Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar gelebilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kaçıncı femara kullanımında hamile kaldınız ?

• İlk denemede hamile kaldım.

OY: 9 9,8%
  • İkinci denemede hamile kaldım

OY: 7 7,6%
  • Üçüncü denemede hamile kaldım

OY: 2 2,2%
  • Hamile kalamadım

OY: 20 21,7%
  • Hala denemekteyiz sonuç bekliyorum

OY: 54 58,7%

• Ankete Katılan
    92
Aşılama beni aşar kuzum bi bilgim yok ben femara ve ovitrelle catlama ignesi kullandim sadece sendemi pcosun neden hemen asilamami onerildi sna anlamadim tam

Aşılama beni aşar kuzum bi bilgim yok ben femara ve ovitrelle catlama ignesi kullandim sadece sendemi pcosun neden hemen asilamami onerildi sna anlamadim tam
Hayır kimse önermedi ben kendim burdan okuyarak karar aldım doğal olmadığı için hemen olsun diye ben hiç bilmiyorum femara nedir daha yeni yeni çatlama iğnesini öğrendim bende bende diyorum burdan öğreniyorum eşime söyledim böyle başka yöntem varsa deneriz dedi bende hiç bir sorun yok cnm tabi en son Dr öyle dedi

3 kere yaşamış biri olarak ben anlatayım çok basit bir işlem vajinal muayne gibi. bir katater yardımıyla erkekten alınan spermin enjektör iğne ile rahime bırakılıyor. 5 dk sürüyor 15-20 dk da kaldırılmadan bekletiliyor. Sonra normal hayata devam. Bende de pcos var. doktorum o kadar uyardık yumurtaları şansı arttıralım diyerek direkt aşılama önerdi.

Merak etme ben de hiçbirini bilmiyordum. Hepsini yaşayarak öğrendim

Merak etme ben de hiçbirini bilmiyordum. Hepsini yaşayarak öğrendim
Canım bildiğini banada ogretirmisin şimdi çatlama iğnesi nedir , şimdi Dr gidip desem ki çatlama iğnesi vurmak istiyorum doğal yolla denedik olmadı tamam der mi yada istanbulda bildiğiniz iyi bir devlet Dr var mı

Pco falanda yok yani esin test versin isinizi garantiye alin hemen asilamadir ignedir hele bir dur bakalim doktor kontrolunde dneyin birde

Spremi nerden alıyor canım , bende yapacam da hiç bilmiyorum ya drlar artık hiç ilgilenmiyor ya

Ögrenmis oldum bak bunuda allah saglikli evlatlar nasip etsin canim daha fazla aratmadan ins

Gerçekten mi ozaman hamile oluyor mu
Allah bilir orasini kız ben ne bileyim degerler kotuyse takviye alinir iyiyse denersiniz bi sure daha baktın olmuyor sen hsg cekinirsin tüpler acikmi kapalimi ona bakilir sen bunlari dusunme bence simdi hic strese gerek yok anladigim kadariyla yenisin daha bu konulara güzel bir doktor bul yola onla devam et en hayırlısı bu olur hakkınızda

Evet yeniyim canım , gerçekten bir bildgim yok affedersin kendimi cahil hissediyorum. Ama herkes bana laf söylüyor halen bir bebgin yok iyi bir Dr bulmak çok zor cnm ya istanhda Şişli'de bildiğin iyi bir Dr var mı cnm

Evet yeniyim canım , gerçekten bir bildgim yok affedersin kendimi cahil hissediyorum. Ama herkes bana laf söylüyor halen bir bebgin yok iyi bir Dr bulmak çok zor cnm ya istanhda Şişli'de bildiğin iyi bir Dr var mı cnm
İstanbulda degilim kuzum malesef ama millete kulak asma düşünmüyoruz de gec agizlarina laf vermeye gerek yok onlarmi bakacak sanki senin cocuguna laf edenler bir saat sevmeye gelir sonra giderler bakmaya gelince kimse bakmaz emin ol istersen bir konu ac istanbulda onerebilecginiz doktorlar varmi diye yardimci olunur illakii

Canım bildiğini banada ogretirmisin şimdi çatlama iğnesi nedir , şimdi Dr gidip desem ki çatlama iğnesi vurmak istiyorum doğal yolla denedik olmadı tamam der mi yada istanbulda bildiğiniz iyi bir devlet Dr var mı
Çatlatma iğnesi adı üstünde gelişen yumurta var ise çatlamasını uyarmak amacıyla yapılan bir iğne. Şimdi doktora gittiğinde ne kadar evlisin ne kadardır çocuk istiyorsunuz vs gibi durumlarını anlatman lazım. Ona göre doktor zaten ilk başta bir muayne edip senden kanda bakılan hormon testi isteyecektir. Genelde adetin 3. Günü yapılıyor. Aynı zamanda eşinden de spremiyogramda isteyecektir. O zaman eşinde bir üroloji doktoruna gitmesi gerekecek. O testlerin sonucu ve muayne sonucuna göre birde ilk başta dediğim gibi yaş ve deneme süresini de dikkate alarak bir yol izlerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…