- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
-
- Konu Sahibi Flowers001
Sendeki pelte, süt kesiği gibi mi?Ay valla beyaz akinti belirti diyolar kuzum ama bende beyaz akinti adet baslarken ve biterken hep oluyor ondan ben kafani karistirmiyayimama pütürlü olmasini bilemedpm vtllahi ya ins hamilesindir valla
Yok canim beyaz kivamli akintiSendeki pelte, süt kesiği gibi mi?
Af edersin erkek şeyine mi benziyor kıvamı? Benim öyleydi.Yok canim beyaz kivamli akinti
Şanırm benim normal akinti kuzum hep oluyor cunku sen gebe liktenmi suphe ediyorsun gunun gectiyse kan vermelisinAf edersin erkek şeyine mi benziyor kıvamı? Benim öyleydi.
Bende akıntı pek olmaz canım, aynen acaba gebelik belirtisi olabilir mi diye sormuştum.Şanırm benim normal akinti kuzum hep oluyor cunku sen gebe liktenmi suphe ediyorsun gunun gectiyse kan vermelisin
Canim ayın 6 sında başladı pütürlü beyaz yapışkan birşeydi 2 gün böyle oldu sonra kesildi. Ayın 10'nunda yani adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif cıktı... şimdi adetime 3 gün var ve ben olağan dışı birşey hissetmiyorum malesefKaç gün önce başladı akıntı adetine? bende de bu akıntı oldu.
Sonucu haber verirsin.
Adetten bir kaç gün sonra pozitifi görenler var geç döllenme olunca.Canim ayın 6 sında başladı pütürlü beyaz yapışkan birşeydi 2 gün böyle oldu sonra kesildi. Ayın 10'nunda yani adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif cıktı... şimdi adetime 3 gün var ve ben olağan dışı birşey hissetmiyorum malesef
Canım 5 gün gecikmenin sonunda adet oldumSonucu haber ver inş, bata ne kadar var, ne zaman başladı akıntı?
Ben adet oldum 5 gün gecikmeyle.. hayatımda bir ilk oldu gecikme.. gecikincede güvenemeyeceğşm artık :)Canim ayın 6 sında başladı pütürlü beyaz yapışkan birşeydi 2 gün böyle oldu sonra kesildi. Ayın 10'nunda yani adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif cıktı... şimdi adetime 3 gün var ve ben olağan dışı birşey hissetmiyorum malesef
Inş bi dahaki aya. Kaç aydır deniyorsun? Benim 8 ay olacak.Canım 5 gün gecikmenin sonunda adet oldum
Yok canım sadece yumurta akı kıvamında şeffaf akıntı gelirdir bir kaç gün sonra adet olurdum. Pütürlü akıntı ilk defa geldiAdetten bir kaç gün sonra pozitifi görenler var geç döllenme olunca.
Adet önceside oluyor muydu böyle bi akıntı sende?
Özelden yazdım canım.Yok canım sadece yumurta akı kıvamında şeffaf akıntı gelirdir bir kaç gün sonra adet olurdum. Pütürlü akıntı ilk defa geldi
Hakinda hayırlısı olsun canimBen adet oldum 5 gün gecikmeyle.. hayatımda bir ilk oldu gecikme.. gecikincede güvenemeyeceğşm artık :)
4 ay canım. Evet sürekli oluyor adetten önceInş bi dahaki aya. Kaç aydır deniyorsun? Benim 8 ay olacak.
Normalde beyaz akıntın olur muydu? Yoğunluğu muhallebi gibi miydi?
Olur inş daha yeni başlamışsın niyetine.4 ay canım. Evet sürekli oluyor adetten önce
Canım yumurtlama döneminde şeffaf akıntı olurdu sonrasında adet olana kadarda ara ara beyaz akıntım gelirdi ve adet olurdum. Sürekli değişen bişey bu ya vucuttan vucuda.benim böyleydi yani hep.Olur inş daha yeni başlamışsın niyetine.
Af edersin senin hep böyle miydi akıntın yumurtlama dönemlerinde bebek düşünmeden öncede?
Çoğunda akıntı olurmuş evetCanım yumurtlama döneminde şeffaf akıntı olurdu sonrasında adet olana kadarda ara ara beyaz akıntım gelirdi ve adet olurdum. Sürekli değişen bişey bu ya vucuttan vucuda.benim böyleydi yani hep.
Evet canımÇoğunda akıntı olurmuş evet
Beyaz akıntı normal kıvamda mıydı? Benim yoğun, koyuydu muhallebi gibi.
Bu yoğun kıvamda mıydı seninde?
Merhabaaa bende femara kullandım 5 gün günde iki kere yan etkileri olabiliyor çünkü ağır bi ilaç meme kanserinde kullanılıyormş çatlatma iğnesi oldum ben henüz sonucu bekliyorum inşallah herşey sorunsuz ilerler ve çift çizgiyi görürsünEvet kızlar uzun zman oldu konu açmayalı bu süreçte eşim varikosel ameliyatı oldu ve 4 ay sonunda degerleri iyi ve artık tedaviye baslayabilir durumdayız doktora gittim ve doktorum femara ilac verdi 5 gün gunde iki kez olmak uzere kullanicam pazar günü son haplarimi icip pazartesi kontrole gidecegim bakalım yumurtalarım ne durumda olucak cok merak ediyorum ve heyecanlıyım ilk tedaviye basladigimizdan herhaldesizlere sorum şudur ki bir pcoslu olarak sizler femaradan memnun kaldınızmı ve gebe kalanlarınız varmı varsa veya yoksa anketede dahil olurmusunuz
Catlatma ignesini ne zamn oldun cnm Catlama agrisi vs oldumu hayirli sonuclarla gel insallahMerhabaaa bende femara kullandım 5 gün günde iki kere yan etkileri olabiliyor çünkü ağır bi ilaç meme kanserinde kullanılıyormş çatlatma iğnesi oldum ben henüz sonucu bekliyorum inşallah herşey sorunsuz ilerler ve çift çizgiyi görürsün