Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar gelebilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kaçıncı femara kullanımında hamile kaldınız ?

• İlk denemede hamile kaldım.

OY: 9 9,8%
  • İkinci denemede hamile kaldım

OY: 7 7,6%
  • Üçüncü denemede hamile kaldım

OY: 2 2,2%
  • Hamile kalamadım

OY: 20 21,7%
  • Hala denemekteyiz sonuç bekliyorum

OY: 54 58,7%

• Ankete Katılan
    92
Catlatma ignesini ne zamn oldun cnm Catlama agrisi vs oldumu hayirli sonuclarla gel insallah
16 gün oldu çatlatma iğnesi olalı doktora gittiğimde yumurtan çatlamş demişti o sıra ağrım olmadı benim şu son 5 gündür kasık ağrım var şeffaf akıntım var oda 7 gündür falan bide ben çatlatma iğnesini göbekten kendim yaptım oda acıtmıyor zatenn

Ee adet olmadinmi kuzum test yApsana cikabilir baya zaman gecmiss bende kendim vurdum canim ignemi ay benimde hic agrim olmadi ya kendim gbi birini buldugum icin cok sevindim suan bende sıkıntı var saniyordum agri olmayinca ben de progesteron testi vericektim catladimi diye ama covit olduk esimle disari cikamiyoruz malum suan ne durumda hic bilmiyorum oyuzden bende igne olayi 9 gun oldu

Yaaa çok çok geçmiiş olsun bu durumlarda insanın peşini aksilikler hiç bırakmıyor emin ol. Korkuyorum test yapmaya yaaaa o yüzden renglimi beklicem tek çizgi bilirsin sende insanı çok yoruyor. Ağrı olmaması normal mi anormal mi bu arada bu benim ilk denemem bu konularla ilgili hiç bişey bilmiyorum 14 gün sonra test yapın falan diyolar ayy inşallah hamilesindir canı gönülden söylüyorum inşallah bir an öncede sağlığınıza kavuşursunuz

Ay bilmemmi o aksilikler benim pesimi hic birakmadi kuzum agRi olmasida olmamasida normalmis canim agri olursa iste kesin catladi demek sadece benim gecen ay cok agrim olduda bu ay olmayinca üzüldüm biraz o yüzden ama sen catlafi diyince icim rahatladi bak birazda olsa pek umidim yok benim bu ayda ama allah bilir tabi senin baya gecmis testte cikar ben olsam dayanamazfim valla iyi dayaniyosun gerci gec dollenme falansa testtede cikmiyo direk kanda cikiyor ay bizehaber ver olurmu merak ederim az kalmis senin artik sayili gun hemen gecer

Dayanmazsam üzülüüürüm napcamı ne hissetceğimi bilmiyorum kuzum tamam haber vericm senden de haber bekliyorum güzel haberlerle buluşalım

iğne bende de hiç bi ağrısı sızı yapmadı , normal mi ki diye ben de onu düşünüyorum

inşallah çatladı , eşim de bugün 3. covid testini yaptırdı ama sanırım bu sefer covid sabana karşı çıkıcak sonuç :/
siz atlatıyosunuz sanırım artık
Bizimde karantinanin 5. Gunu canim bakalim iyi olmaya calisiyoruz halsiziz biraz migd bulantim oldu biraz once ins sonuclariniz iyi cikar corona cekilcek dert degil vallahi

Evet canım pes etmek yok. Rahîm filmi çekileceğim bu ay. Bakalım onda bir sorun var mi. Ona göre brokoli kürü yaparim belki allah yardımcınız olsun...
Sana da geçmiş olsun bu arada umarım hafif geçiriyorsundur.

Grip gbi geciyor bklm kuzum saolasin bende hsg dusunuyorum artik ya bizide bilgilendir olurmu gttiginde

Merhaba ben yeni üyeyim. Çok okudum burda yazılanları şükür ki güzel haberi alabildim sonunda femerayla hamile kaldım bende sorularınız olursa cevaplayabilirim kızlar

Merhaba ben yeni üyeyim. Çok okudum burda yazılanları şükür ki güzel haberi alabildim sonunda femerayla hamile kaldım bende sorularınız olursa cevaplayabilirim kızlar
Oncelikle allah bagislasin kuzum kucagina almakta nasio olsun Ne kadar zman sonra hamile kaldin canim femarayla kacinci denemede tuttu catlatma ignesi oldunmu birde yumurtan kac cm di acaba cevaplarmisin hamile kalacağını anladinmi kasikta yumurtaliklarinda bir belirti oldumu cok sordum amaaa merak iste hepsini cevaplarsan cok sevinirim

Çok teşekkür ederim canım. Amiin inşallah sağlıkla gelsin. 2 yıl oldu evleneli hemen istedik çocuk ama olmadı malesef bi kez düşük yaptım üstünden 1 yıl geçti. Bu arada aşılama falan yapıldı ama yine olmadı. En son nolacaksa olsun diyip başka bi doktora gittim. O önerdi femerayı saolsun. Adetin 4. Günü başladı 5 gün günde 2 kez kullandım 19 ve 20 mm yumurtam oluştu o gün çatlatma iğnesi vurundum ilişki verdi ve sonuç pozitif çok şükür

Çatlama olduğunu hissettim canm doktorum da kontrolde söyledi zaten. Adete 1 hafta 10 gün kala acayip kasık ağrısı ve bel ağrım oldu ben adet olcam heralde diye bekledim hep ama olmadı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…