- 25 Ağustos 2022
- 619
- 261
Faktör 2, mthfr her ikisi. Toplamda 3 gendeTeşekkür ederim cevabınız için :) bende aynı şekilde kullanıyorum şuan ilaç da sormak istedim. Bir de acaba hangi genlerinizde pıhtılaşma çıktı hatırlıyor musunuz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Faktör 2, mthfr her ikisi. Toplamda 3 gendeTeşekkür ederim cevabınız için :) bende aynı şekilde kullanıyorum şuan ilaç da sormak istedim. Bir de acaba hangi genlerinizde pıhtılaşma çıktı hatırlıyor musunuz :)
Anladım teşekkür ederim :)Faktör 2, mthfr her ikisi. Toplamda 3 gende
Amin canm. Allah razı olsunİnşallah busefer rabbim evladini sana bağışlasın canım amin inşallah
Evet vermesi gerekirdi o zaman yüksek ihtimalle çatlıyo zaten neden vermemiş anlamadımDün doktora gittim. İki yumurta oluşmuş. Son dönemlerde hiç yumurtlama olmadığından şaşırdım. Yumurta 20 mm dedi. Kesin çatlar mi diye sorunca gün aşırı birliktelik. 12 gün sonra test dedi. Heyecandan sormak aklıma gelmedi
Yaşım ileri. Hazır yumurta olusmusken çatlatma iğnesi vermesi daha doğru değil miydi
Baştan savmak ister gibiydi. Önceki ay tüp bebek yapma durumum vardı. Sonra yaptırmadık. Bunlar zaten tüp Bebek de yaptırmayacak, fazla ugrasmayayim mi dedi acaba. Yumurta kesin çatlayacak gibi mi göründü. Onu anlayabiliyor muEvet vermesi gerekirdi o zaman yüksek ihtimalle çatlıyo zaten neden vermemiş anlamadım
O belli olmaz ki benim yumurtam 14 dü 2 gün sonra gittiğim çatlamış dedi 16 ya da 18 de çatladı iğnesiz ama sizin büyümüş ne zaman çatlar bilmiyorum doktor da bilemezBaştan savmak ister gibiydi. Önceki ay tüp bebek yapma durumum vardı. Sonra yaptırmadık. Bunlar zaten tüp Bebek de yaptırmayacak, fazla ugrasmayayim mi dedi acaba. Yumurta kesin çatlayacak gibi mi göründü. Onu anlayabiliyor mu
Prolaktin hormonunun yüksek değilse incir havuç kürü yapın ben öyle çatlattım şimdi batı bekliyorum test yapmak içinBaştan savmak ister gibiydi. Önceki ay tüp bebek yapma durumum vardı. Sonra yaptırmadık. Bunlar zaten tüp Bebek de yaptırmayacak, fazla ugrasmayayim mi dedi acaba. Yumurta kesin çatlayacak gibi mi göründü. Onu anlayabiliyor mu
Niye böyle yaptıO belli olmaz ki benim yumurtam 14 dü 2 gün sonra gittiğim çatlamış dedi 16 ya da 18 de çatladı iğnesiz ama sizin büyümüş ne zaman çatlar bilmiyorum doktor da bilemez
Canım benimde öylelikle bebiş oldu rabbim sana da nasip etsin inşallah sıkıntı yapma benim yumurtam da 14 tü 2 gün sonra kontrole gittim kendiliğinden çatlamış rabbim nasip ettiKızlara merhaba herkese bende femara kullandıktan sonra bugün kontrole gittim sağda hiç yok solda 17 m olmuş çatlatma iğnesi ne gerek yok deyip ilişki önerdi eğer adetiin gecikirse test yaparız adet olirsan üçüncü günü gel başka ilaca geçeriz dedi yumurtanın boyutu yada tek bir tane olması sıkıntı mı sizce başına gelen biri varsa yardımcı olabilir mi ayriyetten pcos var glifor ve duphaston kullanıyorum tahliller eşimin ve benim temiz doktor skinti gormuyor
Gebelik oluştu muBenim en buyugu 19.5 mm ydi.
Olustu ama kimyasaldi sonraki ay kendiliginden kaldimGebelik oluştu mu
Allah kucağınıza almayı nasip etsin şuan doğurdunuz mu ya da kaç aylık olduOlustu ama kimyasaldi sonraki ay kendiliginden kaldim
Dogurmak uzereyim insallahAllah kucağınıza almayı nasip etsin şuan doğurdunuz mu ya da kaç aylık oldu
Maşallah rabbim sağlıcakla doğurmak nasip etsin evladınızı analı babalı büyütsün inşallahDogurmak uzereyim insallah
Sağlıkla kucagina al insalalh canım catlatma iğnesi olmamismiydin sendeCanım benimde öylelikle bebiş oldu rabbim sana da nasip etsin inşallah sıkıntı yapma benim yumurtam da 14 tü 2 gün sonra kontrole gittim kendiliğinden çatlamış rabbim nasip etti
Sağol canım evet olmadım kendi kendine çatlamış incir havuç küründen dolayıSağlıkla kucagina al insalalh canım catlatma iğnesi olmamismiydin sende
Benimde aklım takıldı acaba olsam daha mı iyidi diye ama tamamen doktorum ne derse onu yapıyorum ilişki dönemini flan atlattım adete 8 9 gün var beklemedeyiz bakalım dayanabilirsem test yapmadanSağol canım evet olmadım kendi kendine çatlamış incir havuç küründen dolayı