Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar gelebilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kaçıncı femara kullanımında hamile kaldınız ?

• İlk denemede hamile kaldım.

OY: 9 9,8%
  • İkinci denemede hamile kaldım

OY: 7 7,6%
  • Üçüncü denemede hamile kaldım

OY: 2 2,2%
  • Hamile kalamadım

OY: 20 21,7%
  • Hala denemekteyiz sonuç bekliyorum

OY: 54 58,7%

• Ankete Katılan
    92
Bir de ben de ayın 10unda regli oldum. Ovitralleyi 20 sinde vuruldum. 21inde ilişki. Ertesi gün yani 22sinde bel ve kasık ağrım çoktu. 23ünde bel ağrım kaldı sadece sonra o da geçti. 24ünde ishal oldum. 25i sabahı yani bugün sabah o da bitti. Beklemek çok zor geliyor valla. 5 günde 20 gün yaşamış gibi hissediyorum  bakalım en sonunda ne olacak, boşa mı bekledim doluya mı haber veririm size

Bende gebelik belli oluyor mu diye baktım yoksa iğne günü dahil 5 güne kadar çatlama oluyor dedi doktor 2 günde bir ilişkiyi o yüzden öneriyorlar 72 saat canlı kalıyor diye spermler bakalım yarın gidip test alcam iğneden sonraki 15 gün oluyor Allah'ım nolur nasip et benimle birlikte isteyen tüm bayanlara amin

Ayyy hadi inşallah yarın yaz kesin takipteyim. Dua ediyorum sana inşallah senle başlar güzel haberlerimiz ben bile heyecanlandım. Nasıl bekledin 14 gün valla bana geçmiyor günler sanki

Ayyy hadi inşallah yarın yaz kesin takipteyim. Dua ediyorum sana inşallah senle başlar güzel haberlerimiz ben bile heyecanlandım. Nasıl bekledin 14 gün valla bana geçmiyor günler sanki
İnşallah çok aminnnnnvalla dayanamadım 6 gün önce yaptım test çıkmadı bisey ama dedim sabır herhalde regli gecikmesini bekliyor geçen haftam bel ağrısı gece yatınca bulantı ile geçti şu iki gündür de wc ye gitme isteği var ama bişey yok bilmiyorum yarın ne olcak ay inşallah hepimiz en güzel haberlerimizi veririz burdan

İnşallah canım inşallah femara bayağı başarılı bir ilaçmış ama

Kizlar ben de bu ay ilk kez femera kullandım ancak normalde uc gün süren regl bu sefer sadece lavaboya gittiğimde bir kerelik leke geliyor abdest alamıyorum 10 gun sonrası özür e girer diye femera lekelenmeyi uzatır mi regl sonu başına gelen var mı??

Bende de regli uzattı ama 1 gün o da . Normalde bende 5 gün olurdum 6 güne uzadı bu ay yoğun şekilde hemde . Doktoruna Daniş istersen canım bı ama

Canım Test yaptın mı sonuçlar nasıl meraktayım

Selam kızlar. Ben de femara kullandım nisanda. Bat 28 nisan. 8-10-12. Günlerde test yaptım, negatif. 28 nisan zaten 14. Gün olacak. Bu ay da olmadı beniM.

Selam kızlar. Ben de femara kullandım nisanda. Bat 28 nisan. 8-10-12. Günlerde test yaptım, negatif. 28 nisan zaten 14. Gün olacak. Bu ay da olmadı beniM.
Benimde geldi leke ama feci bel ağrısı yürütmüyor ilk kez böyle oluyorum anlamadım da neden of

Merhaba kızlar bende femara kullanmıştım ayın 18 nde çatlama oldu pazar günü büyük ihtimal pazartesi doktora gittiğimde çatlamış dedi ayın 3 bde test yap demişti doktorum ben sabırsızlandım bugün yaptım ve negatifi gördüm sizler de durumlar nasıl

Canım ben de 20sinde iğne vuruldum dün erken gebelik testi yaptım. Negatifti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…