendiğin için çok sağol Allahım ikimizde yaşatsın mutluluğu kucağımıza almayı nasip etsin Allahım

merhaba kızlar bende sımdı femara yı arastıryorum edır sızde son durumlar herklesın bebegi insallah tutmustur
İlk deneme olmadi canım ikinci kez kullanmaya basladim yani ilac etki etti mi dersen evet etti iki tane yumurtam olgunlasti kendiligindende catladi ama nasip degilmis tekrar d niyoruz bakalim

İlk deneme olmadi canım ikinci kez kullanmaya basladim yani ilac etki etti mi dersen evet etti iki tane yumurtam olgunlasti kendiligindende catladi ama nasip degilmis tekrar d niyoruz bakalim
canım selam, başlıycak mısın tekrar ?

Merhaba kızlar. Umarım hepimiz bebeklerimize kavuşuruz. Ben 2 senelik evliyim 1,5 yıldır da çocuk istiyoruz. 28 yaşındayım eşimde de bende de bir sıkıntı yok ama sebepsiz yere olmuyor çocuk. Hsg çektirdim tüpler açık değerlerim de normal. Geçen ay klomen kullandım olmadı. Bu ay femaraya geçirdi doktorum. İki yumurta oluşmuş biri 24 mm diğeri 20mm bakalım haftaya cumartesi adet günüm ama inşallah olmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…