-
- Konu Sahibi Flowers001
Ben iğnenin 12.gunu sabah idrar testinde pozitif görünce kan verdim negatifKızlar test yaptırdım bugün. Negatifinşallah sizler bu ay umduğunuzu bulursunuz
Eveettt canim bende ignesiz ayni seyleri yasamistim yururken de yumurtaliklarim acimistı ama benim iki yumurta birden cxtladigi icin sanirim biraz fazla aci oldu degerlendir doktorun nasil dediysee hadi hakkinizda hayirlisi olsunKizlar merhaba, femara + ovitrelle catlatma iğnesi oldum iğneden 36 saat sonra kasıklarımda bi ağrı başladı ve alt karnımda. bu çatlama gostergesi midir?
Ağrı olunca değerlendirdim ztn doktorun dedigi saat de gelmişti hayirlisi insallah sagolunEveettt canim bende ignesiz ayni seyleri yasamistim yururken de yumurtaliklarim acimistı ama benim iki yumurta birden cxtladigi icin sanirim biraz fazla aci oldu degerlendir doktorun nasil dediysee hadi hakkinizda hayirlisi olsun
Hadt bakalim canim allah guzel haberlerini buraya yazmayida nasio etsin ins bizlerede umut olursunAğrı olunca değerlendirdim ztn doktorun dedigi saat de gelmişti hayirlisi insallah sagolunTutmuştur umarim
Amiiin insallah rabbim hepimize isteyen herkese nasip etsin saglikli hayirli sekildeHadt bakalim canim allah guzel haberlerini buraya yazmayida nasio etsin ins bizlerede umut olursun
Neyi ogrenmek istiyorsun ki canim doktorun soylemistir bilmen gerekenleri ama aklina takilan birsey varsa sor istersenMerhaba bende kullanıyorum bilgi alabilir miyiz
Hadi bakalım canım allah yardimcimiz olsunBenimde bu ay 2.femara kullanışim pazartesi kontrolüm var duruma göre çatlatma iğnesi verecek. Geçen ay 3 yumurta geliştiği halde tutmamıştı bakalım bu ay ne olacak. Inşallah o mucize haberi alırız artıkama bu ay farklı olarak femaranin 4.gununde kasiklarimda inanılmaz ağrı ve baskı var bunu neden yapar anlamadım daha çatlatma iğnesi bile olmadım
Kontrolümüz aynı gün canım inşallah yumurtalar hazır ve nazır çatlamayı bekliyor olurlarHadi bakalım canım allah yardimcimiz olsunbenimde 2. Kullanisim adetin ikinci gunu yumurtalarim vardi adetin 8. Gunu gittigimde tepki vermediler adetin 10. Gunu gittigimde bir tane yumurtam 13mm olmus biraz inatci yumurtalarim bakalim pazartesi gunu ayin besinde kontrolum var tekrardan ozmana buyumus olur ins zaten 6 veya 7 sindede catlama olur diye dusunuyorum bakalim ne olacak ilacin yan etkileri batmalar hafif doluluk hissi olarak brlirti veriyor sanirim canim cunku ben ilaci 6 . Gunde biraktim ve arada banada oluyor hala yumurtalarimiz buyuyor sanirim
İnsallah kuzum benimkiler ne hikmetse son zman buyuyorlar ilk bi belirti vermiyor bende anlamadim vallahiKontrolümüz aynı gün canım inşallah yumurtalar hazır ve nazır çatlamayı bekliyor olurlargerçekten inatciymis yumurtaların ama bebek konusunda sen onlardan daha inatçı ol bu savaşı biz kazanacağız
Bende gunde iki kez kullandim canim ssdece 6. Gunde kullanio biraktim benSelam kızlar, ben de yarın femara kullanmaya başlayacağım. günde 2 kez. 5 gün kullanıp ilaç bittikten 5 gün sonra Kontrole gidicem.yanında ayrıca impryl kullanıyorum.ğ
nasıl yani kız? tek 1 gün kullanıp onda da 2 tane mi içtin? 6. günde deyince anlamadım.Bende gunde iki kez kullandim canim ssdece 6. Gunde kullanio biraktim benins kocaman yumurtalarin olur yaninda kullandigin sey ne canim onu anlayamadim
Klavye cevirip duruyor yazdiklariminasıl yani kız? tek 1 gün kullanıp onda da 2 tane mi içtin? 6. günde deyince anlamadım.
impryl takviye hap. multivitamin gibi düşün. 290 tlye aldım. Y yellowaseline kankim de kullandı. ondan duyup aldım. kendisi 2. aşılamada hamile kaldı
tamam şimdi anladım. hayırlısı olsun inşallah, inşallah bebiş olsunKlavye cevirip duruyor yazdiklarimisey yani 2. Ayim femarada demek istedim yani toplam 12 hap kullandim 6 gün boyunca gunde 2 defa
İns kuzum benim bakalim sanki bu ayda olmicak icime doguyortamam şimdi anladım. hayırlısı olsun inşallah, inşallah bebiş olsun
öyle düşünme hiç. Allah ne kararladıysa o olur. iyi düşün iyi olsun. ben de 3 senedir sebepsiz infertilite ile cebelleşiyorum. çok üzüldüm, çok yıprandım ama olan bana oldu. o yüzden karamsar olmak istemiyorum artık.İns kuzum benim bakalim sanki bu ayda olmicak icime doguyor
Canım vakti zamani var belkide ama boyle her ay olmayinca insan hamile kalabileceginede imkan veremiyo bi sure sonraöyle düşünme hiç. Allah ne kararladıysa o olur. iyi düşün iyi olsun. ben de 3 senedir sebepsiz infertilite ile cebelleşiyorum. çok üzüldüm, çok yıprandım ama olan bana oldu. o yüzden karamsar olmak istemiyorum artık.