Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar gelebilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kaçıncı femara kullanımında hamile kaldınız ?

• İlk denemede hamile kaldım.

OY: 9 9,8%
  • İkinci denemede hamile kaldım

OY: 7 7,6%
  • Üçüncü denemede hamile kaldım

OY: 2 2,2%
  • Hamile kalamadım

OY: 20 21,7%
  • Hala denemekteyiz sonuç bekliyorum

OY: 54 58,7%

• Ankete Katılan
    92
Anladım canım inşallah operasyone gerek kalmadan hallolur kuzum, allah tez zamanda anne olmayı nasib etsin hem sana hem bize

Anladım canım inşallah operasyone gerek kalmadan hallolur kuzum, allah tez zamanda anne olmayı nasib etsin hem sana hem bize
Amin inşallah benim de tüm duam o siz neden kalınlaşma kısmına odaklandınız bir sorun mu var yoksa tutunması kolaylaşsın diye mi araştırma içindesiniz

Cuma günü gidince yazacak canım o zaman haber veririm insallah

Rabbim sağlıklı sihatli hamilelikler nasip etsin inşallah ...

Amin inşallah benim de tüm duam o siz neden kalınlaşma kısmına odaklandınız bir sorun mu var yoksa tutunması kolaylaşsın diye mi araştırma içindesiniz
Tutunması kolaylaşsın diye araştırıyorum ben de. Sıkıntı yok dedi ama varsa daha kolaylaştırıcı bir şey neden denemeyeyim

Tutunması kolaylaşsın diye araştırıyorum ben de. Sıkıntı yok dedi ama varsa daha kolaylaştırıcı bir şey neden denemeyeyim
Sıkıntı yok dedi ise hiç gerilme bence cidden ilaç ilaç derken bu kez normal giden düzen şaşıyor eğer kalınlık iyi ise ne gerek var

Kızlar Femara kullanıp adeti geciken var mı ? Testler negatif çıktı ama hala adet olmadım

Ah çok heyecan yapmamaya çalışıyorum ben de ama ilaç kullandım diye de neler olacak merak ediyorum. Çok teşekkür ederim duaların için. Ben de mesajını okuduğumda beri hep dualarimdasin emin ol. İnşallah güzel sonuçlar alacağımız bir ay olsun bu ay. Bugün hidrellez hep güzel dilekler geçirdim içimden. Nasip olsun inşallah

Canım bi doktora git istersen başka bi grupta arkadaş da öyle oldu. Biz geç döllenme falan derken kist oluşmuş. Bi görünmekte fayda var
Ama benim çatlama falan oldu doktor kontrolünde kist olurmuki bilemedim bide kist olduğun da aksine erken adet oluyorum ben

Canım doktordan geldim pazartesi gece 12de iğneyi vurun salı günunden itibaren de progestan kullan dedi bebek tutunsun diye .

Merhaba kızlar mart ve nisan aylarında 2 kez femara kullandım ama hamile kalamamıştım. Mayis ayında kullanmayı biraktim ve akışına bıraktım çünkü artık uğraşmaktan yorulmuştum her seferinde hayal kırıklığına uğramak beni çok üzüyordu. Rahim filmi için hastane bakmaya başlamıştım ki adetime 3 gün kala kanda beta hcg oranım 19 olmuştu. 2 gün sonra tekrar baktım 40 ı aşmıştı ve bugün 4+3 günlük hamileyim. (Yaptığım son işlem adetimin son günü başlayarak 2 kez süt maydanoz buharına yaklaşık 20-30 dakika oturmuştum. ) onun mu etkisi oldu bilemiyorum. Allah hepinize sağlıklı güzel yavrular versin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah

Ya çok sevindim maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…