Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar gelebilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kaçıncı femara kullanımında hamile kaldınız ?

• İlk denemede hamile kaldım.

OY: 9 9,8%
  • İkinci denemede hamile kaldım

OY: 7 7,6%
  • Üçüncü denemede hamile kaldım

OY: 2 2,2%
  • Hamile kalamadım

OY: 20 21,7%
  • Hala denemekteyiz sonuç bekliyorum

OY: 54 58,7%

• Ankete Katılan
    92
Pco lu olduğumuz için zaten normal değiliz de ay içimi rahatlattın azcık kuzum sağolasın benim de yumurta akı gibi akıntım geldi testi yaparken bugün hah tamam dedim çatlamış yok gene pozitif gene pozitif
İste lh hormonunda dolayi kuzum o bir cok olan kucuk yumurtalarimiz varya onlar işleri biraz karistiriyor

F Flowers001 kuzum sen koronasın ama hamile kalma şansın vardır yine bence eğer döllenmeden sonra kovid olsuysan belirtin falan varmı diye sormuyorum covid var karışabilir :)

F Flowers001 kuzum sen koronasın ama hamile kalma şansın vardır yine bence eğer döllenmeden sonra kovid olsuysan belirtin falan varmı diye sormuyorum covid var karışabilir :)
Hic bilmiyorum kuzum gunleri degerlendirdik covit oldugumuzu ogrendik sonrada zaten biraktik degerlendirme isini kendi halimizle ugrasiyoruz yani bilmiyorum ki baya bi bulantim var halsizim ama iste dedigin gbi covitten olabilir esimde hic bulanti olmadi belirti olarak ama bende var şu 4 gundur bat ta 22 si nolcak valla hic bilmiyorum cok sinir bozucu bi hal almaya basladi gecsin artik mal gbi oldum

Kuzum haksizlik en net belirtilerden hamilelikte umarım vardır ya benim adete bir hafta kala aşırı halsizliğim vardır sürekli yatmak istiyodum bide göğüs ucu hassasiyetim olmuştu ondan anlamıştım

Kuzum haksizlik en net belirtilerden hamilelikte umarım vardır ya benim adete bir hafta kala aşırı halsizliğim vardır sürekli yatmak istiyodum bide göğüs ucu hassasiyetim olmuştu ondan anlamıştım
Gogüslerim hic olmadigi kadar yumusak benim ya ve hassasta degiller

Gogüslerim hic olmadigi kadar yumusak benim ya ve hassasta degiller
Herkeste aynı olmaz ki be canım bekle bakalım gününü umudunu kaybetme

kızlar iğnenin 10. günü
negatif. 8 nde oldum iğneyi etkisi geçmiş ama bundan sonra poz döner mi ? sanmam da sizce ?

Kızlar hsg için gittim doktora devlet hastanelerinde çekmiyorlarmış özelde de 600 tl artı bir de 78 tl ye ilaç almak gerekiyormuş çok pahalı gerçekten. Bu ay yaptırmaktan vazgeçtim mecburen. O kadar pahalı olduğunu düşünmemiştim. Doktorun önerisiyle bu ay Femarayi ikinci kez deneyeceğim

600 tl pahalimi kiz bizim burda bana 1850 tl fiyat cikardilar 600 olsa kosa kosa giderdim

Çok iyi fiyat canım valla normalde çok daha pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…