Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar gelebilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kaçıncı femara kullanımında hamile kaldınız ?

• İlk denemede hamile kaldım.

OY: 9 9,8%
  • İkinci denemede hamile kaldım

OY: 7 7,6%
  • Üçüncü denemede hamile kaldım

OY: 2 2,2%
  • Hamile kalamadım

OY: 20 21,7%
  • Hala denemekteyiz sonuç bekliyorum

OY: 54 58,7%

• Ankete Katılan
    92
Çatlama olduğunu hissettim canm doktorum da kontrolde söyledi zaten. Adete 1 hafta 10 gün kala acayip kasık ağrısı ve bel ağrım oldu ben adet olcam heralde diye bekledim hep ama olmadı çok şükür 😊
Rabbim bağışlasın hayırlı olsun inşallah geçen ay klomen +ovitrelle kullandım bu ayda femera +ovitrelle ayın 11.de oldum aynı ağrı bende de var ve yürütmüyor resmen bel ağrısı sağ taraftan özellikle benimde bata 3 gün kaldı merak edip test yaptım ama çizgi yoktu 🙈🙈 gecikirse inşallah kan veririm bende

Rabbim bağışlasın hayırlı olsun inşallah geçen ay klomen +ovitrelle kullandım bu ayda femera +ovitrelle ayın 11.de oldum aynı ağrı bende de var ve yürütmüyor resmen bel ağrısı sağ taraftan özellikle benimde bata 3 gün kaldı merak edip test yaptım ama çizgi yoktu 🙈🙈 gecikirse inşallah kan veririm bende
Amin teşekkür ederim 😇 erken gebelik testi mi yaptınız acaba. Diğer testlerde hemen çıkmıyor. İnşallah bu ay güzel haberi alırsın Allahım bütün isteyenlere nasip etsin 🤲 güzel haberini beklicem inşallah 😇

Amin teşekkür ederim 😇 erken gebelik testi mi yaptınız acaba. Diğer testlerde hemen çıkmıyor. İnşallah bu ay güzel haberi alırsın Allahım bütün isteyenlere nasip etsin 🤲 güzel haberini beklicem inşallah 😇
Ay amin inşallah Allah razı olsun tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah 🥰🥰❤️ evde elimde kalan vardı 5 gün önce yaptım negatifti hatta dedim ovulasyon testinde de çıkar çift çizgi ikisinde de yoktu dedim nasip . Ama gece bulantıları yatınca ozellikle çok oluyor bel ağrısı sağ bacağıma vuruyor bı de ruhsal anlamda hiç yoktan oturup ağlıyorum çözemedim kendimi 🤭🤭 inşallah bakalım regli gecikirse bı de ovitrelle igneden sonra 14/16 günlerde regli olunur diye biliyorum bekliyorum

Ay amin inşallah Allah razı olsun tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah 🥰🥰❤️ evde elimde kalan vardı 5 gün önce yaptım negatifti hatta dedim ovulasyon testinde de çıkar çift çizgi ikisinde de yoktu dedim nasip . Ama gece bulantıları yatınca ozellikle çok oluyor bel ağrısı sağ bacağıma vuruyor bı de ruhsal anlamda hiç yoktan oturup ağlıyorum çözemedim kendimi 🤭🤭 inşallah bakalım regli gecikirse bı de ovitrelle igneden sonra 14/16 günlerde regli olunur diye biliyorum bekliyorum
Ovulasyon testini bende denedim çıkmadı onda🙈 ertesi gün erken gebelik testi yaptım çıktı yani ovulasyon testi göstermiyor bence boşver onu😂 aynen iğneden 16 17 gün sonra kesin olman gerekiyo regl. Ben iğnenin 18. Günü test yaptım umutla bekle olur inşallah 😇 benim de bel ağrım çoktu

Ovulasyon testini bende denedim çıkmadı onda🙈 ertesi gün erken gebelik testi yaptım çıktı yani ovulasyon testi göstermiyor bence boşver onu😂 aynen iğneden 16 17 gün sonra kesin olman gerekiyo regl. Ben iğnenin 18. Günü test yaptım umutla bekle olur inşallah 😇 benim de bel ağrım çoktu
Ayyy inşallah canım tüm isteyenlerin kucağını doldursun Rabbim 🤲🤲🤲sabır şükür dua.. ❤️

Bişey daha sorabilir miyim son günde kasıklar da baskı hissettin mi idrar var gibi ama yok gibi de offff bekledikçe kendimi dinliyorum böyle 🙈🙈🙈🙄

Bişey daha sorabilir miyim son günde kasıklar da baskı hissettin mi idrar var gibi ama yok gibi de offff bekledikçe kendimi dinliyorum böyle 🙈🙈🙈🙄
Evet sürekli tuvalete gittim hatta o his yüzünden😂 enfeksiyon mu oldu acaba diye düşündüm. Bide bende hazımsızlık çok oldu normalde hiç olmaz sürekli karnım şiş oldu rahatsız etti beni. Beklemek çok zor çok iyi biliyorum bu durumu allahım beklentini mutlulukla sonuçlandırsın inşallah 😇

Kızlar ovulasyon takibine başladım da 2 günde bir yapayım dedim. 2 gün önce yaptığım birinci testte T bölgesindeki çizgi hafif belirdi ama bugün yaptığım 2. Testte T bölgesindeki çizgi çok silikti anlayamadim ovulasyon başlamadan bitti mi dedim kendi kendime :)

Kızlar ovulasyon takibine başladım da 2 günde bir yapayım dedim. 2 gün önce yaptığım birinci testte T bölgesindeki çizgi hafif belirdi ama bugün yaptığım 2. Testte T bölgesindeki çizgi çok silikti anlayamadim ovulasyon başlamadan bitti mi dedim kendi kendime :)
Canım instagramdan ebru ceylan diye bı bayanın sayfası var oradan takip etsen bilgili bı eczacı sanırım yumurtlama bitmiş gözüküyor dediğin gibiyse🙈🙈değerlendirdin inşallah

Değerlendirdim canim ama takvimime göre yeni başlamış olması lazım yarin doktor randevum var ultrasondan bakacak.

kızlar , 8 inde iğne vuruldum geçmiş midir etkisi 😖 hiiiç ama hiiiç bir belirti değişiklşk yok sanırım olmadı .
Canım 14 gün say üstünden. 12 gğn sonra kan testi 14 gün sonra idrar testi yapabilirsiniz diyorlar. Belirti olmasına bakma sen. Normalde de adeti iğneden 14 ila 16 gün sonra bekliyorlar bi test yap sen 😉 sonucu bize de yaz

Kızlar femera ve ovitralle kullanıyorsanız boşa ovulasyon testi yapmayın derim. Denedim gördüm. Öncesinde zaten yumurta büyümemiş oluyor. Doktor kontrolünde kaç mm olduğunu doktor söylüyor. Sornasında ovitralle yüzünden sürekli çift çizgi çıkıyor yine anlaşılmıyor.doktorun dediğini dinleyip 2 günde 1 ilişki ile ayı geçirip 14 gün sonra gebelik testi yapmak en sağlıklısı olacak sanırım. Kendim yaptım ikna olmadım bi de sordu, soranlarınkini okudum vs derken sonunda ikna oldum. Sizi de ikna edeyim boş yere strese girmeyin 😉

X