Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar gelebilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kaçıncı femara kullanımında hamile kaldınız ?

• İlk denemede hamile kaldım.

OY: 9 9,8%
  • İkinci denemede hamile kaldım

OY: 7 7,6%
  • Üçüncü denemede hamile kaldım

OY: 2 2,2%
  • Hamile kalamadım

OY: 20 21,7%
  • Hala denemekteyiz sonuç bekliyorum

OY: 54 58,7%

• Ankete Katılan
    92
Ay canim benim ne kadar güzel bir haber bu yaa allah bagislasin insallah bebisin senle kalsin birbirinize sımsıkı tutunun ay hemde iki yumurta ikiz sansi olabilirmikii catlama igneside olmussun bende bu ay catlma ignesi oldum tek yumurtam var ama ümitsiz vakayım cünkü suan covit olduk karantinadayiz

Amiin saol canım. Allahım bütün isteyenlere nasip etsin. Çok geçmiş olsun ama belli olmaz bu işler hiç beklemediğin anda tutunuyor bebeğin inşallah çok güzel mucizeler yaşarsınız sizde. Senin sonuç ne zaman belli olacak canım.

Bat 22 nisan canim benimde

Merhaba kızlar femara kullanmıştım bu ay söylemiştim sizlere adetin 11. Günü gittim yumurtam 9 mm ydi çok üzüldüm büyümicek tamam dedim sonra 15. Günü yine çağırmıştı doktorum umudunu kesme sakın demişti vee gittiğimde 18 mm ydi doktorum ovulasyon testiyle takip et bi dedi kendi kendine çatlaması çok daha iyi falan dedi işte bende 4 gündür yapıyorum ama test pozitif doktorumla konuştum dün olumlu konuştu ama beni korkular sardı kist olursa diye pazartesi zaten kontrole çağırdı ama beni afakanlar basıyor

En kotu pazartesi igne verir kuzum catlamazsa sen gun asiri iliskiye devam et ins guzel sonuclarin olur

Evet öyle olur heralde daha öncede klomen kullandığımda böyle çok büyümüştü iğne vermemişti ısrarla ve hamile kalmıştım umarım güzel sonuçlar alırız
18 mm gayet güzel bi büyüklük kuzum bu ay son kontrolde benimde 18mm di ve o gün catlatma.ignesi vurdum aslında igneyle garantileseydi doktorun keske vardir bildigi bakalım

18 mm gayet güzel bi büyüklük kuzum bu ay son kontrolde benimde 18mm di ve o gün catlatma.ignesi vurdum aslında igneyle garantileseydi doktorun keske vardir bildigi bakalım
Yani ben de anlamadım önceki femarada çatlatma iğnesini vermişti ay bu testler güvenilirmi değil acaba kaç tane konuya yazdım kimse doğru düzgün cvpta vermedi

Yani ben de anlamadım önceki femarada çatlatma iğnesini vermişti ay bu testler güvenilirmi değil acaba kaç tane konuya yazdım kimse doğru düzgün cvpta vermedi
Ovulasyon testlerimi canım ben 4 ay tedavisiz kullandim sonra doktora dedim böyle böyle ben bu testlerden kullandim olmadi doktorumda bana ben kesinlikle bu testleri önermiyorum o testler akintiya bagli yanlis sonuc verebiliyor guvenme dedi bende ondan sonra hic kullanmadim dedim acaba tedaviyle kullansammi bakarim yumurtam buyumüsmü diye dedim kullanma istegimde kacti ondan sonra doktor oyle deyince yapmadim hic bide pco olunca gercekten cok yaniltiyor normal insanlarda ise yariyorur belki

Pco lu olduğumuz için zaten normal değiliz de ay içimi rahatlattın azcık kuzum sağolasın benim de yumurta akı gibi akıntım geldi testi yaparken bugün hah tamam dedim çatlamış yok gene pozitif gene pozitif

kızlar , 8 inde iğne vuruldum geçmiş midir etkisi hiiiç ama hiiiç bir belirti değişiklşk yok sanırım olmadı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…