- 25 Şubat 2011
- 6.370
- 7.218
Cnm naptın idrar tahlıllerın nasıl. Nst ye grdınmıAnladım
Bakalım bana ne diyecek doktor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm naptın idrar tahlıllerın nasıl. Nst ye grdınmıAnladım
Bakalım bana ne diyecek doktor
Nst ye giriyorumCnm naptın idrar tahlıllerın nasıl. Nst ye grdınmı
Canım klomenle mi hamile kaldım maşAllah Burda bir sürü klomenin boş olduğu yazıları okudum moralim bozuldu bende bu ay klomen estrofem ve glifor a başladım bu gün ovittella vuruldum beklemeye geçtim . İlk ilaç deneyimimEvet hamileyim.
Kontrole adetin 13.günü gittim 24 mm dedi
İğne vurulsam olurdu belki ama ben vurulmadım doktoruma danıştım kabul etti.
İlk femara denememde 20 mm de vurulmuştum çatlatma iğnesini ama tutmamıştı.
benim de bu ay ilk ilaç deneyimim ben femara kullandım ama. size iğneyi yumurtalar kaç mm’ken yaptı?Canım klomenle mi hamile kaldım maşAllah Burda bir sürü klomenin boş olduğu yazıları okudum moralim bozuldu bende bu ay klomen estrofem ve glifor a başladım bu gün ovittella vuruldum beklemeye geçtim . İlk ilaç deneyimim
Çarşamba sagdaki 15 soldaki 17 demişti doktorum . Vala sormadım ama yeterli büyümüş dedi klomeni kes dedibenim de bu ay ilk ilaç deneyimim ben femara kullandım ama. size iğneyi yumurtalar kaç mm’ken yaptı?
benim de biri 18 biri 16’ydı. ay inşallah güzel sonuc alirizÇarşamba sagdaki 15 soldaki 17 demişti doktorum . Vala sormadım ama yeterli büyümüş dedi klomeni kes dedi
Hayırlısı olacak inşaAllah bekleyin benim klomenle olmadı tutmadıCanım klomenle mi hamile kaldım maşAllah Burda bir sürü klomenin boş olduğu yazıları okudum moralim bozuldu bende bu ay klomen estrofem ve glifor a başladım bu gün ovittella vuruldum beklemeye geçtim . İlk ilaç deneyimim
Merhaba doğum yaptınız mıHayırlısı olacak inşaAllah bekleyin benim klomenle olmadı tutmadı
Femara verdi onunla kaldım
Benimde tutmazsa bu ay moralimi bozmayacağım doktorumdan femara isteyeceğimHayırlısı olacak inşaAllah bekleyin benim klomenle olmadı tutmadı
Femara verdi onunla kaldım
Evet yaptım 52 gün olduMerhaba doğum yaptınız mı
Evet yaptım 52 gün oldu
Yaaa öyle miMaşallah Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin burda çok konuşmuştuk çocuk olması için şuan benim 3.5 ayım kaldı siz ise doğurmuş sunuz mazi gözümde canlandı