- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 27
-
- Konu Sahibi Flowers001
Bende arastirma yapicam bakalim adet olayimda 600 800 e denk getirmeye ugrasiyorum gittigim özel hastane baya uçuk fiyat verdiOha ya...
Eskisehirdeyim canimNerdesin Sen istanbul mu ? Ben Bartindayim
İns gerek kalmaz cnm erken gelen bi kahve lekelenmem oldu bakalim adete dönmezse egerOrdaki hastanelere telefonla sor belki bulursun uygun yer. Ama inşallah gerek kalmaz canım bu ay güzel haberlerini alırız ☺
Ayy inşallah yerleşme belirtisidirİns gerek kalmaz cnm erken gelen bi kahve lekelenmem oldu bakalim adete dönmezse eger
İns canim haber veririm genelde boyle olunca ertesi sabah kesin adet oluyorum ama bakalimAyy inşallah yerleşme belirtisidir
Rabbim bağışlasın hayırlı olsun inşallah geçen ay klomen +ovitrelle kullandım bu ayda femera +ovitrelle ayın 11.de oldum aynı ağrı bende de var ve yürütmüyor resmen bel ağrısı sağ taraftan özellikle benimde bata 3 gün kaldı merak edip test yaptım ama çizgi yoktuÇatlama olduğunu hissettim canm doktorum da kontrolde söyledi zaten. Adete 1 hafta 10 gün kala acayip kasık ağrısı ve bel ağrım oldu ben adet olcam heralde diye bekledim hep ama olmadı çok şükür
Amin teşekkür ederimRabbim bağışlasın hayırlı olsun inşallah geçen ay klomen +ovitrelle kullandım bu ayda femera +ovitrelle ayın 11.de oldum aynı ağrı bende de var ve yürütmüyor resmen bel ağrısı sağ taraftan özellikle benimde bata 3 gün kaldı merak edip test yaptım ama çizgi yoktugecikirse inşallah kan veririm bende
Ay amin inşallah Allah razı olsun tüm isteyenlere de nasip etsin inşallahAmin teşekkür ederimerken gebelik testi mi yaptınız acaba. Diğer testlerde hemen çıkmıyor. İnşallah bu ay güzel haberi alırsın Allahım bütün isteyenlere nasip etsin güzel haberini beklicem inşallah
Ovulasyon testini bende denedim çıkmadı ondaAy amin inşallah Allah razı olsun tüm isteyenlere de nasip etsin inşallahevde elimde kalan vardı 5 gün önce yaptım negatifti hatta dedim ovulasyon testinde de çıkar çift çizgi ikisinde de yoktu dedim nasip . Ama gece bulantıları yatınca ozellikle çok oluyor bel ağrısı sağ bacağıma vuruyor bı de ruhsal anlamda hiç yoktan oturup ağlıyorum çözemedim kendimi inşallah bakalım regli gecikirse bı de ovitrelle igneden sonra 14/16 günlerde regli olunur diye biliyorum bekliyorum
Ayyy inşallah canım tüm isteyenlerin kucağını doldursun RabbimOvulasyon testini bende denedim çıkmadı ondaertesi gün erken gebelik testi yaptım çıktı yani ovulasyon testi göstermiyor bence boşver onu aynen iğneden 16 17 gün sonra kesin olman gerekiyo regl. Ben iğnenin 18. Günü test yaptım umutla bekle olur inşallah benim de bel ağrım çoktu
Bişey daha sorabilir miyim son günde kasıklar da baskı hissettin mi idrar var gibi ama yok gibi de offff bekledikçe kendimi dinliyorum böyleOvulasyon testini bende denedim çıkmadı ondaertesi gün erken gebelik testi yaptım çıktı yani ovulasyon testi göstermiyor bence boşver onu aynen iğneden 16 17 gün sonra kesin olman gerekiyo regl. Ben iğnenin 18. Günü test yaptım umutla bekle olur inşallah benim de bel ağrım çoktu
Evet sürekli tuvalete gittim hatta o his yüzündenBişey daha sorabilir miyim son günde kasıklar da baskı hissettin mi idrar var gibi ama yok gibi de offff bekledikçe kendimi dinliyorum böyle
Canım instagramdan ebru ceylan diye bı bayanın sayfası var oradan takip etsen bilgili bı eczacı sanırım yumurtlama bitmiş gözüküyor dediğin gibiyseKızlar ovulasyon takibine başladım da 2 günde bir yapayım dedim. 2 gün önce yaptığım birinci testte T bölgesindeki çizgi hafif belirdi ama bugün yaptığım 2. Testte T bölgesindeki çizgi çok silikti anlayamadim ovulasyon başlamadan bitti mi dedim kendi kendime :)
Canım 14 gün say üstünden. 12 gğn sonra kan testi 14 gün sonra idrar testi yapabilirsiniz diyorlar. Belirti olmasına bakma sen. Normalde de adeti iğneden 14 ila 16 gün sonra bekliyorlar bi test yap senkızlar , 8 inde iğne vuruldum geçmiş midir etkisihiiiç ama hiiiç bir belirti değişiklşk yok sanırım olmadı .