Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar gelebilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kaçıncı femara kullanımında hamile kaldınız ?

• İlk denemede hamile kaldım.

OY: 9 9,8%
  • İkinci denemede hamile kaldım

OY: 7 7,6%
  • Üçüncü denemede hamile kaldım

OY: 2 2,2%
  • Hamile kalamadım

OY: 20 21,7%
  • Hala denemekteyiz sonuç bekliyorum

OY: 54 58,7%

• Ankete Katılan
    92

Flowers001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
1.544
750
27
Evet kızlar uzun zman oldu konu açmayalı bu süreçte eşim varikosel ameliyatı oldu ve 4 ay sonunda degerleri iyi ve artık tedaviye baslayabilir durumdayız doktora gittim ve doktorum femara ilac verdi 5 gün gunde iki kez olmak uzere kullanicam pazar günü son haplarimi icip pazartesi kontrole gidecegim bakalım yumurtalarım ne durumda olucak cok merak ediyorum ve heyecanlıyım ilk tedaviye basladigimizdan herhalde sizlere sorum şudur ki bir pcoslu olarak sizler femaradan memnun kaldınızmı ve gebe kalanlarınız varmı varsa veya yoksa anketede dahil olurmusunuz

ben de bu ay başladım canım femara ? sen günde kaç tane içiyosum kaç gün :) inşallah alırız güzel haberlermizi

ben de bu ay başladım canım femara ? sen günde kaç tane içiyosum kaç gün :) inşallah alırız güzel haberlermizi
Canım günde 2 tane iciyorum sabah aksam seklinde ama adetin bugun 9. Gunu kontrole gittim en buyuk yumurtam 11mm olmus ve daha cok buyumesi lazim carsambaya kadar devam et dedi doktor hapa carsamba tekrar bakicak buyume oldumu diye sen kactane ve kac gun iciceksin kacinci gunun canim

canım benim son adet tarihim 25 subat. ben 27-28 subat 1-2-3 mart şeklinde 5 gün günde 1 başladım. 11 martta görüşmem var tekrar. çatlamadıysa iğne vericek doktorum.
9. gün de iyi ki bence 11 mm. daha büyür o
inşallah istediğmz haberleri alırız

İns canım gercekten yıpratıyor insani bu surec aramizda 3 gun var gittigin zman yumurta boyutlarin ne kadar yazarmisin acaba tekrar ins tek hap yeterli olur canim sendedemi pco var di

İns canım gercekten yıpratıyor insani bu surec aramizda 3 gun var gittigin zman yumurta boyutlarin ne kadar yazarmisin acaba tekrar ins tek hap yeterli olur canim sendedemi pco var di
evet canım aslında hormonlar düzgün gibi ama ultrasonda tam pko görüntüsü var .
eşimde de sorun var biraz ama en azından başlaym dedim br yerden. 2.5 sene oldu artık yazarım tabi canım boyutlarını gelişen olursa tabi

Ah sizde tam kendimizi gördüm benimde adet dongüm normal hersey iyi ama pco goruntusu var esimdede varikosel vardi ondanda olmamis bi sure bosuna denemis olmusuz ama suan o topladi cok sukur bukezde benim dertlerimle ugrasiyoruz ne zaman bebek istesek bi idrar yolu enfeksiyonu tekrarliyor ve troidde 4.75 falsn benim 25mg hap kullaniyorum 2 aydir.

Kızlar merhaba ben de dün adetimin beşinci gününde aşılamaya başlamak için gittim. Pko var bende de. Aslında iğne ile başlıyacaktık ama sağ ve sol tarafta birer tane yumurtalarım büyümüş ama çatlamamış basit kist oluşmuş dedi onlar daha da büyümesin diye femara hap verdi cuma kontrole çağırdı. Sizce bu basit kistlere rağmen aşılama yapar mı? Daha önce böyle bişey yaşayan oldu mu?

Canım asilama hakkinda bir bilgim yok ins tedavinden en kisa zmanda sonuc alirsin

Ben 2. Kullanisimda hamile kaldım. İnsaallah size de fayda sağlar

Merhaba canım bende iki kez femera kullananlardanım pkoyum ve yumurtaları gayette iyi büyüdü ilk kullanışımda 5 günlük 2 hap. İkinci kullanışımda ise 1 hap 5 günlük. 1 hap ile 1 yumurtam oluştu iki hap ile 3 yumurtam. Aşılama oldum tutmadı ikincisinde. Ve şuan yine femeraya başladım bugpn 4. günüm bu ay yumurtalıklarım oluşursa eğer yine aşılama olucak. İnşallah bu kez tutar hepimizin. Femera çok etkili bir ilaç..

Canim ins bu kez guzel sonuc alirsin yumurtalarin ilk ay kac cm oldu acaba adetten sonra olarak gun vererek yazarmisin acaba hazirliyorsan ben 9. Gun gittim 11mm di 11. Gun gittim 13.50mm olmus cuma gunu tekrar gidicem

Canim ins bu kez guzel sonuc alirsin yumurtalarin ilk ay kac cm oldu acaba adetten sonra olarak gun vererek yazarmisin acaba hazirliyorsan ben 9. Gun gittim 11mm di 11. Gun gittim 13.50mm olmus cuma gunu tekrar gidicem
Canım yumurtalarım ilk ay 3 tane gelişti 26 mm. 21 mm ve 17 mm gelişti. Adetin 5. günü femeraya başlamıştım. Adetin ilk gününden sayarsak 9.günü gittiğimde sol yumurtalığım da gelişme vardı ama milimini yazmadı sadece biraz büyümüş dedi.. Sonra 13. Günü gittiğimde hepside büyümüştü ve doktor ilişki önerdi dediki 3 yumurtanda gelişmiş aşılama yapamayız. Ama malesef nasip olmadı işte. Sende sıkma canını daha erken bir anda büyüyo canım. Emin ol onlarda hemen büyür inşallah..

Anladim canım tesekkür ederim ins buyur benimkide bakalim femara kullanmayi biraktim doktor etkisi devam eder daha buyur dedi uc yumurta olustugu zman asilama neden olmuyor acaba cogul gebelik riskinden dolayimi ?

Anladim canım tesekkür ederim ins buyur benimkide bakalim femara kullanmayi biraktim doktor etkisi devam eder daha buyur dedi uc yumurta olustugu zman asilama neden olmuyor acaba cogul gebelik riskinden dolayimi ?
İnşallah canım büyür merak etme hiç. Evet çoğul gebelik riskinden dolayı. Pkoda daha yaygın çoğul gebelikler o yüzden

Canım benim de 2. Kullanımımda öyle olmuştu. Bi türlü büyümemişti doktor demişti ki bu büyür gün aşırı ilişki. Gerçekten de büyüdü ve kendiliğinden çatladı ama tutmadı. O yüzden bu ay günde 3 e çıkardı bikaç tane yumurtam oldu en büyüğü 19 mm iken iğne vurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…