- 25 Mayıs 2020
- 383
- 276
- 29
- Konu Sahibi Flowers001
İnşallah hayırlısı olsun umudunu kırmak istemem ama olsa testte çıkardı sanırım yaCanım 1 saat önce yaptım ama negatifti. Yarın sabaha kadar olmazsam ilk idrar ile yapayım diyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hayırlısı olsun umudunu kırmak istemem ama olsa testte çıkardı sanırım yaCanım 1 saat önce yaptım ama negatifti. Yarın sabaha kadar olmazsam ilk idrar ile yapayım diyorum.
Umutlu değilim canım ya. Sadece benim hiç adetim gecikmezdi ve bu kıvamda bir akıntım hiç olmazdı ona şaşırdım. Bakalım bir kaç güne belli olurİnşallah hayırlısı olsun umudunu kırmak istemem ama olsa testte çıkardı sanırım ya
Eğer olmazsan bi kaç güne direkt kan ver kuzum kesinleşir en azındanUmutlu değilim canım ya. Sadece benim hiç adetim gecikmezdi ve bu kıvamda bir akıntım hiç olmazdı ona şaşırdım. Bakalım bir kaç güne belli olur
Evet olmazsam kan vereceğim gebelik yoksada bu akıntıyı sormak için doktora gideceğim. Hayırlısı olsun inşallahEğer olmazsan bi kaç güne direkt kan ver kuzum kesinleşir en azından
140a almistim benMerhaba femarayı ne kadara aldınız acaba
Bugün aldım canım inofolic ve femara 205 ödedim140a almistim ben
Canım nasıl kullandın birde günde 2 mi bir mi reçetede bir yazıyor ama Dr sabah akşam dedi140a almistim ben
Benim doktorum adetimin 4.gunu baslatti gunde iki. Bes gun kullandim altincu gun kontrole cagirdi ilaci icme yaninda getir dedi. Bakti bir yumurtam 18,5mm olmustu ve ilaci kesti catlatma ignesi yaptiCanım nasıl kullandın birde günde 2 mi bir mi reçetede bir yazıyor ama Dr sabah akşam dedi
Aynen bende yarın başlıcam 15 kontrol ilk defa kullancm klomen kullandım öncesi bu ayda olmaz ise ara verecekmişizBenim doktorum adetimin 4.gunu baslatti gunde iki. Bes gun kullandim altincu gun kontrole cagirdi ilaci icme yaninda getir dedi. Bakti bir yumurtam 18,5mm olmustu ve ilaci kesti catlatma ignesi yapti
Ay niye oyle pahali kii keske baska eczanelere sorsaydinBugün aldım canım inofolic ve femara 205 ödedim
Yok canım uygun bile inofolic combi zaten 80-100 arası devlet onuda karşılamıyor. Hem o hemde femara uygun oldu bence 300 gözden çıkarmıştım zaten 150-170 femara diyorlardı bakalım işe yarasınlar artık inşallah son olurAy niye oyle pahali kii keske baska eczanelere sorsaydin
Ay ben yek femara okumusum yavvv ozaman cok iyi kuzucum hadi guzel guzel kullan bakalim kocaman yumurtalarin olsunYok canım uygun bile inofolic combi zaten 80-100 arası devlet onuda karşılamıyor. Hem o hemde femara uygun oldu bence 300 gözden çıkarmıştım zaten 150-170 femara diyorlardı bakalım işe yarasınlar artık inşallah son olur
İnşallah canım yumurtalarımız pişsin artıkAy ben yek femara okumusum yavvv ozaman cok iyi kuzucum hadi guzel guzel kullan bakalim kocaman yumurtalarin olsun
İnsallah kuzum ya bekleye bekleye ben piştim vallahiİnşallah canım yumurtalarımız pişsin artık
İkisi için 205 ise bence iyi çünkü ben 97 TL inofolic combi, femara 150 TL almıştımAy niye oyle pahali kii keske baska eczanelere sorsaydin
Tek femara olarak olusum canim tabi oyle ise cok iyi bencedeİkisi için 205 ise bence iyi çünkü ben 97 TL inofolic combi, femara 150 TL almıştım
Tek femara olarak olusum canim tabi oyle ise cok iyi bencede
Ben 5. İnde oldum kuzum igneyi catlama agrim falan olmadi bat da 22 nisan haliyle daha erken bilgilendiremeyecegim malesef daha deneyimli arkadaslar ilgilensin senleMrb kizlar bende çatlama iğnesi vurmayı düşünüyorum ama tedirginliklerim var olumlu sonuç alan varmı lütfen banada yardımcı Olursaniz cokkk Sevinirim
Yaaa çok geçmiş olsun yani tuttuş mu abla hamişmisinBen 5. İnde oldum kuzum igneyi catlama agrim falan olmadi bat da 22 nisan haliyle daha erken bilgilendiremeyecegim malesef daha deneyimli arkadaslar ilgilensin senle