- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 27
-
- Konu Sahibi Flowers001
Canım insallah guzel sonuc alirsin ya benimde bugun gittigimde sol 16.30 sag 15mm yumurta var rahim kalinligi 8mm daha buyurmus sanirim doktor baya sevindi hatta duzenli buyumesine iliski gunleri verdi yanlarina tahmini yumurta boyutlarini yazmis birde ayin 16. Sinda progestoron testi istedi o ne oluyor bir bilgin varmidirCanım benim de 2. Kullanımımda öyle olmuştu. Bi türlü büyümemişti doktor demişti ki bu büyür gün aşırı ilişki. Gerçekten de büyüdü ve kendiliğinden çatladı ama tutmadı. O yüzden bu ay günde 3 e çıkardı bikaç tane yumurtam oldu en büyüğü 19 mm iken iğne vurdu.
Sanırım o yumurta kalitesini belirliyor Ve ona bakarak çatlamış mı çatlamamış mı belli oluyor.Canım insallah guzel sonuc alirsin ya benimde bugun gittigimde sol 16.30 sag 15mm yumurta var rahim kalinligi 8mm daha buyurmus sanirim doktor baya sevindi hatta duzenli buyumesine iliski gunleri verdi yanlarina tahmini yumurta boyutlarini yazmis birde ayin 16. Sinda progestoron testi istedi o ne oluyor bir bilgin varmidir
Adım atınca bi doluluk hissi gibi mi bndede arada oluyordu o neden oldugunu bu ay anladim bu ayda bi baskı var sanirim olgun yumurta var o baski yapiyorYalnız bu ay yumurtalıklarımda (özellikle sağda) sanırım çok yumurtadan ağrı ve baskı oluyor. İğneden sonra da geçmedi. Önceki aylarda da olmuştu ama bu sefer daha çok ağrım var ara ara vuruyor. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Bklm hakkimizda hayirlisi canimSanırım o yumurta kalitesini belirliyor Ve ona bakarak çatlamış mı çatlamamış mı belli oluyor.
Aynen cnm öyleAdım atınca bi doluluk hissi gibi mi bndede arada oluyordu o neden oldugunu bu ay anladim bu ayda bi baskı var sanirim olgun yumurta var o baski yapiyor
Doktoruna soyle sen gine de gittiginde cnmAynen cnm öyle
Süper canım hadi hayırlısı olsun Allah büyük bende günlük bir tane kullanıyorum bugün bitti oda dün yumurtalığımın henüz grlişmediğini söyledi pazartesi tekrar kontrol var bakalım ne olcakBugün gittim canım sol 16.50 mm sag 15mm yumurta var rahim kalınligi 8 olmus artik iliski gunleri verdi veayin 16.sinda progestona bakilcakmis sanirim
Daha gelisir bence canım bende cok kafama taktım buyümicek heralde diye ama masallahi var hergun devam ediyor buyumeye sanirim catlayana kadar bi 20mm olucak ins ikimizde hayirli haberlerle geliriz canim sende dualarimdasinSüper canım hadi hayırlısı olsun Allah büyük bende günlük bir tane kullanıyorum bugün bitti oda dün yumurtalığımın henüz grlişmediğini söyledi pazartesi tekrar kontrol var bakalım ne olcak
Ben 2.kullanmada hamile kaldım ama 6.haftada düşük yaptım. 3 regl ara verdik ilaca. Bu ay yine başladım. Bende pco yok ama yaştan dolayı galiba yumurtalarım kendiliğinden gelişmiyor. Ama femara kullandığım aylar çok büyüdü yumurtalarım ve doktorum bana tehlikeli ve düşün riskini artıyor diye çatlatma iğnesi vermiyordu. Kendiliğinden çatlıyordu zaten. Umarım güzel sonuçlar alırsın sen de sağlıklaEvet kızlar uzun zman oldu konu açmayalı bu süreçte eşim varikosel ameliyatı oldu ve 4 ay sonunda degerleri iyi ve artık tedaviye baslayabilir durumdayız doktora gittim ve doktorum femara ilac verdi 5 gün gunde iki kez olmak uzere kullanicam pazar günü son haplarimi icip pazartesi kontrole gidecegim bakalım yumurtalarım ne durumda olucak cok merak ediyorum ve heyecanlıyım ilk tedaviye basladigimizdan herhaldesizlere sorum şudur ki bir pcoslu olarak sizler femaradan memnun kaldınızmı ve gebe kalanlarınız varmı varsa veya yoksa anketede dahil olurmusunuz
Tatlım bu ay yumurta kontrollerimiz aynı günmüşcanım benim son adet tarihim 25 subat. ben 27-28 subat 1-2-3 mart şeklinde 5 gün günde 1 başladım. 11 martta görüşmem var tekrar. çatlamadıysa iğne vericek doktorum.
9. gün de iyi ki bence 11 mm. daha büyür o
inşallah istediğmz haberleri alırız
yaa inşallahBen 2.kullanmada hamile kaldım ama 6.haftada düşük yaptım. 3 regl ara verdik ilaca. Bu ay yine başladım. Bende pco yok ama yaştan dolayı galiba yumurtalarım kendiliğinden gelişmiyor. Ama femara kullandığım aylar çok büyüdü yumurtalarım ve doktorum bana tehlikeli ve düşün riskini artıyor diye çatlatma iğnesi vermiyordu. Kendiliğinden çatlıyordu zaten. Umarım güzel sonuçlar alırsın sen de sağlıkla
Tatlım bu ay yumurta kontrollerimiz aynı günmüşhadi hayırlısı. O gün ikimiz de güzel haberler veririz inşallah
Allah razı olsun canım inşllah kaliteli şekilde büyür sende dualarımdasınDaha gelisir bence canım bende cok kafama taktım buyümicek heralde diye ama masallahi var hergun devam ediyor buyumeye sanirim catlayana kadar bi 20mm olucak ins ikimizde hayirli haberlerle geliriz canim sende dualarimdasin
İns canim hayirli haberler aliriz hap birlikte insallwhBen 2.kullanmada hamile kaldım ama 6.haftada düşük yaptım. 3 regl ara verdik ilaca. Bu ay yine başladım. Bende pco yok ama yaştan dolayı galiba yumurtalarım kendiliğinden gelişmiyor. Ama femara kullandığım aylar çok büyüdü yumurtalarım ve doktorum bana tehlikeli ve düşün riskini artıyor diye çatlatma iğnesi vermiyordu. Kendiliğinden çatlıyordu zaten. Umarım güzel sonuçlar alırsın sen de sağlıkla
Tatlım bu ay yumurta kontrollerimiz aynı günmüşhadi hayırlısı. O gün ikimiz de güzel haberler veririz inşallah
Allah razı olsun canım inşllah kaliteli şekilde büyür sende dualarımdasın
Cok sevindim adiniza canim allah size bagislasinBen 3. Denememde hamile kaldim elhamdulillah. Esimde ileri hareketli sayi dusuktu varikosel baslangici vardi esime keciboynuzu kuru yaptik bende zaten pcos var. 2 sefer buyuk umutlarla baslayip husrana ugrayinca 3. Seferde hic beklemiyordum hatta testi bile damlatip bi koseye atmistim :)
Niye böyle umutsuzsun yayaa inşallahbenim pek umudum yok ama en azından yumurtlara femaraya cevap vermiş mi vermemiş mi onu öğrenmiş olcam günde bir başladı ama yeterli geldiğini sanmıyorum kendimce
Rahim kalinligini hatirlamiyorum ama doktor cok uygun demisti yumurta 21 mm iken igne yapmistikCok sevindim adiniza canim allah size bagislasinhamile kaldigin ay yumurta ve rahim kalinligin kacti kuzum
Tesekkur ederim canım darısı isteyen herkezin basina olur insallahRahim kalinligini hatirlamiyorum ama doktor cok uygun demisti yumurta 21 mm iken igne yapmistik
Amin insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinTesekkur ederim canım darısı isteyen herkezin basina olur insallah